JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Η έξη είναι ο δεσποτικότερος αφέντης. Γκαίτε


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)anekdota.duckdns.org)
Date: Τρι 11 Απρ 2023 - 20:52:38 EEST

--

Μιλωντας για την τελευταια πτηση της Ολυμπιακης απο το Ελληνικο: -Και η Ολυμπιακη πραγματοποιησε την πρωτη της πτηση απο το Ελληνικο για Θεσσαλονικη το 1957 με επιβατη τοτε τον Ελευθεριο Βενιζελο και κλεινει τωρα τον κυκλο ζωης του Ελληνικου με την ιδια πτηση (Ο Βενιζελος πεθανε το 1936)
Διαφοροι ρεπορτερ των MEGA, ANT1, ALPHA και STAR
--

Ήξερες ότι …
Τον Δεκέμβριο του 1985, στο Ότζιν της πολιτείας Όρεγκον, ένα γατάκι έβαλε φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού, δαγκώνοντας το καλώδιο απ' τα λαμπάκια. Λόγω της θερμότητας που εκλύθηκε, έσπασε η γυάλα με το χρυσόψαρο και το νερό που χύθηκε περιόρισε σημαντικά τη φωτιά, μέχρι να καταφτάσουν οι πυροσβέστες για να τη σβήσουν; Το χρυσόψαρο, ονόματι Κλάιντ, τελικά επέζησε!

--

Να βασίζεσαι πρώτον στο πνεύμα και το νόημα της διδασκαλίας και όχι στις λέξεις, δεύτερον στη διδασκαλία και όχι στην προσωπικότητα του δασκάλου, τρίτον στην αληθινή σοφία και όχι στην επιφανειακή εξήγηση και τέταρτον στην εσώτερη σοφία σου και όχι σε προσωπικές κρίσεις Βούδας

--

Μια γυναίκα ανησυχεί για το μέλλον ώσπου να βρει ένα σύζυγο. Ένας άντρας ανησυχεί για το μέλλον από τη στιγμή που θα βρει μια σύζυγο. (Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω)

--

Η βιβεχρώμ παρουσιάζει τη νέα της βεντάλια κόλορ παλέτ, από το ήρεμο καμηλό μέχρι το γλυκό καφέ βουργουνδίας και το αυστηρό βαντάικ καφέ, σίγουρα υπάρχει η ιδανική επιλογή για εσάς και το σαλόνι των ονείρων σας


Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου