JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Ξέχασε τον ...σύζυγο


(nil): Marilou (marilou84(@)freemail.gr)
Ημερομηνία: Δευ 27 Ιουν 2005 - 16:44:51 EEST

"Κολλημένη" με τους γάμους φαίνεται πως ήταν μια γυναίκα στην Νορβηγία, που κατηγορείται για διγαμία

Μια πρωτοφανής υπόθεση στα δικαστικά χρονικά της χώρας απασχολεί την Νορβηγία, καθώς μια 36χρονη γυναίκα που κατηγορείται για διγαμία, ισχυρίζεται πως ... ξέχασε ότι ήταν παντρεμένη! Η εν λόγω γυναίκα μετακόμισε από την Νότιο Αφρική στην Νορβηγία το 1990 και παντρεύτηκε έναν Νορβηγό, με τον οποίο χώρισε αργότερα. Το 2002, όμως, αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή της και ήλθε εις γάμου κοινωνία με έναν Αφρικανό. Ωστόσο, δεν άντεξε και πολύ κάτω από την συζυγική στέγη και χώρισε. Φαίνεται, όμως, πως η 36χρονη δεν μπορεί και πολύ την μοναξιά, αφού το 2004 Ξ
±νέβηκε και πάλι τα σκαλιά της με έναν άλλο Αφρικανό. Κι εκεί που όλα πήγαιναν καλά, ο σύζυγος, με τον οποίον είναι νομικά δεσμευμένη, έφυγε τον Αύγουστο του 2004 για ταξίδι.

Η 36χρονη μάλλον είχε συνηθίσει να είναι ζωντοχήρα και έτσι παντρεύτηκε έναν άλλον Αφρικανό! Ο τελευταίος σύζυγός της ζήτησε άδεια παραμονής και οι αρχές της Νορβηγίας ανακάλυψαν την απίστευτη αυτή υπόθεση, εξετάζοντας την οικογενειακή κατάσταση της 36χρονης. Η ίδια οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ ισχυρίζεται πως ξέχασε ότι ήταν παντρεμένη. Πάντως, η δικαιολογία της δεν φαίνεται να πείθει τις αρχές: "δεν είχε άλλη εξήγηση από το να μας πει ότι το ξέχασε", δήλωσε η νομική εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ανέτ Βάνγκσνες.

Να σημειωθεί, ότι η καταδίκη για διγαμία ή πολυγαμία είναι σπάνια στην Νορβηγία, αφού μόλις επτά υποθέσεις έχουν απασχολήσει τις αρχές και όλοι οι κατηγορούμενοι ήταν άντρες!

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
Δεί μάλιστα απέχεσθαι, τών αισχρών καί αδίκων ηδονών.
Σωκράτης
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου