JotD / QotD Ελληνική Λίστα Κουίζ (QotD)


Θέμα: Astynomiko


From: Panos Herdelesis (tsj1016(@)hotmail.com)
Date: Παρ 31 Δεκ 1999 - 07:57:38 EET


 Λεω να στείλω ένα quiz πριν την νέα χρονιά (προσοχή! νέα χρονιά όχι νέος αιώνας ή έα χιλιετία, αυτά είναι γνωστά από καιρό ειδικά στα μέλη αυτής της λίστας). Υπάρχει βέβαια αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ένα ακόμα που εκκρεμεί από την Λήδα που αφορά κάποιο με έναν σκύλο. Προσθέστε κι αυτό στα βάσανά σας. Πάμε λοιόν στο ψητό.

   Το σενάριο είναι κάτι σαν Αγκάθα Κρίστι. Υπάρχουν φήμες πυ λένε ότι ήταν θέμα ενς επεισοδίου, από την τηλεοπτική σειρά του Χίτσκοκ που δεν θυμάμαι πως λεγόταν.

  Είναι λοιπόν ένας συνηθισμένος άνθρωπος, που κάθε απόγευμα, μετά την εργασία του παίρνει την εφημερίδα και πηγαίνει στο σπίτι του. Εκεί την διαβάζει. Κάποια μέρα εφημερίδα έχει στην πρώτη σελίδα ένα θέμα για κάποια γυναίκα που βρέθηκε πνιγμένη στη θάλασσα. Αιτία θανάτου φυσικά ο πνιγμός. Το πτώμα αναγνωρίστηκε από κάποια χαρτιά που είχε επάνω του. Αμέσως καταλαβαίνει ο παραπάνω συνηθισμένος άνθρωπος ότι έχει γίνει κάποιο έγκλημα και πάει στην αστυνμία για να καταγγείλει τον δολοφόνο.  Περιμένω απαντήσεις στο tsj1016(@)hotmail.com. Προτιμώ να είναι σε γκρουπ από 5-10 αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο. Χερετώ για την ώρα. Καλή χρονιά σε όλους-όλες σας.


 Quiz of the Day ... Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές ... και άλλα ...  Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/quiz_list.html



Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές (QotD) και στείλτε τα κουίζ σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου