JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Καιρός για... Ούζα


(nil): Nikos Tsekhs (ntsekhs(@)gmail.com)
Ημερομηνία: Σαβ 14 Μαΐ 2005 - 16:43:25 EEST

Αχ καλοκαιράκι. Καιρός για ξεκούραση, ανεμελιά, μπάνια, γνωριμίες και φυσικά άφθονο Sex. Φυσικά και είσαι μονογαμικό άτομο, φυσικά και σέβεσαι τον σύντροφο σου, αλλά καιρός είναι να γνωριστείτε με περισσότερο κόσμο και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο βρε παιδιά. Εξάλλου οι στενές φιλίες ξεκινάνε από μία καλή παρτούζα.

   * ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ

Τι μπορεί να κάνει ένα κορίτσι που βρίσκεται απέναντι σε τέσσερις απαιτητικούς άντρες; Καταρχάς να μη μιλάει, οπότε μας μένει να βρούμε με τι θ' απασχοληθούν οι υπόλοιποι τρεις άντρες. Οι δύο απ' αυτούς φροντίζουν να γυμνάσουν τα χέρια της με την ελπίδα ότι συνεισφέρουν στην προετοιμασία της νέας πρωταθλήτριας άρσης βαρών, ενώ ο τελευταίος προτιμά την παραδοσιακή πόρτα εισόδου. Συνήθως, πέφτουν στοιχήματα ποιος θ' αποχωρήσει πρώτος και πάντοτε κερδίζει το κορίτσι.

Μουσική υπόκρουση: «Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο, μη μιλάς θα φέρω κι έναν τέταρτο!».

Τοποθεσία: Σε Prive αίθουσες κλειστών γυμναστηρίων, στις τουαλέτες εμπορικών κέντρων, ή σε κάποιο τσίρκο, (αφού κλείσει).

   * ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ

Η στάση του απασχολημένου κοριτσιού θυμίζει αυτήν του ανοιχτηριού που ξεβουλώνει μπουκάλια. Παρόλα αυτά η ίδια ελπίζει ότι δεν έχει να κάνει με φελλούς. Έτσι όπως είναι ανοιγμένα τα πόδια της, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για επιτόπια επίσκεψη, ενώ ταυτόχρονα το στόμα της αρχίζει τη δημιουργική αυτή εργασία, που θα οδηγήσει στο άνοιγμα της Σαμπάνιας. Ο τρίτος, επειδή άργησε να λάβει θέση, δηλώνει αυτάρκης αλλά παράλληλα διά της γλώσσας του φροντίζει να διατηρεί μια επαφή με τα γεγονότα. Στο τέλος, όλο και κάποια θέση θα ελευθερωθεί.

Μουσική Υπόκρουση: « Τράβα μπρος κι όσοι έρθουν κι όσοι πάνε».

Τοποθεσία: Σοκάκια της Μυκόνου (κοντά σε πεζούλι), εξωτερικά ιατρεία, καμπίνες πλοίων.

   * ΓΚΟΥΡΜΕ

Αποτελεί το αγαπημένο παιχνίδι των μικρών κοριτσιών που βρίσκονται σε κατασκήνωση και ο ομαδάρχης τους τυγχάνει φοιτητής της Γυμναστικής Ακαδημίας. Για χατίρι του δημιουργούν αγωνιστικούς πυρήνες 3-4 μελών και περνούν τις νύχτες τους υποβάλλοντας τις γλώσσες τους σε διαρκή Test γευσιγνωσίας. Τα πρωινά τρώνε Μερέντα και ανταλλάσσουν γνώμες σχετικά με την αρμύρα, τη μυρωδιά και κυρίως το βεληνεκές του προϊόντος, στην παραγωγή του οποίου βοήθησαν με τόσο κόπο και χάρη.

Μουσική Υπόκρουση: «Η καλή μας αγελάδα θα μας κατεβάσει γάλα»

Τοποθεσία: Γυναικείες φυλακές, με ανθεκτικό φύλακα, φροντιστήρια ξένων γλωσσών (μετά το μάθημα), σχολές χορού, κατασκηνώσεις.

   * ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ

Συνήθως ξεκινά με δύο πρωταγωνιστές. Η κυρία καλπάζουσα απολαμβάνει τα προσόντα του ακριβώς όπισθεν και υπτίως ευρισκόμενου συνοδού της, μέχρι που παρουσιάζεται απρόσκλητος ο τρίτος άνθρωπος, το παιδί με τις πίτσες, ο Σάκης ο υδραυλικός ή ακόμη χειρότερα, ο βοηθός του ο Θανάσης. Και δεν μου λετε, να τον διώξουμε ξένον άνθρωπο χωρίς να πάρει τίποτα; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε φιλόξενος λαός, το είπε και ο Πάσπαλιε. «Έλα στην πάρτουζα μας κουμπάρε», λεει το αιώνιο θηλυκό, η κατεργάρα γυναίκα και σε λίγο δεν μπορεί πια να μιλ

ήσει.

Μουσική Υπόκρουση: «Αυτός ο άλλος, αυτός ο άλλος, είν' ευεργέτης σου μεγάλος»

Τοποθεσία: Στο σαλόνι του σπιτιού, στο εξοχικό στη Λούτσα, σε κλειστά Parking.

   * CLUB SANDWICH

Αχχχχχχ All time classic. Πάνω σε μια γενναία μερίδα ξαπλωμένου αρσενικού, μπαίνει μια στρώση θηλυκού στοιχείου και αμέσως έρχεται καπάκι και ο δεύτερος άντρας του συνδυασμού, ο οποίος, ψυλλιασμένος από σχετικές αγγελίες, χτυπάει την «πίσω πόρτα». Η στάση δεν είναι τόσο βολική όσο δείχνει, διότι απαιτεί μέγιστο συγχρονισμό από όλα τα εμπλεκόμενα μέλη και ως γνωστόν, ιδιαίτερα εμείς οι Έλληνες υστερούμε σ' αυτόν τον τομέα. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια έχουμε πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα μπροστά.

Μουσική Υπόκρουση: «Δυο πόρτες έχει η ζωή».

Τοποθεσία: Όπου γη και πατρίς.

   * ΨΑΛΙΔΩΤΟ

Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και συνδυάζει τις προηγούμενες στάσεις CLUB SANDWICH & ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα μια γυναίκα και τρεις άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες. Η στάση περιλαμβάνει, τις δύο πόρτες της πίσω αυλής, χώρο υποδοχής για τους δυο επισκέπτες ξεχωριστά, ενώ ο τρίτος προτιμά την ακάλυπτη είσοδο της κυρίας, όπου με τη γλώσσα της περιποιείται τον γαλατά με τον καλύτερο τρόπο για τις υπηρεσίες του.

Μουσική Υπόκρουση: «Οι τρεις καμπαλέρος στο ίδιο το μέρος»

Τοποθεσία: Σε πισίνες, χαμάμ, λίμνες και ποταμάκια. Το υγρό στοιχείο πάντα συναρπάζει.

   * ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ

Έχουμε ένα κλασικό συνδυασμό, 2 άντρες εναντίον 2 γυναικών. Η κεντρική ιδέα της στάσης ξεκινά από το ιστορικό και πάντοτε επίκαιρο «69», που στην περίπτωση μας αναπτύσσεται μεταξύ των θηλυκών, μέχρι που το ένα αρσενικό βάζει μπρος τη μηχανή του και παρκάρει στον όπισθεν χώρο που άφησαν ελεύθερο οι αρχικές γλωσσικές επιδόσεις. Την ίδια στιγμή, η κυρία που δέχεται αυτή τη δίφυλλη ευχαρίστηση ποικιλιών, ανταποδίδει ασχολούμενη με τον έτερο των ανδρών, που φρονίμως ποιών, έχει φροντίσει να βρεθεί σε θέση βολής.

Μουσική Υπόκρουση: «Να τη, να τη, πετιέται...».

Τοποθεσία: Πικ-νικ σε ερημική παραλία, σε γραφείο ανερχόμενων στελεχών εταιρίας, σε πρωινό ξύπνημα μια καλής παρέας.

   * ΚΟΜΒΟΪ

Το παιχνίδι που τείνει να πάρει θέση της μπιρίμπας και του Θανάση. Σε γενικές γραμμές, ο καθένας κάνει στον μπροστινό του ότι περίπου θα ήθελε να πράττει και ο πίσω του. Έτσι σχηματίζονται μια παλλόμενη ανθρώπινη αλυσίδα που ευνοεί τις γνωριμίες, αρκεί βεβαίως να οργανωθούμε σωστά και να μη συμβούν απρόβλεπτες καταστάσεις στον μη ελεγχόμενο ζωτικό χώρο.

Μουσική υπόκρουση: «Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς».

Τοποθεσία: Στο πάτωμα ευρύχωρου σαλονιού, σε γρασίδι, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εκλογών.

Απολαύστε τον έρωτα ελεύθερα και χωρίς ενοχές, αλλά πάντα με σωστές προφυλάξεις.

Καλό καλοκαίρι.

dope (www.zortal.gr)

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
Οφείλω να ομολογήσω ότι βρίσκω την τηλεόραση πολύ εκπαιδευτική.
Όποτε κάποιος τη θέτει σε λειτουργία, πάω στην βιβλιοθήκη
και διαβάζω ένα καλό βιβλίο.
		Groucho Marx
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου