JotD / QotD Ελληνική Λίστα Κουίζ (QotD)


Θέμα: Λύση στο Quiz: Στον πλανήτη Λογική.


From: Μίλτος Γεωργιόπουλος (miltosg(@)otenet.gr)
Date: Παρ 27 Απρ 2001 - 22:10:01 EEST


Συγγνώμη που άργησα να τη στείλω αλλά έμπλεξα. Και θέλω να πω οτι συμφωνώ και με το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης περί πόσο γρήγορα απαντά ο καθένας, πότε διαβάζει τα μηνύματα κ.τ.λ. Και πιστεύω ότι σημασία έχει πρώτιστα αν είναι σωστή η απάντηση και πόσο πλήρης είναι, δηλαδή όχι ξερό Α για παράδειγμα και άμα κάτσει. Και καλό είναι να λέμε ποιοι βρήκαν την απάντηση σαν κάποια μικρή επιβράβευση. Η λύση:
Ο σωστός δρόμος είναι ο τρίτος. Ας ονομάσουμε Α,Β και Γ τους δρόμους και τους πίνακες (κατά αντιστοιχία). Αν Α ήταν ο σωστός δρόμος, τότε ο πίνακας Α ψεύδεται και ο Β και Γ λένε την αλήθεια. Αν ο δρόμος ήταν ο σωστός, τότε οι πίνακες Α και Γ λένε την αλήθεια. Άρα σωστός δρόμος είναι ο Γ, οι πίνακες Α και Γ ψεύδοντι, ενώ ο Β λέει την αλήθεια.

Το απάντησαν σωστά (κάποιοι απλά είπαν την απάντηση) οι: Βαλαούρης Γιώργος, ο Ταμπούρης, ο Κάλης, η Δράκου Χάιδω, η Κοκκίνου Αλίκη (αχ ρε Αλίκη τι έπαθα με τον ιό), o Pyriel, ο Κόρμπας, ο Πάνος, ο Παναγιωτίδης, ο Simeonidiς, ο Βαγγέλης, ο Γιαγγλής, η Σακελλαροπούλου Δήμητρα, η Amy T, ο Μηνάς και ο Μακρής Γιώργος. Πολλοί το βρήκαν γιατί ήταν εύκολο.


 Quiz of the Day ... Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές ... και άλα ...  Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/quiz_list.html



Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές (QotD) και στείλτε τα κουίζ σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου