JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Το πρώτο πράμα που κοιτάει ο άντρας στη γυναίκα


(nil): AL BANDY (al.bandy(@)freemail.gr)
Ημερομηνία: Δευ 01 Σεπ 2003 - 18:26:08 EEST

Σίγουρα όλοι θα έχετε δει συνέντευξη κάποιου επώνυμου (ηθοποιού συνήθως) σε κάποια παρουσιάστρια εκπομπής στην τηλεόραση. Το τι μαλακίες ακούγονται δεν περιγράφεται. Παρότι είναι πολλές οι δημοσιογράφοι που έχουν πάρει τέτοιες συνεντεύξεις θα φέρω σαν παράδειγμα την Κατρίτση. Ο λόγος είναι ότι σκοπεύω να βρίσω και θέλω μια που να είναι σκατά στην εμφάνιση. Ποια να επέλεγα δηλαδή την Κάρτσωνα; Να βρίσω τη Νικούλα μας; Θα με κάψει ο Θεός. Δε θα την ξαναστείλει στον ύπνο μου. Την πατσαβούρα την Κατρίτση λοιπόν.
Με παρόμοιο σκεπτικό θα διαλέξω και έναν επώνυμο, από τους πολλούς διαθέσιμους, ως πρόσωπο που δίνει συνέντευξη. Επειδή όπως είπα σκοπεύω να βρίσω, θα διαλέξω έναν που αρέσει. Ας πούμε τον Σεργιανόπουλο.
Η Κατρίτση λοιπόν έπερνε συνέντευξη από τον Σεργιανόπουλο. Στην αρχή ξεκίνησε με διάφορες μαλακισμένες ερωτήσεις του στυλ " πως είναι να είσαι επιτυχημένος;" Ερωτήσεις που για να τις απαντήσεις θα πρέπει καταρχήν να τις αποδεχτείς. Δηλαδή αν απαντήσεις σ αυτή την ερώτηση είναι σαν λες "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ επιτυχημένος και γι αυτό αισθάνομαι μπλα μπλα....". Δηλαδή είσαι φιλάρεσκος και ψώνιο. Γίνεσαι ρεζίλι στα μάτια του σοβαρού θεατή (εμένα ας πούμε).
Τέλος πάντων, πάει στο διάολο αυτή η ερώτηση καθώς και οι περισσότερες άλλες. Σαχλοεκπομπή είναι σαχλοερωτήσεις θα κάνει.

Και ερχόμαστε στο ψητό... στις προσωπικές ερωτήσεις. Ρωτάει λοιπόν η δημοσιογράφος: "Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάτε σε μια γυναίκα;"

Η μεγαλύτερη μαλακία όλων των εποχών με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη. Πριν εξηγήσω γιατί αυτή η ερώτηση είναι η πιο γελοία που μπορεί να γίνει ας δούμε ποια είναι η απάντηση. Ποιο είναι λοιπόν το πρώτο πράγμα που βλέπει ο άντρας σε μια γυναίκα; Η ΚΩΛΛΑΡΑ της προφανώς.
Ο ΠΑΤΟΣ, οι ΒΥΖΑΡΕΣ, τα ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΧΕΙΛΑ, τα ΜΠΟΥΤΙΑ, το ΜΟΥΝΙ κλπ. Αυτά είναι τα σημεία που προσέχει πρώτα ο άντρας σε μια γυναίκα. Όποια έχει αντίρρηση πλανάται οικτρά. Να γιατί είναι γελοία η ερώτηση: γιατί ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ απαντάνε "Τα μάτια".
Σε ποιον τα λες ρε μεγάλε αυτά; Τα μάτια κοιτάς εσύ; Το πιο ωραίο είναι οτι κάνουν ότι το σκέφτονται κι όλας. "Χμμμμμ να σκεφτώ... τι να σας πω τώρα... χμμμ...ναι... τα μάτια της κοιτάω πρώτα. Είναι ο καθρέφτης της ψυχής". Τέτοιες αρχιδιές λένε όλοι τους. Είναι ή δεν είναι λοιπόν γελοία η ερώτηση αν ξέρεις ότι κάθε φορά ο άντρας θα δώσει ακριβώς την ίδια απάντηση και μάλιστα ψευδώς;

Δηλαδή σα να μας λέει ότι αν έβλεπε τη ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ τσίτσιδη, να φοράει μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και δίπλα έβλεπε τη Έλλη Στάη επίσης τσίτσιδη αλλά χωρίς γυαλιά, αυτός θα πρόσεχε τη Στάη αφού θα έβλεπε τα όμορφα μάτια της ενώ στη Μπελούτσι δε θα μπορούσε να τα δει λόγω γυαλιών.
Αυτό μας λέει δηλαδή ο τύπος.

Γι αυτό σιχαίνομαι το start system και τη show business. Γι αυτό γουστάρω τους αντι σταρ.
Σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν ήταν ο Πανούσης αυτός που έδινε τη συνέντευξη. Θα είχαμε κάτι σαν:

Δημοσιογράφος: "Κύριε Πανούση, ποιό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάτε σε μια γυναίκα;"
Πανούσης:"Χμμμμμ να σκεφτώ... τι να σας πω τώρα... χμμμ...ναι... την ΚΩΛΛΑΡΑ της κοιτάω πρώτα. Να σας πω και ποιο κοιτάω δεύτερο; τους ΒΥΖΟΥΣ. Θέλετε κι άλλα; τα ΜΠΟΥΤΙΑ το ΜΟΥΝΙ κλπ"

Ετσι ντεεεε!

Στο τέλος για λόγους πληρότητας θα αναφέρει και τα μάτια. Στο τέλος όμως.

Αλλά δε θα σταμάταγε εδώ. Θα συνέχιζε κι όλας. "Έχετε ωραία μάτια, είναι από τα δυνατά σας σημεία" θα της έλεγε.
Ω ρε μάνα μου ξεφτίλα που θα την έκανε!!! Γιατί σύμφωνα με αυτά που είπε πιο πριν υπάρχει συγκεκριμένη σειρά με την οποία κοιτάει τα σημεία της γυναίκας.
ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΩΛΛΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ.... και τέλος τα μάτια.
Σαν να της λέει δηλαδή "Είδα τον κώλλο σου, είδα τα βυζιά σου, είδα το ένα, είδα το άλλο, είδα και τα μάτια σου. Τα σύγκρινα μεταξύ τους και τα μάτια είναι τα πιο καλά απ όλα".
Και επειδή τα μάτια της δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, είναι σα να της λέει "Είσαι χοντροκώλλα, άβυζη και τράβα γαμήσου".

Τα λέω καλά ρε παίδες;

____________________________________________________________________
http://www.freemail.gr - δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
http://www.freemail.gr - free email service for the Greek-speaking.

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
[Πριν τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού]
-Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός θα ανέβει στη βαθμολογία του κυπέλλου.
		Δημοσιογράφος του ALTER TV
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου