JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: something like evelyn => Απατη ή ευκαιρια ?


(nil): Suspect (suspect(@)freemail.gr)
Ημερομηνία: Τετ 30 Απρ 2003 - 16:54:48 EEST

Μα τι θέλει πάλι αυτός ο συνάδελφος από τη δουλειά που κατά τύχη πετύχατε στο φωτοτυπικό; Ένα γειά είπατε και επέμεινε να πάρει το κινητό σας για "να τα πείτε καμιά μέρα". Εδώ καλά-καλά δεν ξέρετε τ' όνομά του αλλά επιμένει, οπότε του το δίνετε ετοιμάζοντας τις δικαιολογίες για την περίπτωση που επιχειρήσει να σας τηλεφωνήσει.

Ή ο άλλος που σας πλησίασε μ' ένα αέρα επιτυχημένου και σας παρουσίασε σαν επάγγελμα του "βοηθώ τον κόσμο να βγάλει χρήματα". Εσείς ρωτάτε "τι είναι αυτό" και σας παίρνει το τηλέφωνο για να σας εξηγήσει από κοντά.

Να όμως που σε δυό μέρες σας πήρε τηλέφωνο για να βγείτε για καφέ κι εκεί σας είπε με τι ενδιαφέροντα πράγματα ασχολείται τώρα πια, πόσο άλλαξαν τη ζωή του και πως θ'αλλάξουν τη δική σας αρκεί να πάτε σε μία συγκέντρωση που οργανώνει η εταιρεία του. Πηγαίνετε εκεί και βλέπετε ένα σωρό άσχετους, από διάφορες ηλικίες και κοινωνικές τάξεις, χαμένους σαν κι εσάς, να μην ξέρετε γιατί σας έφεραν εδώ. Μέχρι εκεί σας έχουν μπει υποψίες και τελικά οι φόβοι σας επαληθεύονται: Είναι άλλο ένα "αεροπλανάκι", ή αλλιώς "πυραμίδα" ή όπως τους αρέσει να το λένε "οργάνωση δικτύου καταναλωτών" ή "πολυεπίπεδο marketing" ή "δικτυακό marketing".

Η ιστορία είναι γνωστή σε πολλούς από εμάς, αλλά αυτό το site έχει σαν σκοπό να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους που δεν έχουν ακούσει ακόμα τις Σειρήνες του Multi Level Marketing (ή αλλιώς MLM) να τους υπόσχονται αιώνια πλούτη σε αντάλλαγμα 2 ωρών δουλειάς την ημέρα. Πολλοί την πατάνε και ξοδεύουν χρόνο και χρήμα κυνηγώντας ένα άπιαστο πλουτισμό και πλουτίζουν εκείνους που τους έβαλαν στο κόλπο. Εδώ θα μας πείτε "τι σας νοιάζει εσάς"; Ε λοιπόν δεν αντέχουμε άλλα ζόμπι να μας παίρνουν τηλέφωνο και να μας πρήζουν μέρα-νύχτα για να "μπούμε στο κόλπο". Φτιάξαμε λοιπόν αυτό το site για να τους στέλνουμε όλους εκεί μπας και μας αφήσουν ήσυχους. Τα πρόσωπα αυτά μπορεί να είναι συγγενείς, φίλοι, παλιοί συμμαθητές, γείτονες, συνάδελφοι στο στρατό, στη δουλειά, στην εκκλησία, στον τοπικό σύλλογο...

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και εξερευνήστε τον σκοτεινό κόσμο του MLM, και ετοιμαστείτε για την στιγμή που θα σας χτυπήσουν την πόρτα

για περισσοτερες πληροφοριες:

http://www.geocities.com/apatesgr/

--
http://sotirisnet.freepage.gr/
--
http://www.freemail.gr - δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
Ριψοκίνδυνα δουλεύεις
το ατύχημα γυρεύεις.
		Επιγραφή σε τσιμεντοβιομηχανία
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου