JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Παράξενος Κόσμος


(nil): Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr)
Ημερομηνία: Σαβ 22 Ιαν 2005 - 15:51:08 EET

 Reality για καρπερούς
      Ξεπέρασε και πάλι τον εαυτό της σε αρρωστημένη φαντασία η εταιρεία παραγωγής reality τηλεπαιχνιδιών, Endemol. Αυτή τη φορά έστησε ένα reality show για να βρει τον άντρα με το "γρηγορότερο" σπέρμα.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/151533.html

 Μωρό - γίγαντας
      Όταν τον έβαλαν στη ζυγαριά ... δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο μικρός Αντεμιλτον, το νεότερο παιδί της οικογένειας Ράμος, ζύγιζε κάτι λιγότερο από οκτώ κιλά, σωματικό βάρος που έχουν συνήθως τα μωρά γύρω στον ένατο μήνα.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/151509.html

 Εγχειρίστηκε μόνος του
    Έκπληκτους άφησε τους γιατρούς του ένας 39χρονος Μεξικανός, οποίος κατάφερε μόνος του να εγχειριστεί. Όταν ο Πέδρο Λόπεζ ένιωσε, ότι δεν άντεχε άλλο, καθώς δε μπορούσε να αναπνεύσει από το υγρό, που είχε συσσωρευθεί στους πνεύμονές του αποφάσισε να δώσει μόνος λύση στο πρόβλημά του.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/151344.html

 Γεννητούρια στον αέρα
    Κάποιοι την είπαν θαρραλέα, κάποιοι άλλοι ριψοκίνδυνη, ενώ οι γιατροί της νόμισαν, ότι είχε τρελαθεί, όταν τους ανακοίνωσε, ότι θα πραγματοποιούσε πτώση με αλεξίπτωτο, ενώ βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/151209.html

 Στη Βρετανία θα μπορείς να ταξιδεύεις μόνος και άνετος με το λεωφορείο
      Όσοι ταξιδεύουν με λεωφορείο και δεν τους αρέσει να έχουν συνεπιβάτη δίπλα τους, θα μπορούν προσεχώς να λένε ότι "η θέση είναι κατειλημμένη" , καθώς θα έχουν πληρώσει ένα επιπλέον 25% της τιμής του εισιτηρίου τους στην εταιρία Νάσιοναλ Εξπρές, με τα λεωφορεία της οποίας θα ταξιδεύουν.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/151315.html

 Απαγορεύτηκε παιχνίδι κινεζικής προέλευσης που κρίθηκε επικίνδυνο για παιδιά
      Δεσμεύτηκαν 40 πλαστικά πιστόλια, με λέϊζερ και πλαστικά σφαιρίδια κινέζικης προέλευσης και εισαγωγής, της επιχείρησης Billy's Products του Βασίλη Γκίνη, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Ανάπτυξης.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/151339.html

 WC επί πληρωμή
    Αντίτιμο πληρώνουμε σχεδόν για κάθε μας ενέργεια, ωστόσο, κάποιοι Γερμανοί σκέφτηκαν να χρεώσουν και όσους θέλουν να κάνουν ...τη φυσική τους ανάγκη. "Θύματα" αυτής της φαεινής ιδέας είναι οι μαθητές του σχολείου στην περιοχή Sprockhoevel...
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/150879.html

 Ανώνυμοι αλκοο-ληστές
      Όλα ήταν έτοιμα για την μεγάλη "μπάζα". Οι διαρρήκτες είχαν βάλει στο μάτι ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Αφού μελέτησαν καλά τις κινήσεις τους, μπήκαν στο διαμέρισμα όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν, ανυπομονώντας να πιάσουν την καλή.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/150743.html

 Στα σαγόνια του ...συζύγου
    Μπορεί τα καβγαδάκια να είναι το "αλατοπίπερο" σε μια σχέση, ωστόσο, κάποιες φορές έχουν καταστροφικά αποτελέσματα. Η συζυγική ζωή ενός ζεύγους από το Ντουμπάι κυλούσε αρμονικά, μέχρι που ο σύζυγος έτυχε να κοιτάξει τα sms της γυναίκας του.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/149913.html

 Ληγμένο το "θαύμα"
      Συλλήψεις για χρήση, διακίνηση ή κατοχή κοκαΐνης έχετε ακούσει. Σύλληψη για παροχή θαυματουργικών υπηρεσιών σε εμπόρους κοκαΐνης, όμως, δεν έχετε ακούσει, σωστά; Και όμως συνέβη και αυτό, στο Σουρινάμ.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/150214.html

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
:-c	bummed out smiley
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου