JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Άρον τον κράβατόν σου και περιπάτει. Ιωάν. 5, 8


From: Έβελυν (Jokes-Robot(@)anekdota.duckdns.org)
Date: Δευ 08 Μαΐ 2023 - 02:17:01 EEST

--

Εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Θα ετοιμάσω το φαγητό για την οικογένεια, θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού, αλλά θα είμαι και συνεπής στο καβλάντισμα. Και ο άλλος άνθρωπος είναι, τι χρωστά να περιμένει

--

Το ωραιότερο πράγμα στη ζωή είναι να γνωρίσει κανείς, όταν είναι ακόμα νέος, τις σκέψεις των μεγάλων ανθρώπων. Και αυτό πρέπει να γίνει για να μορφωθεί ο άνθρωπος πραγματικά και όχι για να περάσει τις εξετάσεις του με καλό βαθμό Άλμπερτ Σβάιτσερ

--

Τα εφτά που δεν πρέπει να έχεις: Πλούτο χωρίς μόχθο. Γνώση χωρίς χαρακτήρα. Πολιτική χωρίς αρχές. Απόλαυση χωρίς συναίσθημα. Εμπόριο χωρίς ήθος. Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά. Αγάπη χωρίς θυσία Γκάντι Μ.

--

Να παντρευτώ έναν τσέλιγκα, να καθόμαστε αγκαλιά, να του λέω «κοίτα τι ρομαντικό το χιόνι» και να μου λέει «α του'παμαν να χιονίς κι αυτό ξικωλιάσκι»

--

Windows 95:
32 bit extensions και ένα γραφικό shell για ένα 16 bit patch πάνω σε 8 bit λειτουργικό σύστημα αρχικά γραμμένο για ένα 4 bit μικροεπεξεργαστή, φτιαγμένα από μια 2 bit εταιρεία, που δεν είναι ικανά να αντιμετωπίσουν 1 bit ανταγωνισμού.

--

Δεν ευθύνομαι μπροστά στον Θεό για τις αμφιβολίες που γεννήθηκαν στην ψυχή μου, γιατί αυτές η αμφιβολίες είναι η συνέπεια εκείνης της νόησης που ο Ίδιος μου έδωσε Σουίφτ Τζ.


Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου