JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: ο μπαμπάς ο σαβουρο...


(nil): Nena (nena(@)helensmail.com)
Ημερομηνία: Δευ 24 Ιουλ 2000 - 11:28:05 EEST

Μια μέρα ο Κώστας μπαίνει μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του και αναγγέλει στους γονείς του ενθουσιασμένος το γάμο του με το πιο όμορφο κορίτσι της πόλης τη Μαρία.
Ο πατέρας του τον παίρνει πιο πέρα και του λέει: Αγόρι μου πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι. Ξέρεις η μητέρα σου κι εγώ είμαστε χρόνια παντρεμένοι, είναι εξαιρετική, την αγαπώ και τη σέβομαι αλλά δεν ήταν και ιδιαίτερα εκδηλωτική ερωτικά οπότε κατά καιρούς έκανα σχέσεις με άλλες. Σπαράζει η καρδιά μου που στο λέω αλλά η Μαιρούλα είναι ετεροθαλής αδελφή σου και δε γίνεται να την παντρευτείς.

Ο Κώστας πληγώνεται, αλλά σκέφτεται ότι η ζωή συνεχίζεται. Μετά από μήνες αρχίζει να βγαίνει με άλλα κορίτσια και τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά μέχρι που ένα βράδυ... εισβάλει πάλι στο σαλόνι και γεμάτος χαρά λέει: Μαμά, μπαμπά, η Αννούλα κι εγώ παντρευόμαστε.

Πάλι ο πατέρας του τον παίρνει παράμερα και του λέει ότι η Αννούλα είναι αδελφή του και ...

Ο νεαρός απελπισμένος περνά άλλη μια κρίση. Μετά από μέρες ξεσπά και λέει στη μαμά του: Τον μισώ τον πατέρα, μου έχει κάνει τόσο κακό! Ποτέ δε θα παντρευτώ!!! Κάθε φορά που ερωτεύομαι εκείνος μου λέει ότι το κορίτσι είναι αδελφή μου!!! Και η μητέρα του απαντά: Καλά μωρό μου μη δίνεις και μεγάλη σημασία στο τι λέει. Ετσι κι αλλιώς δεν είναι ο πραγματικός σου πατέρας.

Μου θύμισε μια ιστορία για έναν οικογενειακό φίλο που ο πατέρας του πλούσιος βιομήχανος, χήρος και γοητευτικός είχε όποια γυναίκα ήθελε ενώ ο γιος... Κάθε φορά λοιπόν που ο μπαμπάς έφερνε γυναίκα και έδιωχνε το βλαστάρι του ο μικρός τότε πήγαινε στους φίλους του κι έλεγε: τον πούστη, έχει γ... όλη την Αθήνα και για μας δεν άφησε τίποτα!!!!

Like my email address? Get your own for FREE at http://firstname.com
Get you(@)JohnsMail.com or you(@)AlexsMail.com or pick from 500 more!

--
Η Έβελυν (το ρομπότ της λίστας) γράφει :
Ναρκισσιστής:
	Κάποιος που είναι πιο εμφανίσιμος από εσένα.
			Gore Vidal
_________________________________________________________________
         Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
      Newsgroup (Read-Only) news://news.sae.gr/grk.jokes
    Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/  
_________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου