JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Είμαι πρωταθλητής στα βάρη Κορωπίου.


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)anekdota.duckdns.org)
Date: Σαβ 24 Οκτ 2020 - 02:25:02 EEST

--

Πας κομμωτήριο παντού πεταμένα μαλλιά. Πας στην μοδίστρα παντού πεταμένα υφάσματα. Πας στην τράπεζα μέχρι και το στυλό έχουν δεμένο.

--

Στο Μεσαίωνα, στη Γερμανία, αν ήθελες να μάθεις πρόσθεση και πολλαπλασιασμό, έπρεπε να πας στο πανεπιστήμιο. Αν ήθελες να μάθεις διαίρεση όμως, υπήρχε μόνο ένα μέρος: η Χαϊδελβέργη. Ανώνυμος

--

Όταν βλέπω στο δρόμο κάποια που είναι παστωμένη στο makeup θέλω ν γράψω στο κούτελο της με το δαχτυλό μου ότι ο επικεφαλής δεν κλίνεται.

--

Μισώ κάποιον που μου λέει πάντα «ναι». Όταν λέω «όχι», μου αρέσουν αυτοί που λένε «όχι». Σαμ Γκόλντγουιν, 1879-1974, Αμερικανός κινηματογραφικός παραγωγός

--

Έφαγα, έπλυνα πιάτα, έβαλα πλυντήριο. Κατά τ' άλλα, στις σειρές του Παπακαλιάτη οι εργένηδες ζουν σε λοφτ, πίνουν καφέδες και πηδάνε αβέρτα

--

Να ενωθούν δυο αστέρια είναι κάτι φυσικό. Να ενωθούν δυο άνθρωποι είναι κάτι απλό. Να ενωθεί ένας άνθρωπος και ένα αστέρι είναι κάτι μαγικό! Καληνύχτα αστέρι μου!

--

Τάσος Γιαννόπουλος: Από που πας; Βασίλης Αυλωνίτης: Από 'κει. [Δείχνει με το μάτι, αλλά είναι αλλοίθωρος] Τάσος Γιαννόπουλος: Και γω από 'κει πάω, πάμε μαζί.

(Φεύγουν προς αντίθετες κατευθύνσεις)

                Η σωφερίνα

--

Η Έβελυν γράφει :

Μοντεχρήστος: Γέρο, σου έφερα ένα περιοδικό με γυναίκες να θυμηθείς πως είναι. Αιωνόβιος κατάδικος: Μπα; Έτσι είναι τώρα οι γυναίκες; Μοντεχρήστος: Γιατί, στην εποχή σου πως ήταν; Αιωνόβιος κατάδικος: Δε θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω πως ήταν πιο άσπρες. Μοντεχρήστος: Αυτό είναι μπουφές. Η γυναίκα είναι αυτό που στέκεται δίπλα.

                 Αρκάς, Ένα ποντίκι στη σούπα μου


          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
                   https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου