JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Παράξενος Κόσμος


(nil): Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr)
Ημερομηνία: Κυρ 09 Δεκ 2007 - 08:10:02 EET

 Τα πρώτα γενέθλια του Κνουτ
 Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε σήμερα ο Κνουτ, το δημοφιλέστατο πολικό αρκουδάκι της Γερμανίας που φιλοξενείται στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνου, καταβροχθίζοντας μια τούρτα φτιαγμένη κυρίως από ψάρια.
 http://news.pathfinder.gr/misc/445603.html

 Στο σφυρί και τ΄αποφάγια του Μπέκαμ !
 Ένα μισοφαγωμένο ψημένο καλαμπόκι, το κατακάθι από μια κόκα-κόλα, μια τηγανιτή πατάτα: τα αποφάγια ενός γεύματος του Ντέιβιντ Μπέκαμ διατίθενται σε πλειστηριασμό στο διαδίκτυο, μετά την επίσκεψη του διεθνούς άσσου του ποδοσφαίρου στη Νέα Ζηλανδία.
 http://news.pathfinder.gr/misc/445547.html

 Το απίστευτο τζακ ποτ στο γερμανικό τζόκερ
 Στο υψηλό ρεκόρ των 43 εκατομμυρίων ευρώ έφθασε το τζακ ποτ του γερμανικού τζόκερ καθώς μετά και την κλήρωση του Σαββάτου κανείς δεν αναδείχθηκε νικητής της πρώτης κατηγορίας. Δέκα τυχεροί κατόρθωσαν να μαντέψουν τους έξι αριθμούς...
 http://news.pathfinder.gr/misc/445155.html

 Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές;
 Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι ξανθιές γυναίκες μπορούν να κάνουν τους άντρες να χάσουν το μυαλό τους στην κυριολεξία. Πειράματα έδειξαν ότι οι άντρες παρουσίασαν χειρότερες επιδόσεις σε τεστ μετά από την έκθεση τους σε φωτογραφίες ξανθών γυναικών.
 http://news.pathfinder.gr/misc/445004.html

 Άρωμα για σκύλους;
 Μια εταιρεία από το Λονδίνο παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο άρωμα ειδικά φτιαγμένο για σκύλους. Σύμφωνα με την Daily Telegraph, η Mungo & Maud διαθέτει το άρωμα, Petite Amande, για £38. Η εταιρεία προσέλαβε τη διάσημη αρωματοποιό Lyn Harris για την κατασκευή του αρώματος...
 http://news.pathfinder.gr/misc/445008.html

 Πρόστιμο για ...ηχορύπανση κόκορα
 Σε πρόστιμο 200 ευρώ καταδικάστηκε σήμερα ένας αγρότης από χωριό της βόρειας Ιταλίας, γιατί ο κόκοράς του λαλούσε πολύ δυνατά κάθε πρωί και ενοχλούσε τους γείτονες, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο Ansa.
 http://news.pathfinder.gr/misc/444258.html

 Μισό μυαλό;
 Γιατροί οι οποίοι εξέταζαν μια γυναίκα από την Κίνα, που παραπονιόταν για αδυναμία, ανακάλυψαν ότι η άτυχη γυναίκα είχε μόνο το μισό από έναν φυσιολογικό εγκέφαλο. Η γυναίκα από την πόλη Wuhan...
 http://news.pathfinder.gr/misc/444048.html

 Σχολείο σε σπηλιά
 Σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Κίνας έχει χτιστεί ένα σχολείο σε μια τεράστια σπηλιά ενός βουνού. Το σχολείο, στο οποίο δόθηκε το όνομα Middle Cave School, βρίσκεται σε μια σπηλιά ενός βουνού στο χωριό Getu της περιοχής Guizhou.
 http://news.pathfinder.gr/misc/444047.html

 Τα κλεμμένα γυαλιά του John Lennon
 Ένας φανατικός συλλέκτης σουβενίρ έκλεψε τα διάσημα στρογγυλά γυαλιά του John Lennon τα οποία κοσμούσαν ένα άγαλμα του στο αεροδρόμιο του Liverpool. Το άγαλμα από μπρούτζο που κοσμεί το αεροδρόμιο του Liverpool αποκαλύφθηκε από την Yoko Ono το Μάρτιο του 2002.
 http://news.pathfinder.gr/misc/444045.html

 Θαυματουργό νερό!
 Οι κάτοικοι μιας πόλης στην Μαλαισία έχουν θορυβηθεί λόγω της ύπαρξης  ενός πηγαδιού το οποίο όπως ισχυρίζονται κάποιοι περιέχει νερό με θεραπευτικές ιδιότητες. Σύμφωνα με κάποιες ομολογίες...
 http://news.pathfinder.gr/misc/444044.html

--
Η Έβελυν γράφει :
Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά στον που την έχει.
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου