JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Γιατί δεν μού’κανες λάικ;


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)anekdota.duckdns.org)
Date: Δευ 29 Αυγ 2022 - 03:06:02 EEST

--

Η ιστορία έγινε ιερή στην πλήρη της διάσταση, από τότε που «ο Λόγος έγινε σάρκα» και κατέβηκε στον κόσμο για την κάθαρση και τον εξαγιασμό του. Φλωρόφσκι Γεώργιος (Χριστιανισμός και πολιτισμός)

--

Ο άνδρας χάνει το ενδιαφέρον για τη γυναίκα η οποία τον αγαπά πάρα πολύ, και το αντίθετο. Όπως φαίνεται στον έρωτα τα πράγματα είναι παρόμοια με την ευεργεσία: εκείνος που δεν μπορεί να την ανταποδώσει γίνεται αχάριστος Σαμφόρ Ν.

--

Το σχέδιο αυτού του λοκντάουν τελικά ήταν να είναι όλος ο κόσμος στους δρόμους και απλά να λέει ο ένας για τον άλλον «κοίτα κοίτα εδώ όλοι έξω, λοκντάουν σου λέει μετά»

--

Τύχη είναι οι ταλαιπωρίες που δεν δίστασες να υποστείς, οι νύχτες που αφιέρωσες στη δουλειά σου. Τύχη είναι οι υποσχέσεις που τήρησες, τ’ αεροπλάνα που δεν έχασες ποτέ Margaret Clement

--

Ο συγγραφέας τα έργα του οποίου δεν έχουν επιτυχία εύκολα γίνεται ένας πικρόχολος κριτικός: ακριβώς έτσι από το αδύνατο και άγευστο κρασί μπορεί να βγει υπέροχο ξίδι. Ντοστογέφσκι Φ.

--

Μπορείς πολύ εύκολα ν' αποκτήσεις πέντε αρετές: την καλοσύνη, την μεγαλοψυχία, την γενναιοδωρία, την εντιμότητα, ακόμα και την σοφία, αν υπερνικάς μέσα σου μόνο ένα ελάττωμα: την απληστία. Βέκσιν Ν.

--

Τα ταξίδια χρησιμεύουν για να ρυθμίζεται η φαντασία από την πραγματικότητα και, αντί να προσπαθείς να σκέφτεσαι πώς είναι τα πράγματα, να τα βλέπεις όπως είναι. Σάμιουελ Τζόνσον

--

Πράξης, δ' αισχρόν ποτέ μήτε μετ' άλλου μήτ' ιδίη. Πάντων δε μάλιστ' αισχύνεο σαυτόν. Ποτέ να μην κάνεις τίποτα αισχρό, ούτε μαζί με άλλον, ούτε μόνος σου. Περισσότερο απ' όλους να ντρέπεσαι τον εαυτό σου Πυθαγόρας ο Σάμιος (580 π.Χ. - 500 π.Χ.)

--
 

--

Η Έβελυν γράφει :

Για το καρότο, το κουνέλι αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση του Κακού. Robert Sheckley, 1928-2005, Αμερικανός συγγραφέας επιστ.φαντασίας


          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
                   https://anekdota.duckdns.org
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου