JotD / QotD Ελληνική Λίστα Κουίζ (QotD)


Θέμα: το τραίνο αποφασίζει ποιά θα δεις - απάντηση


From: Giorgos Makris (giorgosmakris(@)hotmail.com)
Date: Δευ 08 Μαΐ 2000 - 10:21:22 EEST


Η απάντηση είναι στο πρόγραμμα αύξησης των τραίνων. Δεν είναι τυχαία η στιγμή αύξησης των τραίνων και συμβαίνει: Το τραίνο για Κηισιά φτάνει ένα λεπτό μετά το τραίνο για Πειραιά. Ή το τραίνο για Πειραιά φτάνει εννιά λεπτά μετά το τραίνο για Κηφισιά.

Έτσι μόνο αν φτάσει στον ταθμό κατά την διάρκεια του λεπτού (μετά την αναχώρηση του τραίνου για Πειραιά και πριν την άφιξη του τραίνου για Κηφισιά) το πρώτο τράινο που α πετύχει θα είναι προς Κηφισιά.

Ενώ αν φτάσει κατά την διάρκεια των εννιά λεπτών (μετά την αναχώρηση του τραίνου για Κηφισιά και πριν την άφιξη του τραίνου για Πειραιά) το πρώτο τράινο που θα πετύχει θα είναι προς Πειραιά.

Τώρα που το κατάλαβε ο τύπος θα αλλάξει τακτική δεν θα επαφίεται στο τραίνο, αλλά θα πηγαίνει εναλλάξ για να μην μένει καμμιά παραπονεμένη.
Το τραίνο φεύγει στις οκτώ ταξίδι για την Κατερίνα . . .

Σωστά απάντησαν:

Σοφία
Αντώνης Γαστεράτος
Βασίλης Σολαχίδης
Βαγγέλης Καπούλας
Δίας
Μιχάλης Korbas
Κ. Ταμπούρης

α δείτε όλα τα ωραία αστρονομικά κόμικ: http://www.skypub.com/tips/skywise/strips.html αυτό είναι για την ισημερία: http://www.skypub.com/tips/skywise/0003skywise.html φροντίζω την εγκυκλοπαιδική σας μόρφωση βρε !

Γιώργος



Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com

 Quiz of the Day ... Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές ... και άλλα ...  Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/quiz_list.html



Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές (QotD) και στείλτε τα κουίζ σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου