JotD / QotD Ελληνική Λίστα Κουίζ (QotD)


Θέμα: Re: το μεγάλο παζάρι.Διευκρινίσεις!!!


From: Valia M. (bactiridio(@)hotmail.com)
Date: Πεμ 22 Νοε 2001 - 23:00:20 EET


Απάντση στο μήνυμα του Βαγγέλη που ακολουθεί:

Και πάλι συγγνώμη που ίσως ήμουν ασαφής!!!Επειδή είπα στις διευκρινίσεις ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πάντα μας ανοίγουν το άδειο κουτί νόμιζα ότι ήταν αυτονόητο ότι αυτός που μας το ανοίγει ξέρει τι περιέχει το καθένα απ' τα κοτιά.Βέβαια ο παρουσιαστής ξέρει.Αν δεν ήξερε τότε πως θα έκανε τα παζάρια;;;!
Μετά κι απ' αυτή τη διευκρίνιση νομίζω, γι' αυτούς που πιστεύουν ότι έχω δίκιο τουλάχιστον, ότι τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα!!!Τώρα για τους υπόλοιπους λυπάμαι που δεν μπορώ να τους πείσω.Παιδιά κι εγώ τρελλάθηκα όταν τ' άκουσα απ' τον καθηγητή που μου κάνει πιθανότητες.Κι εγώ πρίν ακούσω την απάντηση έλεγα ότι θα 'ναι 50-50 να κερδίσουμε αλλά μετά η απόδειξη μ' έπεισε κι όχι γιατί το λέει ο καθηγητς, πιστέψτε με!!!Απλά μου φαίνεται τελικώς απόλυτα λογικό!!!!!!!!

Φιλικά, Βάλια

Γεια αι χαρά,

Δεν νομίζω οτι το θέμα ξεκαθαρίζει "αφαιρώντας" τον Μικρούτσικο. Το θέμα είναι αν αυτός ή αυτή που μας ανοίγει το κουτί ξέρει που είναι το δώρο και αοίγει πάντα κάποιο από τα άδεια (και με ποιο τρόπο διαλέγει) ή αν δεν ξέρει και έτυχε στη συγκεκριμένη περίπτωση να ανοίξει ένα άδειο.

Φιλιά,

Βαγγέλης



Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com/intl.asp

 Quiz of the Day ... Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές ... και άλλα ...  Πληροφορίες --> https://anekdota.duckdns.org/quiz_list.html



Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα με σπαζοκεφαλιές (QotD) και στείλτε τα κουίζ σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου