δηλαδή για να παντρευτεί τη σέξυ πεθερά, έπρεπε να φάει κόσμο κανένας στη Σκωτία. Μάλλον για αυτό την έχουν δεί ... Χαιλάντερ !
Οι Σκωτσέζοι μπορούν πλέον να παντρευτούν τον πεθερό ή την πεθερά τους! Πρόσφατες αλλαγές στο νομοθετικό σύστημα της Σκωτίας, επιτρέπουν σε έναν άνδρα, αν χωρίσει από την συζύγό του, να παντρευτεί τη μητέρα της. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις γυναίκες.
Η μέχρι πρότινος ισχύουσα κατάσταση είχε διαμορφωθεί το 1567 και βασιζόταν στις γραφές, σύμφωνα με τις οποίες, αν ένας άνδρας απατήσει τη σύζυγό του με την μητέρας της, τότε πρέπει να... "καούν και οι τρεις". Η μόνη περίπτωση στην οποία επιτρεπόταν ο γάμος άνδρα με πεθερά, ήταν όταν τόσο η σύζυγός του, όσο και ο πεθερός του είχαν πεθάνει. Αντίστοιχη περίπτωση ίσχυε και για τις γυναίκες.
--
Η Έβελυν (Jokes-Robot@ceid.upatras.gr) γράφει :
Τίτλος τσοντοταινίας: Ηuman traffic stin partouza
________________________________________________________________________
Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________