JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Ωραία βραδιά για να πάμε στο διάολο


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)anekdota.duckdns.org)
Date: Πεμ 16 Ιουλ 2020 - 02:32:52 EEST

--

Λες στον άλλο ότι παντρεύεσαι και αμέσως "έλα ρε! Την άφησες έγκυο;" Δηλαδή πρέπει να την άφησα έγκυο; Αποκλείεται να με απειλεί με πιστόλι;

--

Βιάγκρα φίλε. Ξεκίνησε ως χάπι κατά της στηθάγχης, τελικά δρα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας και τώρα έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να καταπολεμά και τον κορωνοϊό. Τέτοιο πολυεργαλείο έχουμε να δούμε από τον Χρηστάρα τον Πατσατζόγλου

--

Ήξερες ότι ...
Ο ισπανοαμερικανικός πόλεμος, το 1896, ήταν ο πρώτος που καταγράφηκε κινηματογραφικά. Παράλληλα, ήταν κι ο πρώτος που η εικόνα του έλεγε ψέματα, αφού το κινηματογραφικό συνεργείο γύρισε τις σκηνές της μάχης σ' ένα στούντιο στο Νιου Τζέρσι των Η.Π.Α.

--

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το 90% των ανδρών στη χώρα μας δεν θέλουν να κάνουν σεξ με προφυλακτικό. Προτιμούν να κάνουν σεξ με γυναίκα.

--

Ήθελα κι εγώ να τραγουδήσω στο ejekt αλλά τελικά πήραν τους kasabian και τους james. Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τις δουλειές.

--

Θα'ρθει η μέρα που θα συνεργαστεί ο Παπακαλιάτης με το σκηνοθέτη των οικογενειακών ιστοριών και θα δικαιωθεί ο κάθε ανώμαλος.

--

Είτε είσαι αντιπολίτευση είτε είσαι κυβέρνηση ,είναι άρρωστο να χρησιμοποιείς το θάνατο νέων παιδιών για να αρχίσεις διαμάχη στη βούλη...

--

Ποτέ μη λες "κτλ" - κάνει τους άλλους να νομίζουν ότι υπάρχουν κι άλλα εκεί που δεν υπάρχουν ή ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος ώστε να αναφερθούν όλα, κτλ.

--

Μη μπαίνεις στον κόπο να κορνάρεις και να αναβοσβήσεις τα φώτα. Είμαι κουφός και τυφλός. Aυτοκόλλητο αυτοκινήτου

--

Η Έβελυν γράφει :

Μην κρίνετε, ινά μην κριθήτε. (Ιησούς Χριστός)


          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
                   https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου