JotD / QotD Ελληνική Λίστα Κουίζ (QotD)


Θέμα: Είναι κανείς εδώ;;;


From: George Haloulos (royal(@)x-treme.gr)
Date: Τρι 01 Φεβ 2000 - 15:51:21 EET


Υποθέτω ότι δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση το θέμα του e-mail που στέλνω, αλλά τώρα θα δούμε, ζει αυτή η λίστα;;(!!)

Στέλνω λοιπόν ένα κουίζ (τι; ξεχάσατε τι σημαίνει αυτό;;) προς απάντηση! Επειδή πολλοί μπορεί να μην ξέρουν (ή να έχουν ξεχάσει πώς πάει το πράγμα με τα κουίζ), σας λέω ότι απαντάτε με προσωπικό πάντα mail σε μένα  royal(@)x-treme.gr ή royal(@)freemail.gr ). Το κουίζ είναι:
Ένας ντετέκτιβ πάει για να διερευνήσει μία υπόθεση, όπου βρέθηκε ένα πτώμα στο γραφείο του. Ήταν πεσμένο πάνω σε αυτό (όπως όταν κάποιος λέμε ότι διαβάζει αφοσιωμένος, μόνο λίγο πιο νεκρός...). Υπήρχε ένα μαγνητόφωνο στο γραφείο. Όταν έφτασε η αστυνομία (η οποία ήταν και η πρώτη που αντιλήφθηκε το φόνο), το έβαλε να παίξει και άκουσαν οι αστυνομικοί: "Δεν μπορώ να συνεχίσω... Δεν υπάρχει τίποτε πια για το οποίο θα πρέπει να ζω...". Μετά αμέσως από αυτό ακούστηκε ο ήχος ενός πυροβολισμού.

Πώς κατάλαβε αμέσως ο ντετέκτιβ ότι ο τύπος είχε δολοφονηθεί και ότι δεν ήταν αυτοκτονία;;;

Περιμένω απαντήσεις...

Roy(@)l


 Quiz of the Day ... Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαιές ... και άλλα ...  Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/quiz_list.html



Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές (QotD) και στείλτε τα κουίζ σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου