JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Παράξενος Κόσμος


(nil): Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr)
Ημερομηνία: Δευ 19 Νοε 2007 - 08:10:03 EET

 Σε δίκη για "μαγική συνταγή"
 Μια ηλικιωμένη γυναίκα, κατηγορείται για μαγεία, γιατί υποσχέθηκε σε 37χρονο Κύπριο να λύσει την κατάρα που τόσο πολύ τον ταλαιπωρούσε, αρκεί να της δώσει 5.000 κυπριακές λίρες (περίπου 9.000 ευρώ). Η ηλικιωμένη του είχε μία "θαυματουργή" συνταγή.
 http://news.pathfinder.gr/misc/442445.html

 Τύφλα στο μεθύσι
 Στον κυλιόμενο διάδρομο των αποσκευών του αεροδρομίου του Πεκίνου βρέθηκε ένας μεθυσμένος επιβάτης ο οποίος θα αναχωρούσε με προορισμό την Φρανκφούρτη. Ο Ρώσος επιβάτης αφού κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες βότκα προσπάθησε να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και όταν το πλήρωμα του απαγόρευσε την είσοδο...
 http://news.pathfinder.gr/misc/442441.html

 Στο "σκαμνί" για τα μανιτάρια
 Ο στρατός της Ταϊλάνδης διεξάγει επίσημη έρευνα εναντίον πιλότου ειδικού για διάσωση ελικοπτέρου, ο οποίος κατηγορείται ότι προσγείωσε και άφησε αφύλακτο το ελικόπτερο σε ορυζώνα δυτικά της Μπανγκόκ, για να μαζέψει μανιτάρια για τη μαμά του.
 http://news.pathfinder.gr/misc/442438.html

 Κρυβόταν σε τούνελ για 17 χρόνια
 Ένας καταζητούμενος εγκληματίας στην Κίνα, κρυβόταν εδώ και 17 χρόνια μέσα σε ένα τούνελ που έσκαψε στο σπίτι του. Η αστυνομία της περιοχής Zhangxu κοντά στην πόλη Suinan της Κίνας, ανέσυραν τον Hui Guangwen από το μυστικό του τούνελ μετά από μια αναφορά.
 http://news.pathfinder.gr/misc/442255.html

 Η πίκρα των ρεκόρ!
 Ένας από τους πιο δυνατούς άντρες στη Μεγάλη Βρετανία απέτυχε στην πρόσφατη προσπάθεια του να καταγράψει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, τραβώντας ένα λεωφορείο με τα αυτιά του. Ο Manjit Singh, ο οποίος κατέχει ήδη ένα αριθμό ασυνήθιστων ρεκόρ δύναμης...
 http://news.pathfinder.gr/misc/442253.html

 Πλήρωσε 170.000 δολάρια για δύο εισιτήρια της συναυλίας επανένωσης των Led Zeppelin
 Ένας άνδρας από τη Γλασκόβη πλήρωσε 170.000 δολάρια για δύο εισιτήρια της μιας και μοναδικής συναυλίας επανένωσης των Led Zeppelin, στις 10 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, σύμφωνα με το BBC που διοργάνωσε τη δημοπρασία των εισιτηρίων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
 http://news.pathfinder.gr/misc/442319.html

 Κίνα : "Περισσεύουν" 18 εκατομμύρια άνδρες, δηλώνουν επίσημες πηγές
 Στην Κίνα υπάρχουν 18 εκατομμύρια περισσότεροι άνδρες σε ηλικία γάμου σε σύγκριση με τις γυναίκες ανάλογης ηλικίας, ένα φαινόμενο οφειλόμενο στις μαζικές αμβλώσεις που γίνονται με κριτήριο το φύλο του εμβρύου, ανακοινώθηκε από επίσημες πηγές.
 http://news.pathfinder.gr/misc/441840.html

 Παχύσαρκα ζώα;
 Μια ομάδα παχύσαρκων κατοικίδιων τα οποία συνολικά αγγίζουν τα 170 κιλά πρόκειται να διαγωνιστούν σε ένα ετήσιο τουρνουά πάχους. Τα ζώα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ένα Labrador 45 κιλών και μια γάτα με μέση 25 ίντσες...
 http://news.pathfinder.gr/misc/441626.html

 Δελφίνι με τεχνητό πτερύγιο
 Η ουρά ενός τραυματισμένου δελφινιού στην Φλώριδα αντικαταστάθηκε από μια τεχνητή ουρά ελαστικών ινών. Η Winter, ένα δελφίνι 2 χρονών, έχασε την ουρά της αφού πιάστηκε σε μια παγίδα ψαράδων στη θάλασσα.
 http://news.pathfinder.gr/misc/441624.html

 Απόδραση σε βαλίτσα
 Μια 18χρονη γυναίκα κατάφερε να αποδράσει από τις φυλακές της Γερμανίας μέσα σε μια βαλίτσα μιας άλλης τροφίμου η οποία αφέθηκε ελεύθερη. Η Steffi Krause απέδρασε όταν η 19χρονη συνένοχος της αφέθηκε ελεύθερη από τις φυλακές ανηλίκων στο Neustadt του Ruebenberge.
 http://news.pathfinder.gr/misc/441623.html

--
Η Έβελυν γράφει :
Το κουσκούς παράγεται από σιτάρι.
		trivial cookies
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου