JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: πιλαφάς = ναύτης Το Λεξικό του Φαντάρου


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr)
Date: Κυρ 07 Απρ 2019 - 00:01:46 EEST

<<Οι καταθέσεις της Κύπρου,είναι από ξένους μαφιόζους>>,λέει η Ευρώπη. Γι αυτό τις κλέβει ο μεγαλύτερος μαφιόζος της περιοχής,το Eurogroup.

Ο άγιος Βαλεντίνος είναι σαν το άγιο Βασίλη. Έχει δικό του εργαστήριο που φτιάχνει ανθοδέσμες, σοκολατάκια και λούτρινα αρκουδάκια.

Ήταν ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Πόντιος σε ένα αεροπλάνο. Κάποια στιγμή χαλάει η μηχανή και το αεροπλάνο πέφτει σε ένα νησί με καννίβαλους. Τους πιάνουν οι ιθαγενείς και τους οδηγούν στον αρχηγό. Ο αρχηγός τους κοιτάει καλά και λέει: -Πάλι εσείς εδώ;

Εγώ θα ήθελα να υπάρχει ειδική ποινή για όσους έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα, να μη μπαίνουν φυλακή, να ζουν για πάντα σε δυάρι ισόγειο Κυψέλη, να δουλεύουν κάπου με το βασικό μισθό, να παίρνουν τα ΜΜΜ κτλ

Πραγματικότητα, επίσης γνωστή και ως "αυτό το μεγάλο δωμάτιο με το ταβάνι που άλλς φορές είναι μπλε και άλλες φορές μαύρο με μικρά φωτάκια".

Ο Λιάτσος πρόσβαλλε τη γυναίκα του Καμμένου και του βάλανε χειροπαίδες. Ο Τσοχατζόπουλος πάλι μόνο που δεν έπαιζε κομπολόι όταν τον έπιασαν.

Πόσο θεοί και ακομπλεξάριστοι οι Θεσσαλονικείς ρε φίλε; Πήγαν και έκαναν τα ταξί τους μπλε! Το μόνο χρώμα με λλλάμδα, τι να λέμε

Αύριο έρχεται η καταστροφή του κόσμου, λέει η μάνα μου, πες το στον πατέρα σου. -Μπαμπά, έρχεται η γιαγιά αύριο

Ή η ηρωίνη θα έμενε «ορφανή» ή τα παιδιά του δικαστή

--

Η Έβελυν γράφει :

Θα λύσουμε το κυπριακό,το σκοπιανό,το μεσανατολικό,θα πατάξουμε την τουιτεροκλοπή, αλλά το φορολογικό ακόμα θα το ψάχνουμε κ θα το μελετάμε.

________________________________________________________________________

          Joke of the Day ... Ελληνική Λστα Ανεκδότων
                   https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου