JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Δρόσισε ο καιρός, ένα βρακί το θέλει πλέον


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr)
Date: Κυρ 06 Οκτ 2019 - 00:53:56 EEST

Γυαίκα που ξέρει να ντύνεται χωρίς να είναι ξέκωλο να την εκτιμάς.

Στην εκπομπη "Καφενειο των φιλαθλων", αναλυοντας το συστημα που πρεπει να παιξει ο Ολυμπικος: -Πρεπει να βαλει τρεις πισω, δυο κοφτες στο κεντρο, δυο απο αριστερα, τον Τζορτζεβιτς και τον Γεωργατο, δυο απο δεξια, Γιαννακοπουλο και Μαυρογενηδη, τον Τζιοβανι πισω απο τους δυο επιθετικους και μπροστα τον Χουτο και τον Οφορικουε (δωδεκα συνολικα) Νικος Αλεφαντος

Το καλό μεγαλώνοντας, είναι ότι δεν χρειάζεται να τραβολογιέσαι καλοκαιριάτικα σε γαμοβαφτίσεις, γιατί πλέον, όλοι οι φίλοι σου χωρίζουν

Αθλητικη βερμουδα,χακί μαλλινες καλτσες κι απο πανω μακρυμανικη μπιτζαμα.Με νυχια και με δοντια κρατιεμαι να μη γινω sex symbol.

Ε και γίνει κανένας πλεμος και δεν προλάβουμε να σβήσουμε το ιστορικό περιήγησης. Ε και...

Οι αδελφοί Ράιτ δεν ήταν οι πρώτοι που κατάφεραν να πετάξουν. Απλά ήταν οι πρώτοι που προσγειώθηκαν με ασφάλεια.

Άλλοι στο Σεν Τροπέ, κι εμείς ούτε φραπέ.

 Ένα βράδυ, ένα Delta αεροσκάφος με δύο κινητήρες, πετούσε με προορισμό το New Jersey. Στο αεροσκάφος υπήρχαν 5 άτομα - ο πιλότος, ο Michael Jordan, ο Bill Gates, ένας ηλικιωμένος και ένας χίππις. Ξαφικά, μια παράνομη γεννήτρια οξυγόνου ανατινάζεται στο χώρο των αποσκευών και το αεροπλάνο πιάνει φωτιά. Η πόρτα του πιλοτήριου ανοίγει και εμφανίζεται ο πιότος.  "Κύριοι", είπε, "έχω καλά νέα και κακά νέα. Τα κακά νέα είναι ότι θα καρφωθούμε στο New Jersey. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε μόνο 4 αλεξίπτωτα, και εγώ φορώ το ένα από αυτά!", κι ο πιλότος πήδηξε από το αεροσκάφος.  Ο Michael Jordan σηκώνεται αστραπιαία. "Κύριοι", είπε, "είμαι ένας από τους καλύτερους αθλητές σε όλο τον κόσμο. Ο κόσμος έχει ανάγκη τους καλούς αθλητές. Πιστεύω ότι ένα αλεξίπτωτο ανήκει στον καλύτερο αλητή του κόσμου!" Με αυτά τα λόγια, ο Michael Jordan άρπαξε ένα από τα αλεξίπτωτα που είχαν μείνει και πήδηξε από ο αεροσκάφος.  O Bill Gates σηκώθηκε και είπε, "Κύριοι, είμα ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στον κόσμο. Νομίζω ότι ο κόσμος χρειάζεται έξυπνους ανθρώπους. Πιστεύω ότι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο θα πρέπει να έχει ένα αλεξίπτωτο." Άρπαξε ένα και πήδηξε από το αεροσκάφος.  Ο ηλικιωμένος και ο χίππι κοιτούν ο ένας τον άλλο. Τελικά, ο ηλικιωμένος λέει: "Γιόκα μου, εγώ έχω φάει τα ψωμιά μου. Εσύ έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Πάρε το τελευταίο αλεξίπτωτο κα εγώ θα μείνω στο αεροπλάνο."  Ο χίππις χαμογέλασε και είπε, "Χαλάρωσε παππού. O πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόμο πήδηξε φορώντας το σάκο μου."

Είναι τόσο κολλητοί πια οι Τσίπρας και Καμμένος που φέτος η άσκηση δεν έπρεπε να λέγεται Παρμενίωνας αλλά Ηφαιστίωνας

Δικαστής: "Σε έχω ξαναδεί, έτσι; Είναι γνωστή η φάτσα σου." Κατηγορούμενος: "Ναι, κ. Πρόεδρε. Δίδαξα στο γιο σας βιολί πέρσι το χειμώνα.", απαντά ελπίζοντας σε ευνοϊκότερη μεταχείριση. Δικαστής: "Α, ναι. ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ!"

-Είδα σήμερα το πρωί τον δικό σου και ήταν πολύ χαρούμενος, τι του έκανες χθες το βράδυ; -Τον χώρισα

Πρόσεχε όταν διαβάζεις βιβλία για την υγεία. Μπορεί να πεθάνεις από ένα ορθογραφικό λάθος.

                Mark Twain

Της εδωσα την καρδια μου αλλα αυτη μου εφαγε και το συκωτι.

Ήρθα, είδα, πλήρωσα Ιούλιος Κέρασας

Το στραβό το ξύλο η φωτιά το σιάζει.

--

Η Έβελυν γράφει :

Η μόνη απόδειξη που περνάει στην εφορία είναι το πόσο μαλάκες ψηφοφόροι είμαστε!

________________________________________________________________________

          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
                   https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου