JotD / QotD Ελληνική Λίστα Κουίζ (QotD)


Θέμα: ΝΑΙ-ΟΧΙ... αποτελέσματα


From: Korbas (korbas(@)vol.forthnet.gr)
Date: Τετ 27 Οκτ 1999 - 21:23:02 EEST


AVE ! Η ΠΡΟΤΑΣΗ


Να στέλνουμε κουίζ που λύνονται με ερωτήσεις ων οποίων η απάντηση είναι "ναι" ή "όχι", εφαρμόζοντας τον εξής κανόνα:

Στέλνει κάποιος ένα κουίζ αυτού του συγκεκριμένου είδους. Οι ενδιαφερόενοι λύτες, αφού μελετήσουν τα στοιχεία του προβλήματος, στέλνουν maximum 40 ερωτήσεις, που να μπορούν να απαντηθούν με ναι-όχι, σε 3 ομάδες.
1η ομάδα max 10 ερωτήσεων, που απαντιούνται βέβαια απ' αυτόν που έστειλε το κουίζ.
2η ομάδα max 20 ερωτήσεων, που επίσης απαντιούνται. 3η ομάδα max 10 ερωτήσεων, που μετά την απάντηη των οποίων, ο λύτης θα πρέπει να λύσει το κουίζ. Μπορούμε βέβαια να υποθέσουμε ότι όποιος το λύσει με τις λιγότερς ερωτήσεις θα έχει επιτύχει και το καλύτερο σκορ.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ


ΝΑΙ (11 ψήφοι, με τη δική μου)

-Maria
-Maria Provata
-George Chaloulos
-Tina
-Chris Georgiou
-Panos Herdelesis
-Miltiadis Vasilakis
-Filio Monou
-Leda
-Alexander Karadonas

ΟΧΙ (0 ψήφοι)

ΟΥΤΕ ΝΑΙ - ΟΥΤΕ ΟΧΙ - ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

-Vaggelis Kapoulas (προτείνει να γίνει άλλη λίστα με τέτοιου είδους κουίζ και το σύστημα να λειτουργεί με ερώτηση-απάντηση-ερώτηση-απάντηση κ.ο.κ.) -Spyros (προτείνει ο αποστολέας του κουίζ να στέλνει τις απαντήσεις από τις ερωτήσεις που δέχεται όχι μνο σε αυτόν που τις έκανε αλλά σε όλους τους ενδιαφερόμενους λύτες)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ



Λαμβάνοντας υπόψη τον ενθουσιασμό των περισσότερων απαντήσεων και το γεγονός ότι κανένας δεν απάντησε αρνητικά, πιστεύω ότι μπορούμε να το εφαρμόσουμε. 11 άτομα δεν είναι βέβαια πολλά, αλλά ούτως ή άλλως οι απαντήσεις στα κουίζ σπάνια υπερβαίνουν τις 10. Η ενόχληση γι' αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους κουίζ θα είναι μικρή (ένα e-mail με την εκφώνηση και ένα με την απάντηση). 'Αλλωστε για οποιοδήποτε είδους κουίζ θα υπάρχουν και κάποιοι φίλοι που δεν ενδιφέρονται.
Επίσης, θα μπορούσα να προσθέσω και το εξής: Ο αποστολέας του κουίζ, λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητά του, τον αριθμό -μικρό ή μεγάλο- των στοιχείων που δίνει και το χρόνο ή τη διάθεση που έχει να ασχοληθεί με τις απαντήσεις, μπορεί να ορίσει ο ίδιος πόσες ομάδες των πόσων ερωτήσεων θα δεχθεί από τον κάθε λύτη (να μην το βάλουμε δηλαδή σε καλούπι, σώνει και καλά 3 ομάδες των 10-20-10 ερωτήσεων).

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας ΜΝΚ


 Quiz of the Day ... Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές ... κι άλλα ...  Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/quiz_list.html



Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές (QotD) και στείλτε τα κουίζ σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου