JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ


(nil): Νυχτολούλουδο (nixtolouloudo(@)gmail.com)
Ημερομηνία: Δευ 23 Μαΐ 2005 - 12:59:24 EEST

Καταραμένες Μπότες

Πριν έναν αιώνα περίπου ένας άνδρας πυροβόλησε θανάσιμα έναν κροταλία. Λίγες μέρες αργότερα όμως αρώστησε και πέθανε μυστήρια. Όταν μεγάλωσε ο γιός του πήρε με υπαρηφάνεια τις μπότες του πατέρα του. Λίγες μέρες μετά πέθανε κι αυτός. Εκείνη την εποχή η γυναίκα του ήταν έγκυος, και όταν μεγάλωσε το παιδί της του είπε "Γιέ μου, ο πατέρας σου και ο παππούς σου πέθαναν με αυτέ τις μπότες, να τις προσέχεις". Σε λίγο καιρό πέθανε και αυτός. Τελικά ανακάλυψαν ότι στο πάτο από τις μπότες είχε μείνει το δόντι του κροταλία και περιείχε δηλητήριο για αρκετές ακόμη γενιές.

Η Επιστροφή Του Στρατιώτη

Μια γνωστή ιστορία υπάρχει με έναν στρατιώτη που γύρισε τελικά από τον πόλεμο του Βιετνάμ. Τηλεφώνησε τους γονείς του από το Σαν Φρανζίσκο:
-Μαμά, μπαμπά, γυρίζω στο σπίτι, αλλά θέλω να ζητήσω μια χάρη, έχω ένα φίλο και θέλω να έρθει κι αυτός.
-Φυσικά, χαρά μας να μας τον γνωρίσεις.
-Πρέπει να ξέρετε κάτι όμως, πάτησε μια νάρκη και έμεινε ανάπηρος, έχασε το ένα του χέρι και ένα πόδι. Δεν έχει πού να μέινει τώρα και θα ήθελα να μείνει μαζί μας.
-Πολύ άσχημο αυτό παιδία μου, ίσως του βρούμε κάποιο μέρος για να μείνει.
-Όχι, θέλω να ζήσει μαζί μας...
-Γιέ μου, μίλησε ο πατέρας στο τηλέφωνο, δε καταλαβαίνεις τί ζητάς, ένας άνθρωπος με τέτοια αναπηρία θα ήταν μεγάλο βάρος για εμάς. Έχουμε τις δικιές μας ζωές, δε μπορούμε να αφήσουμε αυτόν να μας ανακατέψει. Καλύτερα να ξεχάσεις τον φίλο σου, έλα σπίτι σου, και αυτός θα βρεί το δρόμο του.
Σε αυτό το σημείο έκλεισε το τηλέφωνο, και οιγονείς δεν ξανάκουσαν τον γιο τους. Σε λίγες μέρες όμως είχαν μια κλήση από την αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο, και έμαθαν οτι ο γιός τους έπεσε από μια πολυκατοικία. Η αστυνομία υπέθεσε οτι ήταν αυτοκτονία. Οι γονείς του νεκρού στρατιώτη πήγαν αμέσως στο νοσκομείο για αναγνώριση. Εκεί έμαθαν κάτιο νέο: ο γιος τους είχε χάσει ένα χέρι κι ένα πόδι στο Βιετνάμ.

Βασανιστήρια 2ου Παγκοσμίου Πολέμου

Γερμανοί στρατιωτικοί κατα τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου ειχαν σκεφτεί και χρησιμοποιούσαν το παρακάτω βασανιστήριο σε αιχμαλώτους τους, ανεξαρτήτου Εθνικότητος και φύλου.

Με προσοχή ώστε να μην πεθάνουν οι αιχμάλωτοι, τους αφαιρούσαν το ένα ματι και μετά έβαζαν μέσα στην άδεια κόχη μια ή και περισσότερες αράχνες και κατόπιν έραβαν το άνοιγμα έτσι ώστε τα έντομα να μην μπορούν να ξεφύγουν. Το αποτέλεσμα ήταν τα έντομα να ψάχνουν απεγνωσμένα έξοδο και περπατούσαν ασταμάτητα πάνω στις εκατομμύρια νευρικές απολήξεις που έχει το ανθρώπινο μάτι μέχρι που οι άνθρωποι πέθαιναν απο τους νευρικούς πόνους !!!!!

Η Ταφή

Ένα ζευγάρι παντρεμένο για πάνω απο πενήντα χρόνια ήταν τόσο αγαπημένο που κανείς νόμιζε οτι μπορούσαν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο μόνο με τη σκέψη. Η ηλικιωμένη πλέον γυναίκα για πολλά χρόνια ήταν άρρωστη. Όταν ο γιατρός ανακοίνωσε οτι πέθανε ο άντρας της διαφωνούσε έντονα. Οι υπόλοιποι των απομάκρυναν καθώς ετοίμαζαν το πτώμα για ταφή. Είχε διαμαρτυθεί τόσο έντονα που χρειάστηκε να κοιμηθεί για να ηρεμήσει, η γυναίκα του θάφτικε. Τότε έθαβαν τους νεκρούς στη πίσω αυλή των σπιτιών. Για δυο εβδομάδες ο ηλικιωμένος έβλεπε στον ύπνο του τη γυναίκα του να προσπαθεί να βγεί απο τη κάσα. Τελικά μετά απο πολλές πιέσεις έπεισε το γιατρό να δώσει εντολή να ξεθάψουν τη γυαναίκα. Όταν την ξέθαψαν είδαν τα νύχια της ηλικιωμένης γυρισμένα προς τα πίσω και φανερές γρατσουνίες στο εσωτερικό της κάσας.

ΝΕΚΡΗ ΓΙΑΓΙΑ

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ. ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΩΛΟΥΣΕ ΡΟΥΧΑ... ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.!
ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΕ MEDIUM... ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ:ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ! ΓΙΑΓΙΑ:ΡΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ! Ε ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ: ΟΚ ΤΩΡΑ? ΝΑΙ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ! ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ: ΤΑ ΛΕΜΕ!! ΤΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ? Ε ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΠΙΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΙΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΝΑ ΚΥΔΕΙΟΧΑΡΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ!!!! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΗ ΠΥΓΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΟΓΟΥ ΚΗΔΕΙΑΣ! ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ!!!! ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

Απειλές

Μια γυναίκα δέχονταν ανώνυμα τηλεφωνήματα που απειλούσαν τη ζωή της ίδιας και του μικρού παιδιού της. Τρομοκρατημένη με όλα αυτά που γνώριζε η αλλόκοτη φωνή στο τηλέφωνο, πήγε στις αρχές και ζήτησε να βρούνε από που της τηλεφωνούσανε. Ο υπάλληλος που έκανε την έρευνα στον υπολογιστή έμεινε λίγο σκεφτικός και την ρώτησε αν είχε και δεύτερη γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι. (Ο άγνωστος ήταν η μπέιμπι σίτερ του παιδιού της που την τηλεφωνούσε απο την άλλη γραμμή του σπιτιού)

Το Χέρι

Μία όχι και τόσο δημοφιλής φοιτήτρια ενοχλούνταν πολύ εύκολα. Έτσι οι παρέα της αποφάσισε να της κάνει μια πλάκα. Μπήκαν λοιπόν κρυφά μέσα στο δωμάτιό της την ώρα που κοιμόταν και τοποθέτησαν ένα ακρωτηριασμένο χέρι στο κρεβάτι της. Το επόμενο πρωί περίμεναν με ανυπομονησία της αντίδρασή της αλλά περίμεναν άδικα. Τελικά πήγαν να ελέγξουν τι έγινε και την βρήκαν να κάθετε στο κρεβάτι και να ροκανίζει το χέρι.

Αποκριάτικο Πάρτυ

Ένα ζευγάρι ετοιμάζονταν να πάει σε ένα πάρτυ μασκέ. Την τελευταία στιγμή όμως η γυναίκα του είπε να πάει μόνος αν ήθελε γιατί είχε πονοκέφαλο. Έτσι και έγινε. Η καχύποπτη σύζυγος όμως ήθελε να δει πόσο πιστός ήταν ο άντρας της. Ντύθηκε με διαφορετικό κοστούμι και πήγε και αυτή στο πάρτυ. Εκεί είδε τον άντρα της να χορεύει με μια προκλητική κοπέλα. Αποφάσισε να του κάνει ένα τεστ. Τον πλησίασε και χόρεψε μαζί του. Στη συνέχεια του είπε στο αυτί οτι έπρεπε να πάνε στη κρεβατοκάμαρα. Πήγανε αλλά του ζήτησε να κάνουν έρωτα χωρίς να βγάλουν τις μάσκες. Μόλις τελειώσανε έφυγε και γύρισε σπίτι περιμένοντάς τον. Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο άντρας τον ρώτησε πως πέρασε στο πάρτυ. Της απάντησε οτι δεν πήγε στο πάρτυ τελικά αλλά για πόκερ με τους φίλους του, όμως ο φίλος του που του δάνεισε το κοστούμι πέρασε τέλεια.

Κόκκινη Λάσπη

Σε μια εταιρία κατασκευής μπετόν μια φορά από τη μπετονιέρα βγήκε κόκκινη λάσπη και μέσα είχε θριμματισμένα κόκαλα. (Είχαν ξεχάσει οτι ένας εργάτης ήταν μέσα και καθάριζε τα μαχαίρια όταν την έβαλαν μπρός

... ή μήπως είναι όλα "αστικοί μύθοι" (urban legends) για τους ευκολόπιστους;

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
Ποτέ μην χαϊδεύεις ένα φλεγόμενο σκύλο.
			Warcraft II Tips
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου