JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: ζήσε την καθε στιγμή σαν να είσαι μεθυσμένος


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)anekdota.duckdns.org)
Date: Δευ 11 Ιουλ 2022 - 02:31:02 EEST

--

Δηλαδή πήρε ο δημοσιογράφος τηλέφωνο στη ΓΑΔΑ και είπε ναι, γεια σας, επειδή θέλω να κάνω ένα βίντεο για τις ειδήσεις του Σταρ σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, θα μπορούσατε να μου πείτε τι έχει φάει αυτές τις μέρες που κρατείται εκεί;

--

Είμαι ένα απλός συνηθισμένος άνθρωπος, μόνο που είμαι λίγο πιο ωραίος από εσάς, και λίγο πιο έξυπνος από εσάς, και λίγο πιο δυνατός από εσάς, όπως είμαι και λίγο πιο πλούσιος από εσάς και σίγουρα βέβαια είμαι πολύ καλύτερος ψεύτης από εσάς.

--

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της Βουλής! Εφημερίδα αποκάλυψε ότι ενώ είχε διαμέρισμα 30χλμ μακριά από το κοινοβούλιο, δέχονταν να μένει σε διαμέρισμα που παραχωρείται σε βουλευτές που μένουν τουλάχιστον 40χλμ μακριά. Ξεκίνησε εναντίον της έρευνα για απάτη. Στη Νορβηγία

--

Νόμιζα ότι έχω ένα μαλάκα γείτονα που αφήνει όλο το καλοκαίρι το σκυλί του στο μπαλκόνι να γαβγίζει, αλλα τελικά έκανα λάθος. Το αφήνει και το φθινόπωρο.

--

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FORTUNE: #16         Το νομοθετικό σώμα του Arkansas ψήφισε ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο ο ποταμός του Arkansas δεν μπορεί να ανέβει πιο ψηλά από την Main Street γέφυρα στο Little Rock.

--

Έλα κυρ Στέφανε, βάλε και Μενεγάκη βάλε και Στεφανίδου βάλε και Βερύκιο. Που'σαι κυρ Στέφανε, βάλε και λίγο Φουρθιώτη. Ναι κυρ Στέφανε, το ΣτΕ ακύρωσε τον διαγωνισμό, θα το κάψουμε!

--
 

--

Η Έβελυν γράφει :

Είναι εύκολο να πεθαίνεις για μια γυναίκα, το δύσκολο είναι να ζεις μαζί της.


          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
                   https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου