JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Re: ... Ξανθιά και Θάνου - Κεντέρης, και statement ...


(nil): AL BANDY (al.bandy(@)freemail.gr)
Ημερομηνία: Τρι 12 Οκτ 2004 - 13:26:06 EEST

> Αν θέλετε να τη μετατρέψουμε σε forum γενικού περιεχομένου,
> αποστολής φωτογραφιών και γενικά δημοσίευσης άρθρων επί πάντως επιστητού
> τότε καιρός να "σπάω" κι εγώ...
>

Καλημέρα,

Θα ήθελα να πω 2 λόγια πάνω σε κάτι που ανέφερε ο σύντροφος Suspect πιο πριν και συγκεκριμένα για την εκπομπή του Χαρδαβέλα.

Την εκπομπή δεν την είδα αλλά φαντάζομαι. Θυμάμαι πιο παλιά είχε κάνει μια εκπομπή η Ράγιου μεταξύ 3 αστρονόμων και 3 αστρολόγων. Μεταξύ των αστρονόμων ήταν και ο γνωστός Νίκος Ματσόπουλος, σοβαρός άνθρωπος που συνήθως βγαίνει στις ειδήσεις και σχολιάζει διάφορα αστρονομικά θέματα πχ εκλείψεις ηλίου.

Όπως ήταν λογικό οι αστρολόγοι πολύ σύντομα άρχισαν να χάνουν τις εντυπώσεις από τους επιστήμονες. Εκεί λοιπόν αν συνεχιζόταν λίγο ακόμα η κουβέντα οι αστρολόγοι θα γίνονταν πραγματικά ρεζίλι. Και ξαφνικά η παρουσιάστρια άρχισε να αβαντάρει τους αστρολόγους ενώ πιο πριν ήταν αντικειμενική. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε. Τελικά υπέθεσα ότι το μόνο που την ένοιαζε ήταν η ακροαματικότητα και όχι η ενημέρωση του κόσμου. Έτσι κάθε φορά που πάει να κερδίσει ένας από τους 2 τις εντυπώσεις, επεμβαίνει ο παρουσιαστής (με το να μη δίνει το λόγο δίκαια ή να αλλάζει θέμα). Και ο πάνω που ο θεατής πάει να βγάλει άκρη, θολώνουν πάλι τα νερά.

Πέρυσι είχα δει μια εκπομπή του Χαρδαβέλα η οποία μίλαγε για ζώδια. Είχε καλέσει λοιπόν 3 καραγκιόζηδες αστρολόγους, 1 παπά και 1 κοινωνιολόγο. Δηλαδή κανένα από θετικές επιστήμες. Τον πρόεδρο του πλανηταρίου Σιμόπουλο αλλά και το Μάνο Δανέζη του πανεπιστημίου Αθηνών τους είχε απλά σε βιντεάκια και τους πρόβαλε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Αναρωτήθηκα γιατί δε κάλεσε κάποιο σοβαρό αστροφυσικό στην εκπομπή να πάρει τα σώβρακα στους αστρολόγους. (Ένας από αυτούς έλεγε ότι τα άστρα επηρεάζουν τη γη μέσω κβαντικών φαινομένων και δεν υπήρχε ούτε ένας φοιτητής να τους πει ότι η κβαντική θεωρία ερμηνεύει φαινόμενα του μικροκόσμου και όχι αλληλεπιδράσεις ουρανίων σωμάτων).

Πάλι στο ίδιο κατέληξα. Δηλαδή οι δημοσιογράφοι απλά δε θέλουν να βγάλει άκρη ο κόσμος ούτε να ενημερώσουν. Θέλουν απλά να ανεβάσουν την ακροαματικότητα. Άρα δημιουργούν ένα πανελ που πάει φουλ για ισοπαλία. Αν κάποια μεριά πάει να κερδίσει επεμβαίνουν για να αποκατασταθεί η ισορροπία. Τελικά η τηλεθέαση ανεβαίνει, ο κόσμος δεν ενημερώνεται και η επιστήμη βιάζεται. Οι θεατές για μια ακόμα φορά είναι τα κορόιδα που απλά συμμετέχουν στο παιχνίδι της τηλεθέασης. Κάτι τέτοια θα έγινε και με τον απατεώνα που λύγιζε κουτάλια με τη σκέψη του.

ΥΓ. Άμα μάγος είναι μάγκας τον προκαλώ να λυγίσει τον πούτσο μου ενώ βλέπω μια γυμνή φωτογραφία της Μπελούτσι.

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
Γιατί δεν γίνεται να βγούμε:
Θα το ήθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αλλά...
	Το υποσυνείδητό μου λέει όχι.
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ...  Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου