JotD / QotD Ελληνική Λίστα Κουίζ (QotD)


Θέμα: Εκείνος και ο Σκύλος του!


From: leda (electra(@)the.forthnet.gr)
Date: Πεμ 29 Οκτ 1998 - 10:48:15 EET


Εχω πειστεί πλέον ότι "κάποιος", άντε "κάτι" τρέφεται με μηνύματα -- Και σε μένα κάποια δεν φτάνουν και κάποια δικά μου "κατασπαράσσονται". Νόμιζα ότι μόνο το ICQ τα κάνει αυτά . . . Το Quiz λοιπόν με κείνον που ανέβηκε στο τραίνο με το σκύλο του και μετά τον πέταξε και ακόμη πιο μετά πήδηξε και ο ίδιος απαντήθηκε προ . . . διμήνου, ίσως? Και η απάντηση έχει ως εξής.

Οταν ο τύπος κατέβηκε στην Αθήνα με το τραίνο ήταν τυφλός. Εκεί θεραπεύτηκε. Ξαναπήρε το τραίνο του γυρισμου, πντα με το σκύλο του, αλλά στη διαδρομή σκέφτηκε ότι δεν τον χρειάζεται πια, αφου βλέπει, και τον πέταξε από το παράθυρο. Σε κάποια στιμή το τραίνο μπήκε σε τούνελ, την ύπαρξη του οποιου και την εμπειρία μέσα σ' αυτό δεν μπορούσε να ξέρει ο τύπος διότι το είχε περάσει μόνο τυφλός. Οπότε τώρα πανικοβλήθηκε. Είπε "πάει, πάλι δεν βλέπω, γιατί το πέταξα το δόλιο το ζωντανό" και απελπισμένος, πήδηξε και ο ίδιος.

Συγνωμη από τους φίλους που πήραν την απάντηση και την ξαναβλέπουν. Και συγνώμη και απ' αυτούς που δεν την πήραν ποτέ, αλλά . . . δεν φταίω εγώ!! Τα άτιμα τα ηλκτρονικά υποκατάστατα επικοινωνίας φταίνε!!


 Quiz of the Day ... Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές ... και άλλα ...  Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/quiz_list.html



Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές (QotD) και στείλτε τα κουίζ σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου