JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Γυναικεία εσώρουχα με ενσωματωμένο μικροπομπό


(nil): Nikos Tsekhs (ntsekhs(@)gmail.com)
Ημερομηνία: Πεμ 02 Ιουν 2005 - 21:16:41 EEST

Τελείωσαν τα βάσανα όσων ανδρών ανησυχούν ότι το έτερόν τους ήμισυ τους απατά. Τώρα, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπορεί να τους βοηθήσει να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, καθώς μια εταιρεία δημιούργησε γυναικεία εσώρουχα με ενσωματωμένο μικροπομπό προκειμένου να ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται η σύντροφός τους.

Τα εν λόγω εσώρουχα διατίθενται σε τέσσερα μοντέρνα σχέδια, από τα οποία μπορεί να διαλέξει ο ενδιαφερόμενος, και υποθέτουμε ότι θα είναι από τις μοναδικές αγορές για τις οποίες θα βάλει αδιαμαρτύρητα βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όπως πληροφορούμαστε από το site της εταιρείας, οι τιμές ξεκινούν από 100 δολάρια και φτάνουν μέχρι και τα 1200 για το σετ επτά τεμαχίων. Το όνομα του προϊόντος εξίσου πρωτότυπο με την-εμπνευσμένη από τον Μεσαίωνα-ιδέα καθώς οι κατασκευαστές τού έδωσαν το όνομα γνωστού λουλουδιού και το ονόμασαν "Μη με λησμόνει".

---"Προστατεύστε τις γυναίκες της ζωής σας!" -

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το διαφημιστικό κείμενο που βρίσκουμε στο site της εταιρείας απ' όπου και αντιγράφουμε:

"Τα εσώρουχα Μη με λησμόνει σας βοηθούν να προστατεύσετε τις γυναίκες της ζωής σας!" τιτλοφορείται το κείμενο που συνεχίζει:

"Τα Μη με λησμόνει θα παρακολουθούν πού βρίσκεται η κόρη, η σύζυγος ή η σύντροφός σας 24 ώρες την ημέρα, ενώ μπορούν ακόμη να παρακολουθούν τους σφυγμούς τους και τη θερμοκρασία του σώματός τους. Βασισμένοι στην πρωτοποριακή έρευνα που αναπτύχθηκε από τον στρατό των ΗΠΑ, σας φέραμε αυτή την επαναστατική τεχνολογία, που παλαιότερα ήταν στη διάθεση μόνο του στρατού".

Πώς, όμως, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται "η γυναίκα της ζωής του";

Μέσω κινητού τηλεφώνου, υπολογιστή χειρός και κομπιούτερ και μάλιστα ταυτοχρόνως, μας ενημερώνουν οι κατασκευαστές και εξηγούν ότι αυτό είναι εφικτό καθώς η παρακολούθηση γίνεται μέσω δορυφόρου.

Μάλιστα, οι δημιουργοί των εσωρούχων αυτών επιχειρούν να διαλύσουν και τις τελευταίες αμφιβολίες όσων εξακολουθούν, παρά την απελπισία τους, να είναι επιφυλακτικοί ενημερώνοντάς μας ότι η ενσωμάτωση του μικροπομπού έχει γίνει με τόσο διακριτικό τρόπο που η κοπέλα που το φοράει δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει ότι είναι εκεί!

---Όπως φαίνεται το προϊόν λειτουργεί (;) ---

Σύμφωνα πάντα με ό,τι γράφει το site, τα εσώρουχα λειτουργούν καθώς υπάρχουν οι μαρτυρίες δύο "κυρίων" που λένε πόσο ευχαριστημένοι έμειναν από την αγορά των Μη με λησμόνει.

Η μία περίπτωση αφορά έναν ανήσυχο μπαμπά που, όπως φαίνεται από τα γραφόμενα του, δεν ήθελε να πιστέψει ότι η κορούλα του μεγάλωσε και η δεύτερη ιστορία έχει πρωταγωνιστή έναν απατημένο σύζυγο που έπιασε τη γυναίκα του στα πράσα. Μάλιστα, λέει ότι θα χρησιμοποιήσει ως αποδεικτικά στοιχεία τις παρακολουθήσεις του... εσωρούχου-χωρίς όμως να μας λέει το πώς θα τα δεχτεί το δικαστήριο.

Εμείς δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά για οτιδήποτε γράφεται στο site της εταιρείας καθώς πηγαίνοντας να κάνουμε μια δοκιμαστική παραγγελία, είδαμε ότι υπάρχει ανακοίνωση που μας πληροφορεί ότι προς το παρόν όλα τα κομμάτια έχουν εξαντληθεί.

Επίσης, δεν ξέρουμε εάν η εταιρεία προτίθεται να βγάλει και ανδρικά σχέδια, ενώ δεν γνωρίζουμε κατά πόσον είναι χρήσιμα καθώς δε μας πληροφορούν εάν καταστρέφεται ο μικροπομπός όταν τα εσώρουχα μπουν στο πλυντήριο.

Επειδή, δεν έχουμε τη δυνατότητα να διασταυρώσουμε τίποτα από τα παραπάνω, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το γεγονός η όλη ιστορία να είναι ένα πολύ έξυπνο τρικ με στόχο να καθησυχάσει τις ανδρικές ανασφάλειες που ανάγονται στα μεσαιωνικά χρόνια και τις μεταλλικές ζώνες αγνότητας.

http://forgetmenotpanties.contagiousmedia.org/

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
Δεύτερο αξιώμα του fugitive για μετακινήσεις κατά τη διάρκεια βροχής:
	Αν μπορείς να αποφύγεις την μετακίνηση σου, κάν' το και δε θα το
μετανιώσεις.
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου