JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Matrix 3


(nil): AL BANDY (al.bandy(@)freemail.gr)
Ημερομηνία: Παρ 21 Νοε 2003 - 13:20:17 EET

Πήγα χθες το βράδυ να δω το Matrix 3.
Να πάτε οπωσδήποτε να το δείτε παιδιά. Και να με ενημερώσετε όταν το κάνετε. Για να μην αισθάνομαι ότι είμαι ο μόνος μαλάκας που έχασε 3 ώρες από τη ζωή του και 14 ευρώ για να δει αυτή τη μαλακία.

Όπως καταλαβαίνεται (από το 14) δεν πήγα μόνος μου σινεμά. Πήρα και το αίσθημα μαζί και βέβαια πλήρωσα και το εισιτήριο. Το μουνί πάντα θα το πληρώνεις φίλε. Ότι και να γίνει. Αλλά τέλος πάντων αυτό είναι άλλο θέμα που θα το αναλύσουμε κάποια στιγμή ξεχωριστά.

Η ουσία είναι ότι με το Matrix 3 ο σκηνοθέτης γκρέμισε ότι έχτισε στο Matrix 1. Και δε μιλάει κάποιος που δε γουστάρει τέτοιες ταινίες. Στο πρώτο επεισόδιο έπαθα την πλάκα μου. Επηρεάστηκα πολύ. Όταν ήμουν μόνος μου φανταζόμουν ότι είμαι ο Νιο και δέρνω τον κόσμο, ότι κάνω κινήσεις κλπ. Αγόρασα και ρούχα ματριξ και γυαλί. Όταν ήμουν μόνος μου τα φόραγα όλα και κοιτιόμουνα στον καθρέφτη. Κοιτιόμουν και ξέρεις… ξαφνικά έκανα και καμιά απότομη κίνηση. Μια μέρα με είδε και η μάνα μου. Ρεζίλι έγινα. Τέλος πάντων, χαλάλι.

Πίσω στην ταινία πάλι.
Στο διάλειμμα οι γκόμενες που ήταν στο σινεμά άρχισαν να μουρμουράνε. «Και τι μαλακία είναι αυτή που ήρθαμε» και «γιατί δεν πήγαμε να δούμε βιτρίνες» και άλλα τέτοια. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Ξέρεις πως λειτουργεί η πυρηνική βόμβα;
Να σου πω εγώ:
 Σκάει μια συμβατική βόμβα που είναι το καψούλι της και από αυτό ξεκινάει η σχάση του πυρηνικού υλικού. Πρώτα όσα είναι δίπλα στο καψούλι και από αυτά τα πιο δίπλα κλπ. Αυτό λέγεται αλυσιδωτή αντίδραση.
 Έτσι έγινε και χθες μάγκα μου. Γκρίνιαξε μια, τα άκουσε η διπλανή και άρχισε να γκρινιάζει και αυτή. Από αυτές η γκρίνια μεταδόθηκε και πιο δίπλα, σαν την αλυσιδωτή αντίδραση και στο τέλος γκρίνιαζαν όλες μαζί.
 Η καμπάνα χτύπησε και για το δικό μου το σπιτικό. « Στο έλεγα ότι ήταν μαλακία», «Γιατί δε με πήγες για κανένα ποτό», «Μπορούσαμε να δούμε την πολίτικη κουζίνα» «Ήθελα να ψωνίσω και κάτι που είχα δει στις βιτρίνες», «Θα με πας αύριο» και γάμησέ τα αδερφέ.
Να έχεις το νταλκά σου που βγήκε πατάτα το έργο που το περίμενες τόσο καιρό, να έχεις και τη μουρμούρα από δίπλα να σου πιπιλάει το μυαλό. Και τι να της πεις; Δίκιο είχε. Όλα σκατά.

Τέλος πάντων επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος και μου αρέσει να κρατάω τα καλά να πούμε και την καλή κουβέντα.

Έπαιζε η Μόνικα Μπελούτσι μάγκες μου. Και πως ήτανε ντυμένη!!! Φάτσα κάρτα οι θεικές βυζάρες της. Τι γυναίκα! Τι βυζάρες! Τι πρόσωπο! Τι βυζάρες!

Εκεί που έβλεπα την ταινία και διάβαζα με προσοχή τους υπότιτλους για να μη χάσω ούτε κόμμα, ξαφνικά νασου μέσα στη σκηνή η Μόνικα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της. Ξαφνικά τα μάτια μου ένιωσαν μια ακατανίκητη έλξη προς το στήθος της. Καρφώθηκαν εκεί. Ένιωθα ότι δίπλα είναι υπότιτλος και ότι χάνω έργο με το να μην τον διαβάζω αλλά ήταν αδύνατο το μάτι να ξεκολλήσει από εκεί.
Ξέρεις τι σημαίνει σημείο σταθερής ισορροπίας στη φυσική;
Να σου πω εγώ γιατί το ξέρω ΚΑΙ αυτό:
Ότι αφήσεις σε αυτό το σημείο μένει εκεί και δεν κουνιέται. Ότι αφήσεις πιο δίπλα κινείται προς το σημείο σταθερής ισορροπίας. Έτσι και χθες. Το ντεκολτέ της Μόνικας αποτελούσε σημείο σταθερής ισορροπίας για την οθόνη. Έβγαινε από το πλάνο η Μόνικα; Ήσουν ελεύθερος να κουνήσεις τα μάτια σου. Έμπαινε ξανά στο πλάνο; Ένιωθες μια ακατανίκητη έλξη στις κόρες των ματιών σου και δεν μπορούσες να σηκώσεις το βλέμμα σου από τα βυζιά της. Ειλικρινά δε νομίζω ότι υπάρχει αρσενικό που να διάβασε έστω και έναν υπότιτλο όσο ήταν στο πλάνο η Μπελούτσι. Όποιος άντρας έχει δει την ταινία ας με διαψεύσει!!!
Τι γυναίκα!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί λένε ότι η Κιμ Μπάσιντζερ είναι μουνάρα κλπ. Επειδή δηλαδή έπαιξε στις εννιάμιση εβδομάδες και την είδαμε ψιλοξεβράκωτη; Σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν έπαιζε η Μπελούτσι στις εννιάμιση εβδομάδες ή στο βασικό ένστικτο; Θα την έβγαζαν όλοι και θα την έπαιζαν μέσα στο σινεμά. Φαντάζεσαι τις κριτικές; «Ομαδικός αυνανισμός στην πρεμιέρα της ταινίας» θα έγραφαν.
Να έρθει εδώ ο άνθρωπος που την έχει χουφτώσει, να του φιλήσουμε τα χέρια.
Ξέρω τι σκέφτεσαι. «Και τι θα κάνεις αν έρθει εδώ αυτός που την έχει γαμήσει; Τι θα του φιλήσεις αυτουνού;»
Χμμμμ. Καλό ερώτημα. Τέλος πάντων ξεφύγαμε πάλι.

Αυτά για την ταινία.

Τα λέω καλά ρε μάγκες, ειδικά εσείς που είδατε το έργο;

____________________________________________________________________
http://www.freemail.gr - δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
http://www.freemail.gr - free email service for the Greek-speaking.

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
Πολιτισμός είναι ο ασταμάτητος πολλαπλασιασμός μη αναγκαίων αναγκών.
		Mark Twain
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου