JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Κοντός ψαλμός αλληλούια.


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)anekdota.duckdns.org)
Date: Δευ 21 Μαρ 2022 - 02:45:01 EET

--

Δεν πάει άλλο λέω, θα ξεκινήσω γυμναστική στο σπίτι, έβαλα φόρμα, t-shirt, ακουστικά στα αυτιά και είμαι ξαπλωμένος στον καναπέ 45 λεπτά ψάχνοντας να βρω το καλύτερο βίντεο από το «eye of the tiger», με ένα κουτί εκλεράκια στα χέρια

--

Τι σημασία έχει η ελευθερία του ανθρώπου, αν δεν την εξαγοράζουμε κάθε τόσο (όχι με χρήματα, βέβαια). Μην ξεχνάς να σιχαίνεσαι πάντα τους ψυχικούς σελέμηδες. (1932)

--

Ένα στιλέτο έχω μικρό στη ζώνη μου σφιγμένο που η ιδιοτροπία μ' έκανε και το 'κανα δικό μου, κι' αφού κανένα δεν μισώ στον κόσμο να σκοτώσω φοβάμαι μη καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου. Νίκος Καββαδίας

--

Μπήκε ο Ζούκεμπεργκ στο προφίλ μου και απογοητεύτηκε. Ούτε σέφλι, ούτε «ευλογημένος», ούτε «πίνει δηλητηριώδεις χημικές ουσίες» ούτε ντακ φέις. «Η ντροπή του φέισμπουκ είσαι» μου λέει. Δεν απάντησα. Πάλι ρεζίλι σε ξένο άνθρωπο έγινα

--

"Ξέρω τι σκέφτεσαι - 'Πυροβόλησε 6 φορές ή 5;' Λοιπόν, για να σου πω την αλήθεια, μέσα σε όλο αυτό τον πανικό, κι εγώ ο ίδιος έχω χάσει το μέτρημα. Αλλά, καθώς αυτό είναι ένα .44 Magnum, το πιο ισχυρό περίστροφο στον κόσμο, το οποίο μπορεί κάλλιστα να σου ανατινάξει το κεφάλι, πρέπει να αναρωτηθείς το εξής: 'Νιώθω τυχερός;' Λοιπόν, νιώθεις τυχερός αλήτη;"

                Χάρρυ Κάλλαχαν, σήμα #2211

--

Παράξενο, αλλά … τις μεγάλες ψυχές γέννησαν η φτώχεια και η δυστυχία. Η ευημερία και η γαλήνη έφεραν μόνο τη παχυσαρκία και την αδιαφορία - Σοϊλεμεζίδης Γ.

--

Δεν υπάρχει δύναμη πιο ιμπεριαλιστική στον κόσμο από την ψυχή του ανθρώπου. Καταχτάει, καταχτάται και όλο κι η αυτοκρατορία της φαντάζει στενή, πλαντάει, και θέλει να κυριέψει τον κόσμο για να μπορεί ν' ανασάνει.

--

Ο κτησάμενος αγάπην, διεσκόρπισε χρήματα, ο δε λέγων αμφοτέροις συζείν, ευατόν ηπάτησεν. Ιωάννης της Κλίμακος. Όποιος έχει αγάπη, τα χρήματά του τα σκορπίζει στους φτωχούς, αυτός που ισχυρίζεται οτι αγαπά ανθρώπους αλλά δεν αποχωρίζεται τα χρήματα, απατά τον εαυτό του.

--

Κάλλιον ειδέναι [στην Πόλη] φακιόλιον Τούρκικον παρά καλύπτραν λατινικήν. Γεννάδιος Β', 1400-1472, Πατριάρχης Κων/πόλεως (Παρόμοια φράση αποδίδεται και στον Λουκά Νοταρά, εκ των διοικητών των υπερασπιστών της Πόλης)

--

Για μένα η πατρίδα και τα πατριωτικά ιδεώδη έχουν πάψει να υπάρχουν. Αποτελούν απλώς βιτρίνα των κυρίων που στο μεταξύ προετοιμάζονται για τον επόμενο σκοτωμό. Έσσε Χ.

--
 

--

Η Έβελυν γράφει :

Καταδικάζω τον Δαρβινισμό σαν μια μικροαστική φιλοσοφία που αντανακλά την ανταγωνιστική πάλη σε μια καπιταλιστική κοινωνία. Καρλ Μαρξ, 1818-1883, Γερμανός φιλόσοφος


          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
                   https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου