JotD / QotD Ελληνική Λίστα Κουίζ (QotD)


Θέμα: ΝΑΙ-ΟΙ... πρόταση


From: Korbas (korbas(@)vol.forthnet.gr)
Date: Παρ 15 Οκτ 1999 - 22:31:11 EEST


AVE ! Πριν από λίγο καιρό μια φίλη της λίστας έστειλε ένα κουίζ (με το φαροφύλακα, αν θυμάστε) και απ' ότι κατάλαβα έφαγε πολύ κράξιμο, διότι αυτού του είδους τα κουίζ λύνονται κάνοντας ερωτήσεις των οποίων η απάντηση μπορεί να είναι μόνο "ναι" ή "όχι".
Κατά μεγάλο μέρος συμφωνώ μαζί σας, διότι αλλοιώς η λύση είναι από τρομερά δύσκολη έως αδύνατη.
Επειδή όμως, συγχρόνως, αυτά τα κουίζ είναι πολύ ωραία (κατά τη γνώμη μου), προτείνω το εξής:
Στέλνει κάποιος ένα κουίζ αυτού του συγκεκριμένου είδους. Οι ενδιαφερόμενοι λύτς, αφού μελετήσουν τα στοιχεία του προβλήματος, στέλνουν maximum 40 ερωτήσεις, που να μπορούν να απαντηθούν με ναι-όχι, σε 3 ομάδες.
1η ομάδα max 10 ερωτήσεων, που απαντιούνται βέβαια απ' αυτόν που έστειλε το κουίζ.
2η ομάδα max 20 ερωτήσεων, που επίσης απαντιούνται. 3η ομάδα max 10 ερωτήσεων, που μετά την απάντηση των οποίων, ο λύτης θα πρέπει να λύσει το κουίζ. Μπορούμε βέβαια να υποθέσουμε ότι όποιος το λύσει με τις λιγότερες ερωτήσεις θα έχει επιτύχει και το καλύτερο σκορ.

Αν πάρχουν φίλοι που να τους αρέσουν ή να απεχθάνονται αυτά τα κουίζ και συμφωνούν ή διαφωνούν με την πρότασή μου, ας μου στείλουν προσωπικό e-mail. Θα δημοσιεύσω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και αν οι θετικές απαντήσεις πλειοψηφούν των αρνητικών, μπορούμε να το εφαρμόσουμε.

Φιλικά
ΜΝΚ


 Quiz of the Day ... Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές ... και άλλα ...  Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/quiz_list.html



Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές (QotD) και στείλτε τα κουίζ σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου