JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Η εξολοθρευτίνα


(nil): AL BANDY (al.bandy(@)freemail.gr)
Ημερομηνία: Πεμ 28 Αυγ 2003 - 09:36:36 EEST

Την Παρασκευή πήγα να δω το Terminator 3. Εκτός από το σφίχτη Σβατζενέκερ, στο ρόλο του κακού ρομπότ έπαιζε η Κριστάννα Λόκεν, νορβηγίδα μοντέλο. ΤΟ θηλυκό (για να μην πω τίποτε άλλο) φίλοι μου. Ο τύπος που την πηδάει (γιατί σίγουρα δεν είναι παρθένα) θα πρέπει να την παίξει και 10 φορές μετά το σεξ για να ρθει στα ίσα του ο άθρωπος. Τέλος πάντων δικαίωμά του, εμάς δε μας πέφτει λόγος.

Θα περιγράψω κάποια ευτράπελα που έλαβαν χώρα εκείνο το βράδυ.

Σε κάποια φάση, η εξολοθρευτίνα κηνυγώντας τον Τζων Κόννορ είδε αίμα κάτω και πήγε (σα σουπερ ρομποτ που ήταν) να κάνει ανάλυση DNA για να δει σε ποιον ανοίκει. Αγγίζει το αίμα με τα δάχτυλά της και βγάζει τη γλώσσα έξω και γλύφει προκλητικά το δάχτυλό της που είχε το αίμα.
Και ακούγεται στο σινεμά ένα «ΩΩ ΜΑΑΛΑΚΑΑΑΑ» από όλους του άντρες που δε συνοδεύονταν από κοπέλα. Αυτό ήταν καθαρή φάση από αισθησιακή ταινία. Πήραμε όλοι homework. Για κάνα πεντάλεπτο ήταν όλοι με τα χέρια στις τσέπες. Το ρομπότ έκανε κι άλλα τεστ DNA στο αίμα των θυμάτων της. Ευτυχώς ήταν πιο σεμνά γιατί θα είχαμε γίνει μούσκεμα εκέι μέσα. Δάχτυλο στο αίμα και δάχτυλο στο στόμα. Σεμνά όμως, χωρίς γλωσσες και τέτοια πράγματα.

Σε κάποια φάση πλακώνονται στο ξύλο με τον Σβατζενέκερ. Ο Σβατζενέκερ την έχει πιάσει από πίσω και τη σφίγγει. Πετάγεται ένα θεός από την κερκίδα και φωνάζει: «ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΡΙΧΤΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΤΣΟ ΤΩΡΑ». Μπούτσο... με μπ και όχι με π. Αυτό το μ δίνει άλλο βάρος (αλλά και μήκος) στη λέξη, όπως και να το κάνουμε. Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Κάποιες του φώναξαν « Σκάσε ηλίθιε να δούμε τη ταινία» ενώ κάποιοι χαιρέτησαν την ιδέα του. Τέτοια άτομα είναι για περιφρόνηση. Με ανησυχεί το γεγονός ότι θαυμάζω κάτι τέτοιους. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι τους κάνω πρότυπά μου.

Τέλος πάντων... λίγο πριν το τέλος η εξολοθρευτίνα κυνηγάει τον πρωταγωνιστή και την πρωταγωνίστρια. Τρέχουν αυτοί, τρέχει μαλιοκούβαρα και το τοπ μόντελ από πίσω τους. Ξαφνικά ενεργοποιήται ένας ηλεκτρομαγνήτης και τραβάει πάνω του την εξολοθρευτίνα αφού ήταν από μέταλλο. «Ωραία, θα της ξεφύγουνε» αναφώνησα. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, αντί να βάλουνε τα πόδια την πλάτη και να ξεκουμπιστούνε, η πρωταγωνίστρια σταματάει.
«ΤΡΕΧΑ ΜΩΡΗ» της φωνάζω καθώς παρακολουθούσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ταινία. Εκείνη, σα να μη φτάνει αυτό, γυρίζει πίσω και παέι πάνω στο ρομπότ.
«Τι κάνει η γκόμενα ρε μαλάκα;» ρωτάω από αγνό ενδιαφέρον την κοπέλα μου.
Πλησιάζει η πρωταγωνίστρια το ρομπότ και της λέει: «JUST DIE BITCH»
Ποτέ δε θα καταλάβω τις γυναίκες... γύρισε πίσω με κίνδυνο της ζωής της για να της την πει την ώρα που πέθαινε.
Τελειώνοντας, θα πω και 2 λόγια για το σκηνοθέτη. Η επιλογή της καλλιτέχνιδος για το ρόλο του κακού ρομπότ ήταν τέλεια. Εύγε στο σκηνοθέτη! Αντίθετα στην επιλογή της πρωταγωνίστριας ο καραγκιόζης διάλεξε τη μεγαλύτερη πατσαβούρα που έχουμε δει. Πολύ ασχήμια. Σιχαίνεσαι να τη φτύσεις. Τη φτύνεις και κλαις τη ροχάλα σου. Για τέτοιο χάλι μιλάμε. Σκέψου μόνο ότι για την πρωταγωνήστρια δεν θυμάμαι ούτε το όνομά της στην ταινία, ενώ για την Kristanna μας… ξέρω μέχρι και τι μοντέλο ρομπότ ήταν. Τα όπλα του συγκεκριμένου μοντέλου μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα
http://celebpicgalleries.com/kristanna_loken/

AL

____________________________________________________________________
http://www.freemail.gr - δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
http://www.freemail.gr - free email service for the Greek-speaking.

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
Είναι ενάντια στο νόμο, ένα τέρας να εισέλθει στην βιομηχανική περιοχή του
Urbana, Illinois.
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου