JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Γούνινες μπότες με κολάν. Σαν ξυρισμένα κανίς είστε


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)anekdota.duckdns.org)
Date: Δευ 25 Οκτ 2021 - 02:46:02 EEST

--

Ο άνθρωπος που είναι απαισιόδοξος πριν γίνει σαράντα οκτώ ετών, ξέρει πολλά πράγματα. Ο άνθρωπος που είναι αισιόδοξος όταν έχει περάσει τα σαράντα οκτώ, δεν πρέπει να είναι υπερήφανος για τις γνώσεις του. Μαρκ Τουαίην

--

Αν κατάλαβα καλά, οι Δήμοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, μπορούν μόνο να διοργανώσουν πανηγύρια, καρναβάλια, Κούλουμα, παρελάσεις, καταθέσεις στεφάνων, αδελφοποιήσεις με πόλεις του εξωτερικού και χορευτικές εκδηλώσεις

--

Ο σκοπός της Φυσικής 7Α είναι να κάνει τους μηχανικούς να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι τέλειοι, και τους υπόλοιπους να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μηχανικοί.

--

Το Linux σύμφωνα με τον Jesse Berst "Νομίζω ότι είναι υπέροχο να 'σαι πρόθυμος να προτείνεις το Linux στον εργοδότη σου. Αρκεί να έχεις υπόψη σου το ρίσκο που παίρνεις. Το ρίσκο της απόλυσης." (16.2.1998)
"Είναι πιθανό να κυριαρχήσει το Linux; Μη μου κάνεις πλάκα. Φυσικά όχι." (23.6.1998)
"Προσωπικά πιστεύω ότι τα Windows NT θα είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα σε μερικά χρόνια." …"Δικό μου πιστεύω: το Linux ποτέ δε θα γίνει δημοφιλές."
(9.9.1998)
"Πάντα έλεγα ότι το Linux θα μπορούσε να είναι ένας σοβαρός αντίπαλος για τα Microsoft Windows NT."
(28.9.1998)

--

Έχω πιει κρασί, έχω φάει καρύδια, έχω ανάψει κεριά, έχω βάλει ιδανικά εσώρουχα … μετά θυμάμαι είμαι μόνη. Σηκώνομαι, μαζεύω τα μαλλιά, βάζω ρόμπα, παίρνω 1 κιλό παγωτό και να παν να γαμηθούν όλα

--

Η ιδέα ότι αυτές οι σιδερένιες άμαξες θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν το ιππικό είναι παρανοϊκή. Και σχεδόν αντεθνική. Άγγλος επιτελικός μετά την επίδειξη ενός τανκ κατά τον Α' Παγκόσμιο.

--

Όλες οι ευτυχισμένες οικογένειες μοιάζουν μεταξύ τους. Κάθε δυστυχισμένη οικογένεια, όμως, είναι δυστυχισμένη με το δικό της τρόπο. Λέων Τολστόι, 1828-1910, Ρώσος συγγραφέας (η πρώτη φράση από την «Άννα Καρένινα»)

--

Λαυρέντης Διανέλλος: Ρωξάνη, άνοιξες πάλι το μοτεράκι σου, μπουρ μπουρ, μπουρ, μπουρ … Ομιλώ εγώ Ρωξάνη. Κι όταν ομιλώ εγώ, Ρωξάνη, δε θέλω διακοπές!

                Ο Θόδωρος και το δίκαννο

--

Οι ψαρότοποι στην Σαλαχώρα, την καλύτερη σκάλα ολάκερης της νότιας πλευράς του κόλπου της Άρτας, άλλοτε Αμβρακίας, είναι οι πλούσιοι του κόλπου. Βγάζουν εκεί εξαίρετο αυγοτάραχο. Ήταν 14 Νοεμβρίου. Η βραδιά ήταν υπέροχη και η θέα εξαίσια. Έβλεπες πάνω σε μια γειτονική νησίδα μια εκκλησία τριγυρισμένη από δένδρα, χιλιάδες αγριόπαπιες, βουτήχτρες και αλκυόνες ζωντάνευαν την όψη της θάλασσας … Γιάκομπ Λούντβιχ Ζάλομο Μπαρτόλντυ

--
 

--

Η Έβελυν γράφει :

Ποτέ δεν κατάλαβα τι είναι αληθινή ευτυχία, παρά μόνο όταν παντρεύτηκα. Tότε όμως ήταν πολύ αργά


          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
                   https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου