JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Τελικά βγαίνει συμπέρασμα για την εμφάνιση αν ξέρεις μόνο το όνομα; Ο απολογισμός ενός θεωρητικού


(nil): AL BANDY (al.bandy(@)freemail.gr)
Ημερομηνία: Πεμ 07 Οκτ 2004 - 22:53:01 EEST

Ειλικρινά δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτό που λέτε εσείς που διαφωνίσατε μαζί μου, ότι δηλαδή δεν υπάρχουν κανόνες και ταμπέλες. Πίστευα ότι το όνομα καθορίζει τις ιδιότητες του ανθρώπου. Πίστευα πάντα στην αρχή ότι «όποιος έχει το όνομα έχει και τη χάρη».
Αισθάνομαι τόσο αμήχανα. . . ντρέπομαι τόσο πολυ. . .

Μάλιστα εφάρμοζα πάντα αυτή την αρχή στη ζωή μου ανεξάρτητα από συμφέροντα. Τώρα που μπόρεσα χάρη σε σας και είδα το σωστό, θα ήθελα τη συμβουλή σας πάνω σε κάτι που μου συνέβει:

Κάποτε είχα δεσμό με μια κοπέλα που την αγαπούσα πολύ. Ήταν από τις πολύ λίγες φορές που έκλαψα από έρωτα. Η κοπέλα ήταν αγνή. . . τελείως άβγαλτη. Είμουν ο πρώτος της. Εγώ θα της τα μάθαινα όλα για τον έρωτα. Θέλαμε τόσο πολύ να ενωθούμε. . .

Υπήρχε όμως ένα ζήτημα: Την έλεγαν ΠΑΡΘΕΝΑ και όπως σας είπα πιο πριν είμαι άνθρωπος πολύ πιστός στις αρχές μου ανεξάρτητα από το συμφέρον μου. Αφού την έλεγαν Παρθένα και εγώ πίστευα ότι το όνομα καθορίζει τις ιδιότητες του ανθρώπου, εντελώς φυσιολογικά δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ έρωτα μαζί της. Πως θα μπορούσα να πάρω ότι πολυτιμότερο είχε από έναν άνθρωπο που έκανε την καρδιά μου να φτερουγίσει από ρομαντισμό;

Άρχισα λοιπόν να τη γαμάω από τον ΚΩΛΟ.
ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ.
3 χρόνια είχαμε δεσμό και εγώ πιστός στην ηθική μου την πρωκτογαμούσα κάθε φορά που με γαργάλαγε. Και αυτή όμως εκτίμησε τη στάση μου. Έλεγε συχνά στις φίλες της: «Ο Αλ είναι χρυσό παιδί. Τόσον καιρό μαζί και ποτέ δε μου έκανε νύξη για την παρθενιά μου».
Μόλις χωρίσαμε, (δυστυχώς έγινε), έκανα τον απολογισμό της σχέσης. Εκεί θεώρησα ότι δεν εκμεταλεύτηκα την απειρία της αλλά απεναντίας έφτιαξα έναν σωστό άνθρωπο για την κοινωνία. Συχγωρέστε μου τη φράση «έφτιαξα άνθρωπο» αλλά νομίζω ότι βοήθησα και εγώ στο να παραμείνει παρθένα και να πάρει σωστές αρχές. Όπως προείπα φυσιολογικά δεν μπορούσαμε να κάνουμε έρωτα. Κάναμε όμως παρα φύση. Οι αρχές δεν παραβιάστηκαν. Την αγαπούσα τόσο πολύ . . .

Τώρα με αυτά που μου λέτε (και με κάνατε να κοκκινίζω) με βάζετε σε σκέψεις. Μήπως την πήρα στο λαιμό μου; Μήπως έπρεπε να το κάνουμε φυσιολογικά αντί να καταπιέζω τον εαυτό μου να τη γαμάω μόνο από πίσω;

Ο μετανιωμένος Αλ

ΥΓ Εγώ αδέρφια ξέρω ότι θα πάω στην κόλαση. Με χαρά βλέπω ότι θα έχω και παρέα μέσα από τη λίστα. Κόμης, Αρχιμήδης, Ευγένης (καλά για το Μακρή δεν το συζητάω) θα σαπίσουμε παρέα στα καζάνια την ώρα που η Λήδα, ο φίλος μου ο ύποπτος, Γεωργιάδου Νανά, Sfika και βέβαια ο καλοθελητής Δημητράκης θα βρίσκονται στην αγκαλιά των αγγέλων.
Το θέμα είναι ότι αν η Μυρτώ μοιάζει όντως στη Μόνικα Μπελούτσι, όπως διατίνεται ο ερωτευμένος Δημητράκης, τότε είναι άγγελος της ΚΟΛΑΣΕΩΣ οπότε θα τη δούμε και αυτή στο πυρ το εξώτερο. Ηθικό δίδαγμα: αν είσαι καλό παιδί Δημητράκη δεν θα βλέπεις για πολυ τη Μυρτώ.

Ω ρεβουαρ.

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
Κοιτάζω τ' αστέρια και βλέπω εσένα,
κοιτάζω τον ήλιο και βλέπω εσένα,
κοιτάζω το φεγγάρι και βλέπω εσένα,
Κάνεις λίγο στην άκρη σε παρακαλώ;
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ...  Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου