JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Κύριε Τσέκη, γιατί κάνετε σπαμ στην λίστα;


(nil): Phidias N. Bourlas (phidias(@)freemail.gr)
Ημερομηνία: Τετ 04 Αυγ 2004 - 09:44:40 EEST

   Κύριε Τσέκη
(εάν αυτό είναι το πραγματικό σας όνομα),

   Προφανώς δεν κατανοείτε την έννοια της λέξεως χιούμορ,
γι' αυτό και, αντί ανεκδότων, κάνετε συνεχώς σπαμ με
τα χαμηλού επιπέδου πολιτικά άρθρα φυλλάδων, τα οποία
αποστέλλετε κάθε τόσο.
   Αλλά, εάν δεν κατανοείτε την έννοια της λέξεως χιούμορ,
προσπαθείστε να κατανοήσετε τουλάχιστον την έννοια της
λέξεως αντίλογος, και σταματείστε να κάνετε σπαμ,
εκτός από τα άρθρα σας, τις διαμαρτυρίες σας για τον
αντίλογο που τα δικά σας άρθρα προκαλούν.

[ακολουθεί ανέκδοτο]
----------------------
Π ρ ό σ ω π α
Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" σήμερα 08-06-2004
<http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea.print_unique?e=A&f=17958&m=N48&aa=1>

BΟYPAΛ ΟΓKEP (Υποψήφιος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών στις ευρωεκλογές)

"Ο Σουλεϊμάν και η δημογραφία"

O Β. OΓΚΕΡ, Τούρκος κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής, δήλωσε ότι το 2100 θα υπάρχουν στη Γερμανία 35 εκατομμύρια Τούρκοι και μόνο 20 εκατομμύρια Γερμανοί. Oι Γερμανίδες δεν μένουν έγκυοι γιατί είναι τεμπέλες, συμπλήρωσε.

Γερμανός στις επιχειρήσεις, αλλά Τούρκος στην καρδιά, όπως ο ίδιος δηλώνει, ο Βουράλ Ογκέρ "αστειεύεται" πως η επίθεση στην Ευρώπη που ξεκίνησε ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής θα ολοκληρωθεί μέσω της δημογραφίας.

Ο Ογκέρ, 62 χρόνων, γεννημένος στην Τουρκία, κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου και ο γνωστότερος τουρκικής καταγωγής επιχειρηματίας στη Γερμανία, βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD). Αποτελεί υπόδειγμα Τούρκου πλήρως ενταγμένου στη γερμανική κοινωνία. Έφθασε στο Βερολίνο το 1961 για να σπουδάσει μηχανικός ορυχείων και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Αλλά άρχιζε τότε η μαζική μετανάστευση εργατών στη Γερμανία και ο Βουράλ είχε τη λαμπρή ιδέα να οργανώσει πτήσεις τσάρτερ μεταξύ των δύο χωρών για τη μεταφορά των νέων μεταναστών. H επιχείρησή του άνθησε: το γραφείο ταξιδιών Oger Tours έχει σήμερα 250 υπαλλήλους και κάθε χρόνο μεταφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο Γερμανούς τουρίστες για διακοπές στην Τουρκία. Ο Ογκέρ βλέπει τον εαυτό του σαν μια γέφυρα ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ο καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο οποίος είχε κάνει το 2002 τον Ογκέρ μέλος ενός συμβουλίου για τη μετανάστευση που είχε συστήσει, τον περιέλαβε τώρα στο ευρωψηφοδέλτιο των Σοσιαλδημοκρατών σε εκλόγιμη θέση. Εντελώς πρωτάρης σε προεκλογικές εκστρατείες, ο επιχειρηματίας πήρε το βάπτισμα του πυρός την περασμένη εβδομάδα, όταν ένας ιστορικός τού επιτέθηκε λέγοντάς του ότι η Τουρκία δεν θα μπει ποτέ στην E.E. "Αυτό που ο σουλτάνος Σουλεϊμάν άρχισε με την πολιορκία της Βιέννης το 1529", απάντησε ο Ογκέρ, "θα το πετύχουμε δημογραφικά, χάρη στους ρωμαλέους άνδρες μας και τις υγιείς γυναίκες μας. Το έτος 2100 θα υπάρχουν στη Γερμανία 35 εκατομμύρια Τούρκοι και ο αριθμός των Γερμανών θα είναι περίπου 20 εκατομμύρια... Οι Γερμανίδες δεν μένουν έγκυοι γιατί είναι πολύ τεμπέλες". Οι φεμινίστριες εξοργίσθηκαν, οι Χριστιανοδημοκράτες διαμαρτυρήθηκαν, το ίδιο και πολλοί Σοσιαλδημοκράτες. "Έκανα χιούμορ", διόρθωσε ο Ογκέρ. "Έχω τη γερμανική υπηκοότητα και τρία παιδιά που θα μείνουν εδώ. Ε
νδιαφέρομαι για το μέλλον της γερμανικής κοινωνίας. Δεν ανησυχεί κανέναν, άραγε, το γεγονός ότι κάθε χρόνο
υπάρχουν 200.000 Γερμανοί λιγότεροι;".

Τελικά, αντίθετα απ' ό,τι αναμενόταν, οι Χριστιανοδημοκράτες δεν χρησιμοποίησαν στην προεκλογική εκστρατεία τους το θέμα της ένταξης της Τουρκίας στην E.E., στην οποία αντιτίθενται. Πιθανόν να μη θέλησαν να διακινδυνεύσουν μια κάθετη αντιπαράθεση, αφού την Κυριακή καλούνται να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές περίπου μισό εκατομμύριο τουρκικής καταγωγής Γερμανοί ψηφοφόροι. Αλλά και οι Σοσιαλδημοκράτες δεν θέλησαν να φανεί πως τάσσονται αναφανδόν υπέρ της τουρκικής ένταξης. "Ο Ογκέρ δεν είναι υποστηρικτής της ένταξης της Τουρκίας στην E.E. με κάθε τίμημα", ανακοίνωσε το γραφείο του SPD στο Αμβούργο. "Είναι υπέρ της έναρξης διαπραγματεύσεων το 2010. Αλλά ένταξη δεν θα υπάρξει πριν από το 2020".

ΤΑ ΝΕΑ , 08-06-2004 , Σελ.: N48
Κωδικός άρθρου: A17958N481
ID:418984

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
Διάλεξε ένα άλλο cookie.
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου