JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Παράξενος Κόσμος


(nil): Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr)
Ημερομηνία: Τετ 09 Ιαν 2008 - 08:10:02 EET

 Άντρας τραβάει αεροπλάνο με τα δόντια του
 Ένας άντρας από την Κίνα κατάφερε να τραβήξει ένα μικρό αεροπλάνο για περισσότερα από 10 μέτρα μόνο με τα δόντια του! Ο Zhang Shaoxiong, 42 ετών με το ψευδώνυμο Dragon Boy, παρουσίασε το επίτευγμα του στην πλατεία Red Sun της πόλης Xiangtan.
 http://news.pathfinder.gr/misc/450142.html

 Κλοπή γέφυρας;
 Κλέφτες από τη Ρωσία κατάφεραν να κλέψουν μια γέφυρα 200 τόνων από ατσάλι χωρίς να το παρατηρήσει κανένας! Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσιεύσεις, η γέφυρα στην περιοχή Khabarovsk, ανατολικά ης χώρας, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 http://news.pathfinder.gr/misc/450143.html

 Έπεσε από τον 47ο όροφο και επέζησε
 Ένας άνδρας από τον Ισημερινό που έπεσε από τον 47ο όροφο ενός κτηρίου της Νέας Υόρκης ενώ έπλενε τα τζάμια τον περασμένο μήνα όχι μόνο επέζησε αλλά συνήλθε και μίλησε στους οικείους του τα Χριστούγεννα.
 http://news.pathfinder.gr/misc/449625.html

 Το ψηλότερο ασανσέρ του κόσμου
 Η κατασκευή, ύψους 173 μέτρων, φέρει το όνομα Solae και κυριαρχεί στον ουρανό της πόλης Inazawa. Η εταιρεία δήλωσε πως θα χρησιμοποιήσει τον πύργο για έρευνες σχετικά με τα υπερσύγχρονα ασανσέρ υψηλής ταχύτητας που θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά ασανσέρ στους ουρανοξύστες.
 http://news.pathfinder.gr/misc/449563.html

 Ατρόμητα ποντίκια!
 Επιστήμονες από την Ιαπωνία έχουν δημιουργήσει γενετικά τροποποιημένα ποντίκια τα οποία δεν φοβούνται τις γάτες. Ερευνητές από πανεπιστήμιο του Τόκυο κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τους υποδοχείς στον εγκέφαλο των ποντικιών, οι οποίοι ενεργοποιούνται κατά την όσφρηση του θηρευτή τους.
 http://news.pathfinder.gr/misc/449397.html

 Ανεπιθύμητα δώρα προς πώληση
 Γύρω στο ένα εκατομμύριο ανεπιθύμητα χριστουγεννιάτικα δώρα πωλούνται στο eBay. Ανάμεσα στα προϊόντα που προσφέρονται βρίσκονται και μια συσκευασία με βελόνες για εύκολο πλέξιμο, δώρο το οποίο...
 http://news.pathfinder.gr/misc/449399.html

 Το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο κέικ
 Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη νότια Ινδία παρασκεύασε το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο κέικ του κόσμου, ύψους 8,8 μέτρων, γράφει σήμερα ο τοπικός τύπος. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Τάιμς της Ινδίας ο Ράγια Γκοπάλ Ιγιέρ...
 http://news.pathfinder.gr/misc/448478.html

 Οι 7 μεγάλοι "ιατρικοί μύθοι"
 Oρισμένες θεωρίες βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των ανθρώπων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και επτά "ιατρικοί μύθοι", δημοσιεύονται σήμερα στη χριστουγεννιάτικη έκδοση της "Βρετανικής Ιατρικής Επιθεώρησης". Το διάβασμα στο ημίφως δεν καταστρέφει τα μάτια σας...
 http://news.pathfinder.gr/misc/448085.html

 Ρουμανία : Χριστουγεννιάτικες ... προλήψεις και δοξασίες
 Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι συνυφασμένα με παραδόσεις και έθιμα ετών σε όλο τον χριστιανικό κόσμο, δεν λείπουν, ωστόσο, οι προλήψεις και οι δοξασίες που ο χρόνος "έδεσε" με τη γιορτή.Στη Ρουμανία...
 http://news.pathfinder.gr/misc/448073.html

 Έρωτας για τον άσχημο κύκνο;
 Ένας αρσενικός κύκνος, τον οποίο απέφευγαν όλοι οι θηλυκοί κύκνοι για επτά συνεχόμενα χρόνια, λόγω μιας δυσμορφίας στο λαιμό του, επιτέλους συνάντησε τον έρωτα! Ο Crinkly ο άσχημος κύκνος, έγινε γνωστός στο καταφύγιο Gloucester, αφού ερχόταν από τη Ρωσία κάθε χειμώνα από το 2001.
 http://news.pathfinder.gr/misc/447427.html

--
Η Έβελυν γράφει :
Ξέχασα τα κλειδιά του σπιτιού στο αυτοκίνητο
και του αυτοκινήτου στο σπίτι.
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου