JotD / QotD Ελληνική Λίστα Κουίζ (QotD)


Θέμα: Oι τουρίστριες. Άκυρο με τον Κίτσο και νέο.


From: Μίλτος Γεωργιόπουλος (miltosg(@)otenet.gr)
Date: Δευ 26 Μαρ 2001 - 13:56:16 EEST


Παιδιά το Quiz με τον Κίτσο άκυρο. Άλλο νέο, και λύσεις αύριο μάλλον. Η Κολού, η Μπαλκονάτη, η Ξεπέτα και η Ψλού ταξιδεύουν για την Ινδία, την Αγγλία, την Ιταλία, και τις ΗΠΑ (καθεμία σε ξεχωριστή χώρα). Ποιός είναι ο προορισμός της καθεμίας τουρίστριας αν λάβουμε υπόψη μας τα εξής: Αν η Κολού είναι στην Αγγλία, η Ξεπέτα είναι στην Ινδία. Αν η Μπαλκονάτη είναι στην Ιταλία, η Ξεπέτα είναι στις ΗΠΑ. Αν η Κολού δεν είναι στην Αγγλία, η Μπαλκονάτη είναι στην Ιταλία. Αν η Ψολού είναι στην Ιαλία, η Μπαλκονάτη είναι στην Αγγλία.

Στο Quiz με τον επόμενο αριθμό απάντησε πρώτος σωστά ο Βαγγέλης ο Καπούλας και το απάντησαν σωστά και άλλοι αλλά δεν θυμάμαι και συγγνώμη. Η λύση είναι 312211 κάθα αριθμός λέει πόσους και ποιούς έχει ο προγούμενος 1 11 δηλαδή ο προηγούμενος έχει έναν άσσο ο επόμενος που ζητάμε λέει ότι οπροηγούμενος έχει 3 ασσέους δυο διπλά και μετά έναν άσσο. Σε αυτό με τη φυλή η λύση είναι: Πάνε δυο από τη φυλή τυχαίοι όποιοι να ναι. Ας πουμε ότι είναι και οι δυο με άσπρο σημάδι και παρατάσσονται σε σειρά. Μετά πάει ας πούμε ένας με μαύρο και πρατάσσεται στη σειρά είτε μπροστά τους είτε πίσω από τους δυο άσπρους είτε και ανάμεσα τους. Μετά πάει ένας με είτε μαυρό είτε άσπρο και μπαίνει εκεί ανάμεσα που βλέπει μπρός έναν με άσπρο αι πίσω με μαύρο. Μέτα πάει άλλος και μπαίνει πάλι νάμεσα σε άσπρο-μαύρο. Έτσι χωρίζονται παρατεταγμένοι σε μαύρους και άσπρους χωρίς να ξέρει ο καθένας τι έχει. Για να χωριστούν τελικά στις δυο ομάδες πάει ένας από το τέλος της σειράς γραμμής χωρισμένων πια μαύρων άπσρων ή μαύρος θα ναι ή άσπρος εξάρταται από ποιο τέλος έρχεται δεν το ξέρει όμως και βλέπει που είναι η διαφορά και η σειρά σπάει σε 2 ομάδες. Λύση PRIVE CLUB: Ο κωδικός είναι ο εξής: Αυτός μετράει τα γράμματα των αριθμών που του λέει ο Φουσκωτός και απαντά με τον αριθμό των γραμμάτων. Δηλαδή το 0 αποτλείται από πέντε γράμματα και ο άλλος λέει μηδέν. Το 1 (ένα) από τρία γράμματα και ο άλλος λέει 3. Αυτή είναι η λύση.

Σας τονίζω και πάλι ότι όταν πω τις λύσεις του ταχυδρόμου, του κώδικα, και των τουρίστριων πρόκειται να είμαι συγκεκριμένος και συγκεκριμένες λύσεις θέλω. Γειά.


 Quiz of the Day ... Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές ... και άλλα ...  Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/quiz_list.html



Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές (QotD) και στείλτε τα κουίζ σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου