JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Η φωνή είναι το δεύτερο πρόσωπο. Μποέ Ζ.


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)anekdota.duckdns.org)
Date: Δευ 07 Ιουν 2021 - 03:06:03 EEST

--

Ο άνδρας κλέβει το πρώτο φιλί, ικετεύει για το δεύτερο, ζητάει το τρίτο, δέχεται το τέταρτο, συμφωνεί με το πέμπτο και ανέχεται τα υπόλοιπα. Ρούλαντ Χ.

--

Κάποιος κριτικός τον ρώτησε κάποτε σχετικά με το έργο του Πίσω στο Μαθουσάλα, γιατί παρουσιάζει όλη τη φρίκη της πρωτόπλαστης Εύας όταν μαθαίνει από το φίδι το μυστικό της αναπαραγωγής: «Είναι φυσικό η Εύα να μην μπορούσε να πιστέψει σε κάτι που αληθινά της φαινόταν απίθανο. Τον συνδυασμό του έρωτα με την αναπαραγωγή. Αν η κοινωνία δεν είχε οργανωθεί έτσι, ώστε τα παιδιά να πρέπει με κάθε τρόπο να γνωρίζουν τους γονείς τους, τα ερωτικά ζεύγη που θα αναλάμβαναν το έργο της αναπαραγωγής, θα έπρεπε να συναντιούνται και να χωρίζουν στο σκοτάδι, επιμένοντας σε ία αυστηρή ανωνυμία. Θα ήταν μία ιδανική λύση, θ'απέφευγαν έτσι τη ντροπή και τις τύψεις».

--

Με επιχειρήματα, αμέσως πείθονται οι αμαθείς και γρήγορα οι σοφοί. Όμως όλη η σοφία του κόσμου δεν αρκεί να νικήσει την έπαρση ενός πείσμονα σχολαστικού. Σανσκριτικό ρητό

--

Και τώρα θα σου πω το μυστικό μου, ένα πολύ απλό μυστικό: Μόνο με την καρδιά μπορείς να δεις σωστά - αυτό που είναι σημαντικό τα μάτια το παραβλέπουν.

                Antoine de Saint-Exupery

--

Όταν ένας άντρας λέει βρομόλογα σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει βρομόλογα σ’ έναν άντρα, είναι 6 ευρώ το λεπτό περίπου

--

Η Έβελυν γράφει :

Μ’ αρέσει να βασανίζω τα φυτά μου ποτίζοντάς τα με παγάκια. Steven Wright, 1955-, Αμερικανός ηθοποιός


          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
                   https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου