JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΪΝΤΙ


(nil): Nikos Tsekhs (ntsekhs(@)gmail.com)
Ημερομηνία: Σαβ 06 Αυγ 2005 - 17:31:19 EEST

Η πρώτη μεγάλη συνεργασία σε θέματα ανθρωποπαρατήρησης στην ελληνική blogόσφαιρα είναι γεγονός. Η Θεία Σοφία του digital-era και ο konfet του No Guts No Glory παρατήρησαν, μυρίστηκαν, ανακάλυψαν και τελικά κάνουν ρεντίκολο μία ακόμα κατηγορία.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΪΝΤΙ

Η Γυναίκα Χάιντι είναι μια κατηγορία ιδιαίτερη που πολύ συχνά μπλέκεται με άλλες ομάδες - όπως το Κοριτσάκι 9-5, τη Γυναίκα Μοναστήρι και τη Γυναίκα Ύφαλο. Στο παρόν άρθρο θα αποκαλύψουμε λεπτομέρειες και σιχαμένες συνήθειες της Γυναίκας Χάιντι - σε μία απελπισμένη προσπάθεια να προστατεύσουμε το γενικό πληθυσμό από το δάκο και τη μουχρίτσα που προκαλεί.

Δώσε κλώτσο να κυλήσει ...
Δυστυχώς η Γυναίκα Χαίντι δεν έχει εξωτερικά χαρακτηριστικά. Δεν είναι τόσο ότι μας κάνει σε αόρατο άνθρωπο, είναι ότι η ασθένεια της είναι εσωτερική. Μπορεί δηλαδή να ξέρετε κάποια, «μια χαρά κοπέλα» να λέτε στους κολλητούς σας και την κρίσιμη στιγμή (πάντα έρχεται μία κρίσιμη στιγμή) να αποκαλυφθεί ότι τόσο καιρό έκρυβε επιμελώς το Χαιντιλίκι της.

Γιατί - πώς - πότε
Ένα είναι το κύριο χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να ξεχάσετε ποτέ. Για τη Γυναίκα Χάιντι μία είναι η φράση που πρέπει να χρησιμοποιείται για τη συνουσία:

Κάνω έρωτα

Καμία άλλη φράση δεν είναι αποδεκτή. Αποκλείονται όλα τα παράγωγα, κοσμητικά, υποτιμητικά, υπερτιμητικά (βλέπε: πήδημα, γαμήσι, σεξ, φίκι - φίκι, πάρε με ναύτη πάρε με, πέτα μου τα μάτια όξω, χτύπα με στον τοίχο κλπ)

Γιατί τέτοια πρεμούρα;
Γιατί η μαμά της όταν ήταν μικρή και της εξηγούσε πώς γίνονται τα παιδιά της είπε ότι ο έρωτας είναι ένα υπέροχο πράγμα που κάνουν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται πάρα πολύ. Όλοι τα ακούσαμε, όλοι τα πιστέψαμε για ένα διάστημα. Μετά μεγαλώσαμε. Γιατί μάνα μου άμα πηδιόμασταν μόνο με αυτούς που αγαπούσαμε πάρα πολύ θα μας έφταναν δυο δάχτυλα για να μετρήσουμε το πόσοι είναι. Η Γυναίκα Χάιντι όμως δε μεγάλωσε ποτέ.

Κι εδώ φτάνουμε στο λάθος: Μη νομίζετε ότι δεν πηδιέται. Πηδιέται. Μη νομίζετε ότι είναι μυξοπαρθένα. Δεν είναι. Μη νομίζετε ότι δεν τα κάνει όλα. Αν της αρέσουν τα κάνει. ΠΟΤΕ των ποτών δε θα πει λεπτομέρειες. Αυτά παραμένουν ανάμεσα στον εραστή της (sic) και την ίδια. Γιατί είναι μια κυρία αγάπη μου όχι καμιά τσουλάρα.

Ακόμα και όταν πρώτο ραντεβού πηδηκουλιάζεται με κάποιον το άλλο πρωί και πάλι θα πει ότι έκαναν έρωτα. Δεν υπάρχει αρπαχτή στη ζωή της Γυναίκας Χάιντι. Δεν υπάρχει one night stand. Δεν υπάρχει πήδημα για το πήδημα. Σε κάθε ερωτική πράξη δίνει διαστάσεις δικές της. Η καλπάζουσα φαντασία της έχει φτάσει στην συντροφικότητα πριν ο άλλος προλάβει να της βγάλει το κυλοτάκι.

Γιατί η Γυναίκα Χάιντι δεν πηδιέται: Δίνεται. Δεν κάνει πίπες: Προσφέρει απόλαυση. Η Γυναίκα Χάιντι θα ήθελε πολύ να είναι η σοφή μάνα γη, η αρχέγονη γυναίκα, η μάνα κουράγιο. Το σεξ είναι βρώμικο. Ο έρωτας είναι αμόλυντος.

Ε και τί έγινε;
Κούνια που σε κούναγε. Ρωτάς; Αντίθετα με άλλες κατηγορίες (που έχουν αναστολές, που κάθονται ωσάν τις νεκρές στο κρεβάτι κλπ κλπ) η Γυναίκα Χάιντι είναι η πιο επικύνδινη από όλες γιατί θα μπορούσες αν είσαι απρόσεκτος να χάψεις μαζί της το παραμυθάκι. Η Γυναίκα Χάιντι έχει ρόλους: Ξέρει πότε είναι Εργαζόμενη, πότε Σύντροφος, πότε Ερωμένη. Χρησιμοποιεί όλες αυτές τις ταμπελίτσες για ότι κάνει, συμπεριλαμβανομένου του σεξ, που είναι και το θέμα μας, Και πάντα κάτι λείπει.

Και καλά εσένα τί σε νοιάζει;
Εμένα τίποτα. Εσένα να δω πόσο θα νοιάξει όταν της πεις καλημέρα και πας να μαζέψεις το σώβρακο σου για να φύγεις και σου ανοίξει την κουβέντα περί της ιερότητας της πράξης του έρωτα. Γιατί δεν είναι χαζή, είναι εύστροφη και έχει λέγειν. Δεν είναι χαζογκόμενα, ξέρει και να στο δικαιολογήσει αυτό που λέει. Και θα μείνεις να την κοιτάς. Αν είναι και ωραία γυναίκα την έχει κάτσει από χέρι. Σε βλέπω με δυο παιδιά σε δυο χρόνια και θα «κάνεις έρωτα» μια φορά την εβδομάδα.

Μα ποιο είναι το πρόβλημα της.
Ένα μονάχα και θα σας το αποκαλύψω γιατί έτσι είμαι εγώ, απλόχερος άνθρωπος και μοιρασάρης. Η Γυναίκα Χάιντι τα κάνει όλα στο κρεβάτι για σένα: Αγγίζει για σένα, φιλάει για σένα, τσιμπάει για σένα, μέχρι που τελειώνει για σένα. Όλα αυτά τα κάνει με μια αίσθηση αυτοθυσίας και καλοσύνης, συγκαταβατικά. Θα μου πεις, μα τί καλύτερο, μια γυναίκα που τα κάνει όλα για μένα. Αμ δε. Τα 'παμε, μη τα ξαναλέμε δεν είναι ηλίθια. Έξυπνα και ύπουλα σου το περνάει ότι γίνεται θυσία, ότι στα δίνει όλα, ότι αφήνεται στα χέρια σου ολοκληρωτικά, ότι τα κάνει όλα για πάρτη σου. Κι εκεί ξεκινάνε οι ενοχές. Μην και κάνεις ότι την πιστεύεις, την έχει βάψει από χέρι.

Πηγή: http://www.digital-era.org/blog/2005/07/blog-post_25.html

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
-Αντρούλη μου, χρυσέ μου, θησαυρέ μου, μονάκριβέ μου...
-Φόρεμα ή δαχτυλίδι;
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου