JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Με βαθμό 1,13 εισάγεται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!


(nil): Nikos Tsekhs (ntsekhs(@)gmail.com)
Ημερομηνία: Πεμ 27 Αυγ 2015 - 22:20:00 EEST

Πάνω από 100 τμήματα φέτος θα δεχθούν φοιτητές με βαθμό πρόσβασης κάτω από 10. Στο 1.13 το κατώφλι εισαγωγής για ΤΕΙ στην Άμφισσα και στο 3.37 για ΑΕΙ.

Με βαθμό 1,13 εισάγεται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση! Πρόκειται για υποψήφιο, ο οποίος στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2013, με ουσιαστικά λευκή κόλλα σε όλα τα μαθήματα, είχε συγκεντρώσει μόλις 970 μόρια και βαθμό πρόσβασης 1,13 και φέτος κατάφερε - χωρίς εξετάσεις - να πάρει το εισιτήριο για το Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων των ΤΕΙ με έδρα στην Άμφισσα.

Το κατώφλι εισαγωγής των υποψηφίων που μετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις διαμορφώθηκε στο 2,17 για τα ΤΕΙ (στο Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ηγουμενίτσας) και στο 3.37 για τα πανεπιστήμια (στην Ιταλική Φιλολογία Θεσσαλονίκης).

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις βάσεις που ανακοινώθηκαν χθες από το Υπουργείο Παιδείας, ο τελευταίος από τους 70.988 επιτυχόντες εισήχθη στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου με 3.539 μόρια, δηλαδή μέσο όρο βαθμολογίας 2,17.

Στο τμήμα της Ιταλικής Φιλολογίας Θεσσαλονίκης ο τελευταίος εισακτέος είχε μέσο όρο μαθημάτων 3,37, ενώ στο τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας Θεσσαλονίκης, ο μέσος όρος των βαθμών του τελευταίου εισακτέου 3,88 μόρια.

http://www.mixanitouxronou.gr/ta-paradoxa-ton-panelladikon-ipopsifios-me-vathmo-113-isagete-stin-tritovathmia-ekpedefsi-se-pies-scholes-bikan-me-vathmous-2-ke-3/

--
FB: https://www.facebook.com/ntsekhs/

--
Η Έβελυν γράφει :
Παρακολουθώ τηλεόραση επειδή δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει αν την αφήσεις στο
δωμάτιο μόνη.
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
                   https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________
zaman_fu.jpg

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου