JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Re: Ελληνικές παροιμίες :))


(nil): Panagiotis Perrakis (pa.per(@)netforce.gr)
Ημερομηνία: Δευ 12 Νοε 2001 - 13:05:52 EET

Ρε Έβελυν, στείλε σε όλους το "we are all in the yellow Submarine" και με ήχο, αν είναι δυνατό, έτσι, για να τους φτιάξει το κέφι και να τους φύγει η εντύπωση ότι "the new is nice but the old is otherwise", που otherwise είναι οπωσδήποτε, (βεβαίως εξαρτάται απ'το σε ποιου είδους "otherwise" αναφερόμαστε, αλλά δεν πιστεύω να'χει κρυμένα σεξουαλικά νοήματα η λέξη).
Το να κάτσουμε να κουβεντιάσουμε τώρα το αν το νεανικό "otherwise" ή το γεροντικό είναι καλύτερο, θα ήταν διαστροφή, αλλά θα σας πω μονάχα ότι ευγνωμονώ τους νέους, που είναι τόσο άσχετοι και μακριά νυχτωμένοι, ώστε να μπορούμε κι εμείς, οι κάπως μεγαλύτεροι, να βρίσκουμε νέες γυναίκες. (Τα προβλήματα βεβαίως αρχίζουν μόλις τις βρούμε, γιατί, αν δεν τις θες μόνο για να περάσεις ευχάριστα κάνα μήνα και το πας για κάτι μονιμότερο, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να "ξυπνήσουν" κάποτε και να καταλάβουν τι κάνουν, ο μεγάλος κίνδυνος όμως ελλοχεύει αλλού: στο αν δεν "ξυπνήσουν"! και σε τέτοια περίπτωση, κ. otherwise, τι διάολο κάνουμε; Αλλά άστε το αυτό. Τη λύση θα τη βρει το ... μέλλον, τα'χουμε ξαναπεί. Εσείς οι νεότεροι της λίστας να δίνετε μεγάλη προσοχή σ'αυτά που λέμε εμείς οι παλιότεροι, για να μαθαίνετε. Έχουμε καθήκον να σας... εκπαιδεύσουμε. (Τα έχετε ξανακούσει αυτά και δεν αντιδράσατε. Αν αντιδράσετε τώρα, σας χρειάζεται γ..... και στρατιωτικός περίπατος).
Τώρα, αν σας πω τι μου θύμισε το "we are all in the yellow submarine", εκτός απ' τους Beetles βεβαίως, που καλά τώρα, άσε τον John, που δολοφονήθηκε, άσε και τους George και Ringo, που δεν τους θυμούνται ούτε οι μανάδες τους πια, εκείνος ο Paul μπορεί να μου πει κανείς γιατί ξεφτιλίζεται άδοντας για τα θύματα της τρομοκρατίας στην Αμερική; καλέ, ποιας τρομοκρατίας; Έλα τώρα, ας είμαστε και λίγο σοβαροί, έστω και σε λίστα ανεκδότων. Δεν πρόκειται βεβαίως να σας κάνω σεμινάριο περί τρομοκρατίας ή αμερικάνικης πολιτικής, (χέρι - χέρι πάνε αυτά τα δυο, αν δεν το'χετε καταλάβει), αλλά ψάχναμε να βρούμε τι μου θύμισε το τραγουδάκι των Beetles και επειδή μου θύμισε το πως χώρισα την τρίτη γυναίκα μου και που αν αυτό δεν είναι τρομοκρατία, (ο τρίτος γάμος εννοώ, όχι το τρίτο διαζύγιο), δεν ξέρω τι είναι.
Εκεί λοιπόν που η ιστορία της μουσικής γραφότανε με χρυσά γράμματα και με τις ωραίες μελωδίες των John και Paul, ακριβώς μέσα στης ακρίβειας τον καιρό αποφάσισα να παντρευτώ για τρίτη φορά. Αυτό βέβαια είναι εκτός θέματος. Το θέμα μας είναι το διαζύγιο, όχι ο γάμος, και το γιατί μου το θύμισε το τραγούδι των Beetles. Τώρα για να μη νομίσετε ότι βαριέμαι, (σκασίλα μου, φυσικά, ό,τι κι αν νομίσετε), πρέπει να σας μεταφράσω και το τι λέει το τραγούδι. "Είμαστε όλοι μέσα στο κίτρινο υποβρύχιο" λέει το τραγούδι και πρέπει να ομολογήσετε ότι χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να ... οραματιστεί κανείς κίτρινο υποβρύχιο, εκτός κι αν κάτι τέτοιο συνέβει μετά από κατανάλωση ικανής ποσότητας ινδικής κάνναβης. Τ' ακούτε εσείς οι νέοι, ρε; Να τα αποφεύγετε αυτά, τα ναρκωτικά εννοώ, όχι τα κίτρινα υποβρύχια. (Ε ρε, εκπαίδευση που κάνω στους νέους σήμερα! Τους έχω ... ξεσκίσει στην εκπαίδευση. Όχι παίζουμε. Και νόμιζα ότι δεν κάνω για δάσκαλος).
Πού είχαμε μείνει; Θυμάται κανείς; Μέχρι να θυμηθείτε εσείς που είχαμε μείνει, ας πάω εγώ να ανοίξω την πόρτα. Ήρθε η Ελένη.
Τότε που είχε πρωτοβγεί λοιπόν το τραγουδάκι των Beetles το είχα... ερωτευτεί. Το είχα δει το κίτρινο υποβρύχιο σαν το μέσο που θα με ταξίδευε στην ελευθερία, δεν ξέρω γιατί, ούτε γιατί το υποβρύχιο θα 'πρεπε να είναι κίτρινο, (θα μου πεις τώρα ότι εδώ κατάπιαμε ολόκληρο υποβρύχιο, στο κίτρινο κολλήσαμε). Όλο αυτό τραγούδαγα και ονειρευόμουνα "νίκας κατά βαρβάρων" (η πεθερά μου ήταν η βάρβαρη, σύμφωνοι;) και ήμουν έτοιμος να ανακράξω: "Ελευθερία ή θάνατος".
Στάσου μια στιγμή να πάω να φτιάξω καφέ. Θέλει καφέ η Ελένη και ποιος είμαι εγώ να της πω όχι; Άντε φτιάξτε κι εσείς έναν, με τη σκέψη πάντα σ' εκείνο το παιδί που υπηρετεί σε τοποθεσία υγρή και κρύα, σε στρατόπεδο σκληρό και ... ξέρω 'γω και τι άλλο; άμα λες σκληρό, τα συμπεριλαμβάνεις όλα μέσα εκτός - ίσως - απ' το άδικο, που λέω να το κολλήσουμε εδώ για να κάνουμε πιο ανάγλυφη τη θυσία του ηρωικού νέου, που υπηρετεί την πατρίδα του, όπως όλοι οι άλλοι, εκτός από κάτι κιοτήδες του κερατά, κουλτουριάρηδες επίσης του κερατά, που το παίζουν αντιρρησίες συνείδησης και κάτι μαλάκες, που σπουδάζουν στην Ολλανδία, με ολλανδικά φιορίνια και θέλουν να υπηρετήσουν την Ολλανδία, γιατί η Ελλάδα δεν έχει φιορίνια να τους δώσει, πράγμα βεβαίως, που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τον ηρωισμό του νέου, που υπηρετεί την πατρίδα του χωρίς φιορίνια, δολλάρια, μάρκα, ευρώ κλπ.
Να το (όχι το ΝΑΤΟ των αμερικάνων, ρε σεις, που ξορκισμένο να'ναι), δεν τα λεγα εγώ; Το βρήκε το λάθος η Ελενίτσα! Για κοίταξε, ρε παιδί μου, σε κάτι λεπτομέρειες που πιάστηκε. Αφού δεν έχω, λέει, παντρευτεί τρεις φορές, τι σας τσαμπουνάω για τρίτο διαζύγιο. Φτου!... Εκεί που πήγαινα να συνδέσω το διαζύγιό μου με το κίτρινο υποβρύχιο, (δε λέω, η πεθερά μου του 'φερνε λιγάκι, αν παραβλέψεις το χρώμα φυσικά). Δεν πρόλαβα να φτιάξω τον καφέ, να το και το λάθος! Θα μου πεις τώρα ότι με τρία διαζύγια, θα ήμουν celebrity ενώ θα έπρεπε να είμαι ... άγαμος, που δεν ταιριάζει και πολύ εδώ, αλλά δε μουντζώνεις, ρε αδελφέ, ποιος αδειάζει να το ...;

Να σας πω κι ένα ανεκδοτάκι τώρα:

Μια κυρία μ' ένα πολύ άσχημο μωρό επιβιβάζεται σ΄ ένα (όχι yellow submarine, μη μπερδεύεστε) τραίνο. Ο απέναντί της στο κουπέ την κοιτάζει καλά, ρίχνει ματιά και στο μωρό και προσπαθεί να πιάσει κουβέντα. Τη ρωτάει λοιπόν:

- Τρώει η μαϊμού μπανάνα;

Το ξέρατε ε; Θα πρότεινα λοιπόν να τα αριθμήσουμε τα ανέκδοτα. Αντί να τα γράφουμε ολόκληρα, θα αναφέρουμε μόνο το νούμερο, που θα είναι το ίδιο είτε στα ελληνικά γράφουμε, είτε στ' αγγλικά, είστε στα greeklish. Σχεδόν άεργη θα μείνει η Έβελυν στο τέλος.
Αυτό το ανεκδοτάκι ήταν το νούμερο 8 και πάσα ομοιότητα με πρόσωπα που τυχόν γνωρίζετε είναι εντελώς συμπτωματική και πρέπει να αποδοθεί στη σατυρική διάθεση του υπολογιστή.
Α, και κάτι άλλο:

This e-mail contains no ANTHRAX!

Καλή σας εβδομάδα!
 

______________________________________________________________________
Get your PRIVATE, FREE, PERSONALITY email in 1 min! http://www.vip.gr
you(@)revolution.gr you(@)woman.gr you(@)computers.gr you(@)adult.gr ....
                 by NET FORCE http://www.netforce.gr
______________________________________________________________________

 
                   

--
Η Έβελυν (το ρομπότ της λίστας) γράφει :
Η Ελλάδα πυρπολείται
και σε μια χρονιά "ΠΩΛΕΙΤΑΙ".
________________________________________________________________________
         Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
         Newsgroup (Read-Only)  news://news/grk.jokes
     Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/  
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου