JotD / QotD Ελληνική Λίστα Ανεκδότων (JotD)


Θέμα: Re: Κοκκινοσκουφίτσα - η αληθινή ιστορία!


(nil): Μαριλού (marilou84(@)freemail.gr)
Ημερομηνία: Τρι 30 Αυγ 2005 - 17:16:18 EEST

 Κοκκινοσκουφίτσα - η πραγματική ιστορία

Δεν πιστεύω να μην ξέρετε ότι ο Αίσωπος είχε laptop και εκεί έγραφε με τις ώρες τα παραμύθια του…;; Ότι ξέρατε για το κλασικό παραμύθι του Λύκου και της Κοκκινοσκουφίτσας ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!! Ιδού η Πραγματική Ιστορία….

Μια φορά και έναν καιρό βαθιά μέσα στο δάσος ζούσε σε μια σπηλιά ένας sexy black λύκος. Μετά από το καθημερινό του κυνήγι ξεκουραζόταν μπροστά στον υπολογιστή του… έβαζε δυνατά μουσική (κανείς δεν τολμούσε να χτυπήσει την πόρτα του και να του κάνει παρατήρηση… ήξεραν τις άσχημες συνέπειες). Έπαιρνε την ιστιοσανίδα του και κάθε βράδυ σέρφαρε στο net! Μια νύχτα σκέφτηκε να μπει στο irc. Μπαίνει λοιπόν με το nick BlackWolf, μιλάει με πολλές κοπελίτσες αλλά με καμιά δεν είχε καλή επικοινωνία οι περισσότερες ήταν χαζούλες… ώσπου σε μια φάση βλέπει ένα nickname που του έκανε μεγάλη εντύπωση… το nick ήταν SexyRed!!

Ας κάνουμε μια μικρή αναφορά για την SexyRed... Στην αντίθετη άκρη του δάσους σε μια φτωχική καλύβα ζούσε η κοκκινοσκουφίτσα. Κάθε πρωί πήγαινε φαγητό και λουλουδάκια στην γιαγιά της, ψώνιζε από το TreeShop καλλυντικά και ρούχα (πάντα κόκκινα), ενώ το βράδυ καθόταν και αυτή στον υπολογιστή της και σέρφαρε στο internet.

Την καλεί λοιπόν o λύκος και της λέει:

- SexyRed… φωτιά θα ανάψεις την φωλιά μου!!!
- Αααα… να χαθείς κρύε!!
- Μα γιατί κούκλα μου δεν θες κουβεντούλα;;
- Θέλω αλλά σε παρακαλώ πολύ αν θες να μιλήσουμε σοβαρά καλώς… αλλιώς πήγαινε αλλού.
- Οκ… για πες μου λοιπόν με τι ασχολείσαι;
- Σπουδάζω μοντελίστ, μου αρέσει να φτιάχνω ρούχα και ειδικά σκουφάκια και όλα σε ένα χρώμα το κόκκινο!! Εσύ BlackWolf με τι ασχολείσαι;
- Εγώ ασχολούμαι με είδη κυνηγιού και είμαι χασάπης… Έχεις ακουστά το WolfCenter? Είναι δικό μου!!
- Ναι σοβαρά? Ψώνισα μια μέρα από εκεί μπορεί να σε είδα!
- Εγώ δεν πηγαίνω πλέον από εκεί, έχω κάτι coyote που δουλεύουν όλη μέρα… έχω πάντα φρέσκο πράγμα, το βράδυ το κυνηγάω και το πρωί το πουλάμε πάντα σε καλή τιμή!!
- Α… ωραία!!
- Age SexyRed;
- 20! Εσύ BlackWolf;
- Εγώ όσο φαίνομαι χιχιχιχι, για πες μου πως είσαι εξωτερικά;
- Είμαι ψηλή, κοκκινομάλλα, γαλανά μάτια με καλογυμνασμένο σώμα και προκλητικές καμπύλες!!!
- ΝΑΙ!!!! Είπα εγώ φωτιά θα ανάψεις την σπηλιά μου!!
- Ααααααα για να σου πω… δεν θέλω τέτοιους σχολιασμούς μια απλή κοπέλα είμαι!! Εσύ για πες μου πως είσαι;
- Από υγεία μια χαρά!!!
- Όχι βρε εξωτερικά πως είσαι;
- Λοιπόν… Είμαι ψηλός, μελαχρινός με μεγάλα μαύρα μάτια, υπέροχο στόμα με τέλεια οδοντοστοιχία(έχω την γνωστή οδοντίατρο που με φροντίζει), υπέροχο σώμα με γυμνασμένους τους δικέφαλους, τρικέφαλους, τετρακέφαλους και δέρμα μωρού!!!
- Χμ… καλός ακούγεσαι!!
- Τι;; Μόνο καλός έχεις να πεις;; Είμαι ένας Θεός!!!
- Καλά ότι πεις Θεέ!!
- Να σου πω… θες να κανονίσουμε να τα πούμε από κοντά? Τα βαριέμαι αυτά από το net…
- Sorry, δεν έχω χρόνο πρέπει να βγω. Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή… θα σου στείλω mail να σου πω την ημέρα της συνάντησης. Το δικό μου είναι red(@)tree.com το δικό σου;
- Blackwolf(@)tree.com
- Καλό βράδυ!
- Καληνύχτα κοκκινούλα!!

Το επόμενο πρωί η κοκκινοσκουφίτσα αφού πήγε στην γιαγιά της, όπως έκανε κάθε μέρα, σκέφτηκε να πάει μια βόλτα στην αγαπημένη της φίλη την Χιονάτη! Η Χιονάτη όταν την βλέπει χαίρεται πολύ όταν την βλέπει!!

- Κοκκινοσκουφίτσα τι κάνεις βρε ψυχούλα, καιρό έχω να σε δω! Η γιαγιά σου τι κάνει; Ζει;
- Καλημέρα γλυκιά μου Χιονάτη! Καλά είναι η γιαγιά, αυτή θα μας θάψει όλους δεν έχει ανάγκη εμείς τι κάνουμε…
- Τι έχεις μικρή μου; Έλα να πιούμε ένα νέκταρ λουλουδιών και να τα πούμε!

Κάθονται λοιπόν στο μπαλκόνι του κάστρου και συζητούσαν…

- Έλα πες μου τι έχεις; Όλα έχουν μια λύση…
- Άσε Χιονάτη έμπλεξα με έναν BlackWolf
- Τι λες σοβαρά; Με λύκο; Να προσέχεις!!
- Όχι με λύκο χαζούλα… το nickname του είναι αυτό… κάποιος άγνωστος είναι που μιλήσαμε χτες το βράδυ και θέλει να συναντηθούμε!
- Ααα έτσι πες μου για να καταλάβω… και που είναι το πρόβλημα;
- Εεεε δεν βλέπεις Χιονάτη; Μην κοιτάς που εσύ είσαι μια Θεά, εγώ έχω πάρει κάποια κιλά τώρα στις γιορτές και δεν μπορώ να εμφανιστώ έτσι όπως είμαι. Άλλωστε του έχω πει ένα μικρό ψεματάκι, ότι είμαι μια κοκκινομάλλα καλλονή!!
- Σιγά το πρόβλημα… άκου τι θα κάνεις…
- Ναι για πες μου φιλενάδα, έχω ανάγκη από βοήθεια τώρα που βρίσκομαι σε δύσκολη στιγμή… και αυτή η παλιόγρια δεν ακούει καλά για να μου δώσει μια συμβουλή, όλη την ώρα τρώει και δεν μιλάει… αχ η καημένη μου τι τραβάω…
- Έλα μωρέ όλο γκρινιάζεις… τι σου έφταιξε η καημένη η γιαγιά…
- Άστη αυτή τώρα και πες μου τι να κάνω…
- Λοιπόν, θα μιλάς με τον τύπο καιρό για να τον γνωρίσεις πρώτα καλά. Όλο αυτό το διάστημα που θα μιλάτε εσύ θα πάς σε ένα κέντρο αδυνατίσματος λίγα δέντρα πιο κάτω…
- Σε ποιο;
- Στο StaxtopoutaDiet! Εκεί πηγαίνω και εγώ. Έχει γυμναστήριο, σάουνα και ότι άλλο θέλεις!! Είναι τέλεια σου λέω και πολύ φτηνά… μόνο 20 βατόμουρα και 15 κουκουνάρια!!!
- Αλήθεια είναι τόσο φτηνά;
- Ναι σου λέω… και σε ένα μήνα θα είσαι μια θεά!!
- Αχ φιλενάδα μου thanks!! thanks!! thanks!!
- Έλα τώρα σιγά, τίποτα… οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται!

Όλο το απόγευμα η κοκκινοσκουφίτσα το πέρασε στην Χιονάτη και μετά το βράδυ ξανά στην καλύβα της και στο irc περνούσε την ώρα της μιλώντας με τον λύκο! Αυτό γινόταν κάθε βράδυ και την μέρα ακολούθησε την συμβουλή της φίλης της και πήγαινε στο StaxtopoutaDiet!

Να λοιπόν πως ξεκίνησε να πηγαίνει καθημερινά στο κέντρο αδυνατίσματος… Μια μέρα μαζί με την φίλη της την Χιονάτη πήγαν στο StaxtopoutaDiet και η Χιονάτη συστήνει την κοκκινοσκουφίτσα στην υπεύθυνη του κέντρου και πολύ καλή της φίλη την Σταχτοπούτα… και της λέει…

- Γλυκιά μου Σταχτοπούτα από εδώ η φίλη μου η κοκκινοσκουφίτσα! Κάνε κάτι γι αυτή είναι καλή κοπελίτσα και έχει μεγάλη ανάγκη από την βοήθεια σου!!
- Χιονάτη μείνε ήσυχη όλα θα πάνε καλά, θα την κάνω αγνώριστη!!
- Όχι και αγνώριστη (πετάγεται η Κοκκινοσκουφίτσα), αν δεν με γνωρίσει η γιαγιά - Ντακ θα νομίζει ότι είμαι ξένη και θα με αρχίσει με το μπαστούνι της! Μην κοιτάτε που είναι γριά, έχει αυτή δύναμη, δέκα αντρών!
- Καλά, ότι πεις Κοκκινοσκουφίτσα δεν θα σε κάνουμε τόσο πολύ αγνώριστη, θα βελτιώσουμε τα εξωτερικά σου χαρίσματα και θα σε κάνουμε νεράιδα!!

Κάθε μέρα στο κέντρο αδυνατίσματος έκανε την εξής γυμναστική…

1. Σφουγκάρισμα
2. Τρέξιμο γύρω από το δάσος (μέχρι να ζαλιστούν τα δέντρα και να πέσουν)!!
3. Κολύμπι στο ποτάμι… (την κυνηγούσαν και κάτι θανατηφόρα χέλια…)
4. Σήκωνε και κάτι γουρουνάκια για βάρη, για να γυμνάσει τους μυς των χεριών της..

Επίσης έκανε και μια λεμονοθεραπεία (έπινε μόνο χυμό λεμονιού… δοκιμάστε το έχει θεαματικά αποτελέσματα) για να κάψει το εσωτερικό λίπος πιο γρήγορα… αυτά και άλλα πολλά βασανιστήρια (η ομορφιά έχει θυσίες)….

Οι μέρες περνούσαν πολύ γρήγορα, ώσπου μετά από δύο μήνες η Κοκκινοσκουφίτσα αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα… Στέλνει email στον λύκο και του λέει…

«Λύκε, Λύκε είσαι εκεί; Μάντεψε βρε κουτό… Εγώ είμαι η sexy φωτεινή θεά του δάσους… η Κοκκινοσκουφίτσα! Ετοιμάσου, απόψε θα είναι η βραδιά η δικιά σου!! Απόψε στις 10 ραντεβού στο Δέντρο των Νεκρών (δεν μπορείτε να πείτε πολύ ρομαντική η φίλη μας, διάλεξε το καλύτερο μέρος) στο τέρμα του δάσους!! Αν είσαι οκ στείλε μου μήνυμα με την Fox!! Οκ μαύρε;; Πολλά φιλιά στην μουρίτσα σου!!»

Όταν παίρνει το mail ο λύκος πέταξε από την χαρά του!! Μετά από δύο ολόκληρους μήνες θα γνωρίσει επιτέλους την κοπέλα που του κέρδισε την καρδιά και το μυαλό του! Φωνάζει την ξαδέρφη του την Fox και στέλνει ένα μήνυμα στο οποίο λέει:

«Γλυκιά μου Κοκκινοσκουφίτσα θα είμαι συνεπής στο ραντεβού μας και θα σου ετοιμάσω το πιο όμορφο ρομαντικό δείπνο κάτω από το σεληνόφως μόνο για εμάς τους δυο! Φιλάκια!!»

Μόλις παίρνει το μήνυμα η Κοκκινοσκουφίτσα ετοιμάζεται… Πηγαίνει στο HorseHairStyle για να της φτιάξουν το μαλλί της τέλειο, μακιγιάρεται με φυσικά προϊόντα και βάζει το πιο όμορφο κόκκινο φουστάνι εκείνο που την κάνει να μοιάζει με πυρκαγιά!!! Καλεί ένα ραδιοκαγκουρό και σε λίγα λεπτά φτάνει στο Δέντρο των Νεκρών!!
Συνεπής και ο λύκος στο ραντεβού του την περίμενε με εμφανή την αγωνία φορώντας ένα xtreme κουστούμι, εκείνο που τον κάνει να μοιάζει με Πυροσβέστης!!

Μόλις αντικρίζονται τα βλέμματα τους χτυπάει κεραυνός και αυτό ήταν… Ερωτεύτηκαν!!! (ευτυχώς έβαλε το χεράκι της και η φύση)!

Της πιάνει το χέρι και πηγαίνουν μαζί να δειπνήσουν στο AnimalRestaurant. Είχε κάνει όλο το μαγαζί reserve για να είναι μόνοι τους. Το μενού ήταν υπέροχο… Για πρώτο πιάτο είχαν τρία ροδοκόκκινα καλοψημένα γουρουνάκια, για δεύτερο… εφτά ζουμερά κατσικάκια με πατατούλες και για τρίτο και καλύτερο πιάτο είχαν την Γιαγιά Ντακ σερβιρισμένη με σος βατόμουρο (αυτό το τελευταίο της έπεσε βαρύ της κοκκινοσκουφίτσας).

Μετά από αυτό το ελαφρύ γεύμα… ακολούθησε χορός και σαν δυο ερωτευμένα σπουργιτάκια χόρευαν όλη νύχτα κάτω από το σεληνόφως!!

Ξάφνου ο λύκος γονατίζει μπροστά στην αγαπημένη του και τυφλωμένος από την ομορφιά της, της κάνει πρόταση γάμου!! Ο κοκκινοσκουφίτσα φυσικά και δέχτηκε!!! (άλλωστε ήταν καλή ευκαιρία…ωραίος γαμπρός με πολύ πολύ λεφτά αισθήματα, δύο μαγαζιά δικά του και τώρα άνοιγε ένα νέο στην άλλη άκρη του δάσους…). Ήθελαν να παντρευτούν νωρίς και έτσι ετοίμασαν γρήγορα τα απαραίτητα για το γάμο! Έστειλαν με την Fox προσκλήσεις σε όλους τους ήρωες των παραμυθιών και για κουμπάρους είχαν τον Πρίγκιπα και την Χιονάτη!!

Την μέρα του γάμου γέμισε όλο το δάσος με καλεσμένους. Όταν άρχισε η τελετή (για ιερέα είχαν τον παπαστρούμφ… τι να κάνουν, γέρο με γένια μόνο αυτόν είχαν πρόχειρο), σιγή επικράτησε στο δάσος για να απολαύσουν όλοι το μεγαλύτερο γεγονός της ιστορίας! Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και μετά επισφράγισαν τα λεγόμενα τους με ένα ατελείωτο φιλί (πώς να μην είναι ατελείωτο είχε μεγάλο στόμα ο γαμπρός)!

Έζησαν αυτοί καλά και έκαναν και μερικά λυκανθρωπάκια και εμείς ίδωμεν πως θα εξελιχτεί η ζωή μας… Ζούμε με την περιέργεια να δούμε τι τέλος θα έχουμε… αυτή η περιέργεια θα μας σκοτώσει!!!

Με συγκίνηση σας παρουσίασα την αληθινή ιστορία της προπροπρογιαγιάς μου…

--
Η Έβελυν (Jokes-Robot(@)ceid.upatras.gr) γράφει :
Να πιάσω θέλει να γδυθώ
να πάρω και ένα τόξο
να πώ πως είμαι ο έρωτας
να σπάσω ίσα όξω
________________________________________________________________________
          Joke of the Day ... Ελληνική Λίστα Ανεκδότων
             https://anekdota.duckdns.org
        ___ Η JotD βγαίνει σε Ελληνικά και Greeklish ___
________________________________________________________________________

Γραφτείτε και εσείς στην Ελληνική Λίστα ανεκδότων (JotD) και στείλτε τα ανέκδοτά σας!!!

Επιστροφή στον κεντρικό κατάλογο αυτού του αρχείου