JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Παράξενος Κόσμος


(nil): Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr)
Ημερομηνία: Δευ 26 Νοε 2007 - 08:10:02 EET

 Δημοπρατήθηκε σπάνιο κουτί με μπισκότα
 Στο αστρονομικό ποσό των 15.600 στερλινών (32.130 δολάρια), πωλήθηκε ένα σπάνιο κουτί μπισκότων της δεκαετίας του 1920, στο σχήμα ενός δίπορτου διθέσιου σπορ αυτοκινήτου της εποχής και το άθικτο περιεχόμενό του, σε δημοπρασία χθες, Τετάρτη, στο Λονδίνο.
 http://news.pathfinder.gr/misc/443418.html

 Υπέργηρη "Μις Νοέμβριος"
 Μία αξιοσέβαστη Βρετανίδα, η Νόρα Χάρτγουικ που σε μια εβδομάδα κλείνει αισίως τα 102 χρόνια της, πήρε -έστω και αργά στη ζωή της -τη μεγάλη απόφαση να ποζάρει γυμνή για ένα ημερολόγιο. Όπως γράφει ο σημερινός βρετανικός Τύπος...
 http://news.pathfinder.gr/misc/443256.html

 Σκορπιός 2,5 μ. ηλικίας 390 εκατομμυρίων ετών
 Επιστήμονες ανακάλυψαν το απολίθωμα της δαγκάνας ενός πάρα πολύ μεγάλου θαλάσσιου σκορπιού, μήκους 2,5 μέτρων, ο οποίος έζησε στη Γη πριν από τους δεινόσαυρους. Η ανακάλυψη του απολιθώματος αυτού ηλικίας 390 εκατομμυρίων ετών σε γερμανική ανασκαφή δείχνει ότι οι προϊστορικές αράχνες...
 http://news.pathfinder.gr/misc/443163.html

 Κρατούμενος κροκόδειλος!
 Οι αστυνομικές αρχές της Αυστραλίας συνέλαβαν έναν κροκόδειλο, τον οποίο και κράτησαν για μια ολόκληρη νύχτα στα κρατητήρια, μετά από καταγγελίες ντόπιων ψαράδων για περιστατικά επιθετικότητας.
 http://news.pathfinder.gr/misc/442758.html

 "Άρρωστα" δώρα!
 Οι κατασκευαστές παιχνιδιών ελπίζουν ότι η νέα σειρά παιχνιδιών - μικροβίων, συμπεριλαμβανομένων της βλεννόρροιας και της σύφιλης, θα ξετρελάνουν τα παιδιά τα Χριστούγεννα που έρχονται. Η αμερικανική εταιρεία Giant Microbes έχει μετατρέψει τις μικροσκοπικές εικόνες ιών και βακτηρίων...
 http://news.pathfinder.gr/misc/442759.html

 Κινητό-φιλί!
 Το νέο KissPhone είναι ικανό να ανιχνεύσει το ρυθμό, την πίεση, τη θερμοκρασία και την δύναμη αναρρόφησης των χειλιών σας! Ένα τεχνητό στόμα στη συσκευή του τηλεφώνου αναπαράγει τις παραπάνω παραμέτρους στο αντίστοιχο kissphone του αγαπημένου σας παραλήπτη.
 http://news.pathfinder.gr/misc/442761.html

 Σε δίκη για "μαγική συνταγή"
 Μια ηλικιωμένη γυναίκα, κατηγορείται για μαγεία, γιατί υποσχέθηκε σε 37χρονο Κύπριο να λύσει την κατάρα που τόσο πολύ τον ταλαιπωρούσε, αρκεί να της δώσει 5.000 κυπριακές λίρες (περίπου 9.000 ευρώ). Η ηλικιωμένη του είχε μία "θαυματουργή" συνταγή.
 http://news.pathfinder.gr/misc/442445.html

 Τύφλα στο μεθύσι
 Στον κυλιόμενο διάδρομο των αποσκευών του αεροδρομίου του Πεκίνου βρέθηκε ένας μεθυσμένος επιβάτης ο οποίος θα αναχωρούσε με προορισμό την Φρανκφούρτη. Ο Ρώσος επιβάτης αφού κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες βότκα προσπάθησε να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και όταν το πλήρωμα του απαγόρευσε την είσοδο...
 http://news.pathfinder.gr/misc/442441.html

 Στο "σκαμνί" για τα μανιτάρια
 Ο στρατός της Ταϊλάνδης διεξάγει επίσημη έρευνα εναντίον πιλότου ειδικού για διάσωση ελικοπτέρου, ο οποίος κατηγορείται ότι προσγείωσε και άφησε αφύλακτο το ελικόπτερο σε ορυζώνα δυτικά της Μπανγκόκ, για να μαζέψει μανιτάρια για τη μαμά του.
 http://news.pathfinder.gr/misc/442438.html

 Κρυβόταν σε τούνελ για 17 χρόνια
 Ένας καταζητούμενος εγκληματίας στην Κίνα, κρυβόταν εδώ και 17 χρόνια μέσα σε ένα τούνελ που έσκαψε στο σπίτι του. Η αστυνομία της περιοχής Zhangxu κοντά στην πόλη Suinan της Κίνας, ανέσυραν τον Hui Guangwen από το μυστικό του τούνελ μετά από μια αναφορά.
 http://news.pathfinder.gr/misc/442255.html

--
Η Έβελυν γράφει :
Γιατρός (μετράει την πίεση): Εικοσιένα.
Βασίλης Αυλωνίτης: Πολύ δεν είναι γιατρέ μου;
Γιατρός: Να σου πω. Αν ήσουν άλογο θα ήταν μια χαρά. Αλλά για άνθρωπο, πολύ
είναι...
		Ο θησαυρός του μακαρίτη
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου