JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Παράξενος Κόσμος


(nil): Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr)
Ημερομηνία: Πεμ 20 Ιαν 2005 - 14:41:05 EET

 Ανώνυμοι αλκοο-ληστές
      Όλα ήταν έτοιμα για την μεγάλη "μπάζα". Οι διαρρήκτες είχαν βάλει στο μάτι ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Αφού μελέτησαν καλά τις κινήσεις τους, μπήκαν στο διαμέρισμα όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν, ανυπομονώντας να πιάσουν την καλή.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/150743.html

 Στα σαγόνια του ...συζύγου
      Μπορεί τα καβγαδάκια να είναι το "αλατοπίπερο" σε μια σχέση, ωστόσο, κάποιες φορές έχουν καταστροφικά αποτελέσματα. Η συζυγική ζωή ενός ζεύγους από το Ντουμπάι κυλούσε αρμονικά, μέχρι που ο σύζυγος έτυχε να κοιτάξει τα sms της γυναίκας του.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/149913.html

 Ληγμένο το "θαύμα"
      Συλλήψεις για χρήση, διακίνηση ή κατοχή κοκαΐνης έχετε ακούσει. Σύλληψη για παροχή θαυματουργικών υπηρεσιών σε εμπόρους κοκαΐνης, όμως, δεν έχετε ακούσει, σωστά; Και όμως συνέβη και αυτό, στο Σουρινάμ.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/150214.html

 "Αναστήθηκε" για να ψηφίσει
    Τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της δοκίμασε μία οικογένεια από τη Ρουμανία κατά τη διάρκεια των πρόσφατων εκλογών στη χώρα. Η κόρη τους, που νόμιζαν ότι είχαν κηδέψει πριν ένα χρόνο, επέστρεψε σπίτι της προκειμένου να ψηφίσει.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/149652.html

 Ωραίος και τζέντλεμαν ο Μπέκαμ
    "Οι ωραίοι έχουν χρέη και πληρώνουν μετρητοίς" έλεγε ένα παλιότερο λαϊκό άσμα και φυσικά ο διάσημος Βρετανός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντεϊβιντ Μπέκαμ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον παραπάνω στιχουργικό κανόνα.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/149526.html

 Καρφί και... ψύχραιμος
    Η φράση "του καρφώθηκε στο κεφάλι" ταιριάζει τέλεια σε έναν εργάτη από το Κολοράντο, ο οποίος πήγε στον οδοντογιατρό για πονόδοντο και κατέληξε να υποβληθεί σε τετράωρη επέμβαση, καθώς ένα καρφί 10 εκατοστών είχε εισχωρήσει στο κρανίο του… Όλα άρχισαν...
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/149362.html

 Οι ληστές πετούσαν ..."Ρόλεξ" στο δρόμο
    Τρεις νεαροί προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν στο υποκατάστημα της ROLEX στην οδό Βαλαωρίτου κι ενώ η υπάλληλος τους έδειχνε ρολόγια, ξαφνικά ο ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι και την απείλησε.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/150170.html

 Χιονόμπαλα συλλεκτικής αξίας
    Δεν είναι λίγες οι φορές που τρελές και παράξενες δημοπρασίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέσω της ιστοσελίδας eBay. Από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχουν κατά καιρούς δημοπρατηθεί εκατομμύρια αντικείμενα.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/149195.html

 Μάχη στο "μέτωπο" της διαφήμισης
    Όσο οι παραδοσιακές μέθοδοι διαφήμισης δε φαίνεται να φέρνουν αποτελέσματα, οι εταιρείες προσπαθούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Την ανάγκη αυτή εκμεταλλεύτηκε ένας νεαρός από τις ΗΠΑ που ήθελε να μαζέψει χρήματα για τις σπουδές του.
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/149096.html

 Ερωτευθείτε τον εχθρό
    Ένα "διαφορετικό" όπλο, πιστό προφανώς στη ρήση "κάντε έρωτα και όχι πόλεμο" απέρριψε το αμερικανικό Πεντάγωνο. Σύμφωνα με μυστικό έγγραφο του 1994, εργαστήριο για την ανάπτυξη μη θανατηφόρων χημικών ουσιών πρότεινε ένα ισχυρό ...αφροδισιακό...
 http://news.pathfinder.gr/news/misc/149047.html

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
1 ταύρος, 3 αγελάδες.
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου