JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: γαβ γαβ γαβ


(nil): Suspect (suspect(@)freemail.gr)
Ημερομηνία: Παρ 23 Ιαν 2004 - 12:11:25 EET

Σκυλάδικα" κύριε Αστυνόμε. Η αδυναμία μου! Και του παππού. Έχει ρίξει γαρύφαλλο ίσα με 102 στεφάνια και με τις μωβ κορδέλες μαζί. Ένα βράδυ έχουμε πάει σε ένα από αυτά τα τελειωμένα, με τον κακόγουστο φωτισμό και τον ήχο τον πανηγυρτζίδικο.

Κόλαση ... Στα τραπέζια οι κλασσικές ανδροπαρέες που πίνουν ουϊσκι για να μη μας περάσουν και αδερφές με την βότκα στο τραπέζι, οι τύποι με τις χρυσές καδένες (που έχουν αφήσει την γυναίκα στο σπίτι να τινάζει τις φλοκάτες) και τις Ρωσίδες, Ουκρανές από δίπλα το ίδιο στολισμένες και με παγιέτα στο φουλ, γυναικοπαρέες που κάνουν παιχνίδι με αυτές του αντίθετου φύλλου συμπληρώνουν το παζλ. Σαν να βλέπεις ταινία ... Δεν έχω καλύτερο.

Οι δε της ανδροπαρέας έχουν οπωσδήποτε στο team τους και κάποιον ο οποίος δεν γουστάρει τέτοιου είδους διασκέδαση και τον έχουν πάρει μαζί να τον μυήσουν στο «Φωτογράφε τράβα μια φωτογραφία» και στο «Δεν γίνεται, δεν γίνεται να φτιάχνω ένα καφέ και να μου χύνεται». Στο team υπάρχει επίσης και κάποιος φρεσκοχωρισμένος ο οποίος παρακαλάει να μην ακούσει το «Πάρε τηλέφωνο τον κερατά» αλλά παρόλα αυτά ρίχνει τα πανεράκια του όταν ο «άρχοντας» της πίστας τραγουδάει το «Μου ΄κανε καλό αυτός ο χωρισμός». Συνήθως είναι ντυμένοι απλά ... τζιν, πουκαμισάκι και αστραφτερό χαμόγελο για τα κορίτσια απέναντι.
Πάμε και στα κορίτσια τώρα. Οι τύπισσες δυστυχώς για αυτές, ευτυχώς για τους άντρηδες έχουν πέσει στην λούμπα του «φοράμε ότι φοριέται». Είναι όλες ντυμένες το ίδιο. Έχουν προετοιμαστεί για αυτή την βραδιά 4 ημέρες πριν, έχουν γίνει τα κατάλληλα τηλέφωνα, οι κατάλληλες εξορμήσεις στα μαγαζιά και νάτες, νάτες οι σερενάτες !

Λοιπόν ... φοράνε όλες καλσόν δίχτυ γιατί το προστάζει η μόδα. Τί και αν μοιάζουν με εργάτες στην ιχθυόσκαλα; Η μόδα είπε και ελάλησε. Φούστα μαύρη balloon με τουλάκι από μέσα και μπλούζα θεόστενη που σου κόβει την ανάσα, κατά προτίμηση από λαστέξ ύφασμα ... Αυτό που «παίζει» είναι το άνοιγμα ... Οι μισές έχουν έξω την πλάτη και οι άλλες μισές το στήθος. Το μαλλί δε είναι κατευθείαν από το κομμωτήριο. Με μια πρώτη ματιά φαίνονται ολόιδιες ακόμα και τα πρόσωπα ίδια σου φαίνονται.

Αλλά με μια δεύτερη ματιά και μετά τα δύο ποτηράκια αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα .... Οι ωραίοι κώλοι δεξιά , το ωραίο μπούστο αριστερά και τα ωραία μόνο πρόσωπα στην μέση. Μαζί με τους κώλους πάνε και τα λεγόμενα «σκυλάκια»... αυτές που είναι βαμμένες δηλαδή σαν τα βαμπίρ και έχουν προδιαγραφές «πορνοστάρ».. Μεγάλα χείλη και συνήθως έντονα ζυγωματικά. Αυτές που είναι τα λεγόμενα « μπάζα » θα έπρεπε να έχουν φάει πόρτα από την αρχή γιατί είναι το επικίνδυνο είδος ...

Μετά από ένα μπουκάλι ελλοχεύει ο κίνδυνος να τις βλέπεις όμορφες ... και να καταλήξεις να ζητάς το τηλέφωνό τους. Μαλακία. Οι λεγόμενες «γλυκούλες» που «πρέπει να είναι και καλά κορίτσια» αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία. Αλλά αποτελούν την τελευταία λύση. Μόλις δηλαδή πλησιάσεις το «σκυλάκι» και σε ρωτήσει τι μάρκα αυτοκίνητο έχεις και δεις την απογοήτευση στα μαύρα βαμμένα μάτια της .... πάς σε αυτή την κατηγορία που δεν έχει μεγάλο πρόβλημα και με τον σκαραβαίο.

Εγώ προτιμώ τα «σκυλάκια»... Είναι συνειδητοποιημένα. Οι άλλες οι κακομοίρες προσπαθούν επί ματαίω ... Κατά βάθος ξέρουν πως αποτελούν την τελευταία λύση. Μιλάμε πάντα για τα «σκυλάδικα» βέβαια .... μην παρεξηγηθούμε.
Πάμε και στην μεγάλη αδυναμία μου. Χρυσή καδένα, μισάνοιχτο πουκάμισο λαχούρι, πούρο, κοιλίτσα και από δίπλα αλλοδαπή, ξανθιά με μαύρη ρίζα και καμένες άκρες μαλλιών από το ντεκαπάζ, με χρυσά δαχτυλίδια και βραχιόλια, ντυμένη απαραίτητα με φόρεμα πληρωμένο από τον «κύριο». Το φόρεμα βεβαίως δεν είναι απλό και μαύρο. «Παίζει» στο κόκκινο, στο «παγιετέ», στο λευκό με μαύρο στρινγκ, στο ροζάκι, στο λιλά .... Χρώμα να υπάρχει και να καούν τα κάρβουνα! Από υφάσματα διαλέγουν συνήθως αυτά που δεν σε αφήνουν να αναπνεύσεις και γίνονται δεύτερο δέρμα σου. Το μακιγιάζ δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί θα με πάνε στον εισαγγελέα.

Και έρχεται η ώρα να ανέβει το «αλλοδαπό» στο τραπέζι .... Και φέρτε λουλούδια και φέρτε σαμπάνιες και πωπωπω τί κορίτσι έχω εγώ! Το αλλοδαπό κουνιέται στον ρυθμό του «Φύ - γε φύ - γε από ΄μένα τα ΄χω όλα χαμένα.» και στο «Στάλα στάλα το ποτήρι πίκρες γέμισες με του χωρισμού τον πόνο τώρα με έσβησες».
Χορεύει κάτι ανάμεσα σε τσιφτετέλι, συρτό, παραδοσιακούς χορούς της χώρας της και σέϊκ. Το γαρυφαλλάκι όμως το κερδίζει με την αξία της.

Όταν χορεύει το αλλοδαπό μάτι παίρνει και η ανδροπαρέα. Ευκαιρία είναι αυτή ... ας μην πάει χαμένη. Για τα αντίποινα θα σηκωθεί να «ταλαιπωρήσει» το κορμί της και ένα «σκυλάκι» που τον καρσιλαμά τον ξέρει καλύτερα και από το αλφάβητο. Το «σκυλάκι» κερδίζει λόγω κατ αγωγής και στα «σημεία». Το «κουνάει» καλά. Λίγο μετά τα κουνήματα έρχονται οι «αντρικοί» χοροί. Τα ζεϊμπέκικα. Εκεί θα σηκωθεί ο «φρεσκοχωρισμένος» με την υπόλοιπη παρέα να χτυπάει παλαμάκια (συμμετέχει και ο «φρεσκομυημένος» που έχει γίνει goal από το πιοτί) και να βάζει τσιγάρο μπροστά του για να σκύψει το σωστό το αρσενικό το πρόστυχο να το χτυπήσει με το χέρι του.

Top τραγούδι και ύμνος «Βρέχει στην Θεσσαλονίκη όπως βρέχει στην καρδιά μου. Και τα δάκρυα με πνίγουν, έχεις φύγει μακριά μου. Μόνος, μόνος, αισθάνομαι μόνος. Μόνος, μόνος και η νύχτα είναι πόνος». Για αυτές τις σκηνές ζω και αναπνέω κυρ Αστυνόμε.

Θα σηκωθεί και ο «κοιλίτσας» με το αλλοδαπό να χτυπάει παλαμάκια και να φωνάζει «Γκια σου αρκουντάκι μου. Είσαι ο γκαλίντερος». Ο «κοιλίτσας» όπως είναι και το λογικό δεν χορεύει όπως ο 25 άρης. Δεν έχει τον ίδιο νταλκά ... ούτε την Λίτσα με την κυτταρίτιδα να περιμένει σπίτι. Χορεύει σαν να πατάει μούστο, σαν να βρίσκεται στα όρια της λιποθυμίας.

Ένας άλλος κόσμος είναι αυτά τα μαγαζιά κύριε Αστυνόμε. Γνήσιος όμως, με την πλάκα του, με τα στραβά του και τα ανάποδα. Χωρίς τους δήθεν trendy... Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Πάμε Χριστίνα Δελλή, κυρ Αστυνόμε μου;

--
http://sotirisnet.freepage.gr Aς μιλησουμε για ποδοσφαιρο: http://www.soccerforum.gr
____________________________________________________________________
http://www.freemail.gr - δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
http://www.freemail.gr - free email service for the Greek-speaking.
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου