JotD / QotD Ελληνική Λίστα Κουίζ (QotD)


Θέμα: Re: ΛΥΣΗ Του Γρίφου Της Ηλεκτρονικής Ψηφιακής Ζυγαριάς .


From: Gavras theodor (gavras(@)aias.gr)
Date: Σαβ 28 Απρ 2001 - 07:23:11 EEST


Αρχικά ζητάω συγγνώμη για τους υπόλοιπους που απάντησαν σωστά και δεν τους ανάφερα, ο οποίοι ειναι

Konstantinos Tampouris
Βαλαούρης Γιώργος
Vaggelis Kapoulas
Σολαχίδης Βασίλειος

Όσο αναφορά την απάντησή μου στον George Giagli μάλλον παρεξηγήθηκα. Εγώ νομίζω ότι όταν κάποιος γίνεται μέλος σε ένα τέτοιο site νομίζω, μιλώντας τουλάχιστον από προσωπική άποψη, ο κάνει αφενός διότι του αρέσει να λύνει τέτοιου είδους προβλήματα και αφετέρου βάζοντας και τον συναγωνισμό το χρόνου μέσα στο γρίφο τον κάνει πιο δύσκολο και κατ'επέκταση να νιώθει μεγαλύτερη χαρά για αυτήν την επιτυχία του όταν τον λύσει (λύνοντας τον γρίφο σωστά και γρήγορα). Τώρα για το αν γραφτεί το όνομ του πρώτο ή τελευταίο δεν έχει σημασία (και σε αυτό το σημείο παρεξηγήθηκα ή δεν το διατύπωσα σωστά), διότι αυτός γνωρίζει ήδη πόσο χρόνο του πήρε για να το λύσει και αν ήταν γρήγορος στην λύση του ή όχι. Και τονίζω το θέμα χρόνου διότι απο την στιγμή που λύνει κάποιος πολλούς γρίφους τυγχάνει να αποκτά
και μία εμπειρία πάνω σ'αυτό.

1.Και ρωτάω εγώ τώρα πόσο διαφορετικά νιώθει ο καθένας από εμάς στις ακόλουθες 2 περιπτώσεις:

Να λύσει ένα δύσκολο γρίφο σε 30 λεπτά Να λύσει ένα δύσκολο γρίφο σε 3 μέρες

2.Άλλη μια ερώτηση που κάνω είναι η εξής:

Πόσοι από αυτος που στέλνουν γρίφους έχουν πάρει απαντήση σωστής λύσης συνοδευόμενη με το σχόλιο "την ήξερα την απάντηση αυτού του γρίφου" ή κάτι παρόμοιο?. (Φυσικά δεν μιλάω για αυτούς που ξέρουν την απάντηση και δεν απαντούν)

 Τώρα υπάρχουν οι εξής 2 περιπτώσεις:

Α.Στν περίπτωση που κάποιος απαντά σωστά και λέει ότι ήξερε την απάντηση, γιατί στέλνει την απάντηση αφού ξέρει ότι είναι σωστή? (Προφανώς δεν θα την στείλει, αλλά μαγκιά του που το λέει αν την στείλει)

Β.Στην περίπτωση που κάποιος απαντά σωστά και δεν λέει ότι ήξερε την απάντηση(ενώ την ξέρει), γιατί στέλνει την απάντηση αφού ξέρει ότι είναι σωστή? (Στην προκειμένη περίπτωση σίγουρα ο σκοπός του λύτη δεν είναι το αν η λύση του είναι σωστή, λέω εγώ τώρα μήπως είναι ο χρόνος)

Βέβαια εγώ ξεκαθάρησα την θέση μου και είπα χαρακτηριστικά και πριν ότι "το αν γραφτεί το νομα του πρώτο ή τελευταίο δεν έχει καμία απολύτος σημασία, διότι αυτός γνωρίζει ήδη πόσο χρόνο του πήρε για να το λσει και αν ήταν γρήγορος στην λύση του ή όχι."

3)Μήπως τελικά τίθεται θέμα χρόνου?

Φιλικά Θοδωρής και ξανά sorry αν παρεξηγήθηκα.


 Quiz of the Day ... Ελληνική Λίστα με παζοκεφαλιές ... και άλλα ...  Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/quiz_list.html



Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές (QotD) και στείλτε τα κουίζ σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου