JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Ρεύομαι σαν να μην υπάρχει Ζαμπούνης


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)anekdota.duckdns.org)
Date: Δευ 01 Νοε 2021 - 03:23:02 EET

--

Μετα το τελος του αγωνα μεταξυ Ομονοιας και Ανορθωσης: -Κερδισαμε την Ανορθωση που ειναι ο αιωνιος μας αντιπαλος τα τελευταια χρονια Σωτηρης Καιφας (Ομονοια)

--

Αν σας πει κάποιος ότι ανήκει εις την Αριστερά, ρωτήστε τον: Αριστερά μπαίνοντας ή Αριστερά βγαίνοντας; Τζίμης Πανούσης, Έλληνας τραγουδιστής & κωμικός

--

Η σοφία κατακτάται από την αποτυχία μάλλον, παρά από την επιτυχία. Συχνά ανακαλύπτουμε το σωστό, βρίσκοντας πρώτα το λάθος. Όποιος δεν έκανε ποτέ του λάθος, δεν ανακάλυψε ποτέ του τίποτα. Σάμιουελ Σμάιλς

--

Ο νόμος της εργασίας του Λάμπνερ: Όταν φύγεις αργά από την δουλειά σου κανένας δεν θα το προσέξει. Όταν φύγεις νωρίτερα θα πέσεις πάνω στο διευθυντή στο πάρκιν.

--

Μέσα στην ίδια τη δομή του χώρου και στη φύση της ύλης, σαν σε μεγάλο έργο τέχνης, υπάρχει γραμμένη με μικρά διακριτικά γράμματα η υπογραφή του καλλιτέχνη.

                Carl Sagan, "Contact", 1985
Οι μηχανικοί είναι οι καλλιτέχνες της Τεχνολογίας. Όπως και πριν από 4.000 χρόνια, έτσι και σήμερα συνεχίζουμε να βάζουμε την υπογραφή μας στα Δημιουργήματά μας, προσπαθώντας να ανταπεξέλθουμε στην ασυναγώνιστη, τεράστια κληρονομιά που μας άφησαν και ελπίζοντας με τη συμβολή μας να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο …

                soc

--

Η καλή ομιλία πρέπει να είναι σαν μια γυναικεία φούστα, πρέπει να είναι αρκετά μακριά για να καλύπτει το αντικείμενο και αρκετή κοντή για να προκαλεί ενδιαφέρον.

--

Θυσιάζουν την ευτυχία τους για την πρόοδο μόνο οι μικρόμυαλοι. Η πρόοδος είναι μόνο και μόνο ένα εργαλείο που θα έπρεπε να μας βοηθήσει στο να είμαστε πιο ευτυχισμένοι [Τσέστερτον Γκ.]

--

Νίκος Φέρμας: Ησύχασε Πολύδωρε. Εγώ σε έμπλεξα, εγώ θα σε γλυτώσω. Σου βρήκα γαμπρό για τη θεία σου. Θα την πάρει ένας θείος μου. Θανάσης Βέγγος: [Γελάει] Ωράιο ακούγεται. Ο θείος σου θα πάρει τη θεία μου! (Μετά το γάμο της θείας) Θανάσης Βέγγος: Τιμή και δόξα στον ήρωα! Ήρωας του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν. Εμ βέβαια! Μόνο ήρωας θα μπορούσε να την πάρει!

                Ο παπατρέχας

--

Ο λόγος που ελάχιστοι γάμοι είναι ευτυχισμένοι οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες περνούν τον καιρό τους πλέκοντας δίχτυα κι όχι φτιάχνοντας κλουβιά.
Τζ. Σουίφτ

--
 

--

Η Έβελυν γράφει :

lady Aντζυ:
Φέτος το καλοκαίρι είχα πάει στη Κρήτη και είχα ένα σπίτι με θέα τον Ατλαντικό και ήταν υπέροχα! (Και που να πας στην Κύπρο που φαίνεται το τρίγωνο των Βερμούδων)


          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
                   https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου