JotD / QotD Ελληνική Λίστα Κουίζ (QotD)


Θέμα: ΝΑΙ-ΟΧΙ... η μουσική


From: Korbas (korbas(@)vol.forthnet.gr)
Date: Τετ 27 Οκτ 1999 - 22:10:09 EEST


AVE ! Ας κάνω λοιπόν την αρχή...

ΣΤΟΙΧΕΙΑ



Σταμάτησε η μουσική και πέθανε.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ



1. Θα δεχθώ 6 ομάδες, σνολο 50 ερωτήσεις (5-5-10-10-10-10) από τον καθένα. 2. Οι απαντήσεις μου θα είναι "ναι-όχι-άσχετο" ("άσχετο" θα απαντήσω π.χ. αν κάποιος με ρωτήσει αν αυτός/αυτή/αυτό που πέθανε είχε γαλανά μάτια). 3. Προσπαθήστε οι ερωτήσεις να μην έχουν περισσότερα του ενός σκέλη. Θα με φέρετε σε δύσκολη θέση αν μου κάνετε μια ερώηση π.χ. "πήγε σπίτι του και σκότωσ τη γυναίκα του?" Αν ο ήρωας της ιστορίας πήγε μεν σπίτι του αλλά σκότωσε την αδερφή του αντί για τη γυναίκα του και αυτό έχει σημασία για τη λύση, δεν θα ξέρω τι να απαντήσω (την ερώτηση αυτή την ανέφερα μόνο σαν παράδειγμα, μην τη άβετε υπόψη σας). 4. Αν οι διαθέσιμες ερωτήσεις σας κοντεύουν να τελειώσουν και αισθάνεστε πελαγωμένοι, κανένα πρόβλημα. Δίνεται και παράταση (χρόνου και αριθμού ερωτήσεων).
5. Όταν κάποιος θεωρήσει ότι πλησίασε πάρα πολύ, ή έφτασε στη λύση, ας μου στείλει το σενάριο που σκέφτηκε. Αν είναι σωστό, θα εναι βέβαια και η λύση. Αν είναι λάθος, θα απαντήσω "όχι" και θα μετρήσει σαν 1 ερώτηση. 6. Είναι περιττό να προσθέσω ότι αν κάποιος ξέρει τη λύση, να μην με παιδεύει άδικα με ερωτήσεις?

Αφήστε τη φαντασία σας (και τη λογική σας) να δουλέψει...

ΜΝΚ


 Quiz of the Day ... Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές ... και άλλα ...  Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/quiz_list.html



Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές (QotD) και στείλτε τα κουίζ σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου