JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Re: Apokalipsi + Bill Gates


(nil): Gouvalis Alkiviades (alkisg(@)egnatia.ee.auth.gr)
Ημερομηνία: Τετ 18 Μαρ 1998 - 04:14:42 EET

Αρχικά ζητώ συγγνώμη που γράφω κάτι άσχετο με ανέκδοτα, αλλά έχει γίνει επανειλλημένα από άλλους οπότε...
 
Ρε Aκη, εγώ γιατί δεν βλέπω κόκκινα μάτια; Πήγα μακριά από τα πρόσωπα, πήγα όσο πιο κοντά μπορούσα, τίποτα. Ομολογώ πως από πολύ κοντά φαίνεται σε κάποιους μια κόκκινη κουκίδα περίπου στο μάτι, αλλά αν πρόσεξες τα πρόσωπα είναι γεμάτα κόκκινες κουκίδες, πράγμα που πιθανότατα οφείλεται στο ότι χρησιμοποιήθηκαν μόνο 256 χρώματα. Πάντως πριν το διαβάσω σε ένα email απαντητικό στο δικό σου, περιεργάστηκα τα πρόσωπα και δεν πρόσεξα τα μάτια. Όσο για τον τίτλο Tortured Souls που αναφέρεται, όσοι έχουν κάνει προγραμματισμό είμαι σίγουρος ότι θα χαμογελάσουν βλέποντάς τον.
 
Επίσης έχεις ιδέα πόσα ονόματα βγάζουν τον αριθμό 666; Γιατί αθροίζεις το Bill Gates III και όχι το Bill Gates ή το William Henry Gates III; Και γιατί αθροίζεις τα τρία 'Ι' σαν 1 και όχι σαν 73; Έχεις ιδέα πόσες εκδόσεις του MS-DOS υπάρχουν; Αν καμία από αυτές δεν εβγαζε άθροισμα 666 θα ήταν γκαντεμιά... Επίσης Windows υπάρχουν πολλά: Windows 95, WINDOWS 95, Windows 98, WINDOWS 98, Windows NT 4, WINDOWS NT 4, Windows 3.1, WINDOWS 3.1, Windows 3.11, WINDOWS 3.11, κτλ. (για να μην πιάσω και προηγούμενες εκδόσεις των ΝΤ και των Windows for Workgroups)
 
Όσο για τους υπολογιστές στο πεντάγωνο που ελέγχουν τα πυρηνικά να είστε σίγουροι ότι δεν τρέχουν Windows. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήμαστε ήδη ραδιενεργά μπιφτέκια. Αφήστε που ότι μπορεί να κάνει η Microsoft με τα προγραμματά της μπορούν να το κάνουν και οι Netscape, Oracle, Sun, Apple, IBM (που είναι ακόμα η πρώτη εταιρέια σε παραγωγή software στον κόσμο), Sony, Hewlet Packard και δεν συμαζεύεται...

Μη νομίζετε ότι είμαι σατανιστής ή φανατικός του Bill Gates (η Microsoft πιστεύω πως είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα εταιρίας που γιγαντόθηκε παράγοντας τρίτης κατηγορίας προϊόντα) αλλά από την άλλη επειδή σήμερα υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση και αρκετή άγνοια, έχω γίνει αρκετά δύσπιστος και επιφυλακτικός.
 
Φιλικά, Γούβαλης Αλκιβιάδης, ΑΠΘ

____________________________________________________________________

  Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
  Info --> https://anekdota.duckdns.org/jokes_list.html
____________________________________________________________________


Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου